Μήνυμα στις 12/4/2015 στις 13:23 @Μηχανήματα
Για την τιμή που έχει,καλό είναι.Γενικά μπορείς να εμπιστευτείς άνετα Ιbanez.Σου το λέω απο προσωπική εμπειρία (σε κιθάρα βέβαια).Δεν ξέρω και πάρα πολλά απο μπάσο,αλλά απο όσο ξέρω και μπορώ να κρίνω,αν δεν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα για να παρεις κάτι λίγο πιο ακριβό (βλ. Ibanez SR370) και δεδομένου ότι δεν το χρειάζεσαι για επαγγελματική χρήση,τότε ναι,πάρ'το.
Πήγαινε στο θέμα: αξιζει η θα το σπασω
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 15:54 @Διάφορα
nikos7 και πάλι ευχαριστώ!Λέγοντας εντυπωσίαζε εννοώ οτι μου αρέσει πολυ(λάθος επιλογή ρήματος).Επίσης,συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες περί επαγγελματικής αποκατάστασης και πίστεψε με βάζω προτεραιότητα το τι μου αρέσει.Απλώς ρωτάω για να πάρω μια γνώμη απο κάποιον μεγαλύτερο ώστε να έχω μια ιδέα σχετικά με το τι παίζει στον εργασιακό χωρο.Κατανοώ πλήρως αυτά που μου λες και σε ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου!
Πήγαινε στο θέμα: Αρχιτεκτονική και προοπτικές
Μήνυμα στις 10/2/2015 στις 16:44 @Διάφορα
nikos7 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Εσύ προτείνεις δηλαδή να αρχίσω σχέδιο και να δω στην πορεία ή να το αφήσω λόγω των πολλών ωρών που απαιτούνται και να πάω κατεθείαν για πολιτικός μηχανικός;Και ποιό απο τα δύο θεωρείς πως έχει περισσότερη αποκατάσταση,έστω και λίγη;
Πήγαινε στο θέμα: Αρχιτεκτονική και προοπτικές
Μήνυμα στις 6/2/2015 στις 18:27 @Διάφορα
Καλησπέρα! Του χρόνου θα πάω λύκειο και με απασχολεί ιδιαίτερα ένα θέμα.Η σχολή που πάντα με εντυπωσίαζε είναι η αρχιτεκτονική.Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο τρελένομαι και θεωρώ πως είναι κρίμα να παρατήσω το όνειρο μου.Απο την άλλη όλοι μου λένε πως δεν έχει καθόλου επαγγελματική αποκατάσταση και είναι άχρηστες σπουδές καθώς και μου προτείνουν σχολές όπως Μηχανολόγοι,Ηλεκτρολόγοι κτλ.Αυτό σημαίνει βέβαια και άριστος βαθμός στη φυσική που δε μου αρέσει καθόλου...Εκτός απο αρχιτεκτονική σκέφτομαι και πολιτικούς μηχανικούς.Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ αν απαντούσε.Ξέρω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το σκέφτομαι αλλά πρέπει να αποφασίσω αν είναι για να κάνω φροντιστήριο στο σχέδιο απ'του χρόνου και είμαι πολύ προβληματισμένη.Όλες οι απαντήσεις είναι αποδεκτές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Αρχιτεκτονική και προοπτικές
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 21:25 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν,στην τιμή που λες όντως μπορείς να πάρεις έναν πολύ καλό υπολογιστή.Αρχικά μπορείς να αγοράσεις κάποιο Turbo-X π.χ. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop-apli-xrisi/Turbo-X-Blade-i525-450.htm από το πλαίσιο,τα οποία είναι πολύ αξιόπιστα.Έπειτα άλλη επιλογή αποτελούν τα Sony Vaio π.χ. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Sony-Vaio-SVF1521A1EW.htm ,τα οποία είναι επίσης αρκετά υψηλών επιδόσεων και αξιόπιστα.Το μόνο κακό σε αυτά είναι ότι σε περίπτωση που σου χαλάσει και χρειαστεί κάποιο service πρέπει να πάει στο εξωτερικό.Εκτός από αυτά,υπάρχουν και τα Acer π.χ. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Acer-Aspire-531G-987B4G50Mass-NX-M1HET-011.htm ,τα οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή.Πήγαινε στο θέμα: Laptop
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 13:27 @Μηχανήματα
Panos98 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Το ξέρω πως το router πρέπει να τοποθετείται στο κέντρο του σπιτιού και ψηλά,αλλά όπως είπες δεν μπορώ να το μεταφέρω στο κέντρο του σπιτιού για άλλους λόγους.Λογικά θα αγοράσω ενισχυτή σήματος.Ξέρεις πόσα μέτρα παραπάνω δίνει;
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα Σήματος Wi-Fi
Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 12:31 @Μηχανήματα
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω,όσους γνωρίζουν,πως θα μπορούσα να ενισχύσω το σήμα του Wi-Fi.Ξέρω πως γίνεται με ενισχυτή σήματος,αλλά μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος;Μου κάνει εντύπωση,γιατί το modem που έχω,ήταν σχετικά ακριβό όταν το είχα πάρει.Συγκεκριμένα είναι το Netgear Wireless ADSL Modem/Router N300 Annex A DGN2200.Φυσικά υπάρχουν τοίχοι και απόσταση από εκεί που είναι το modem μέχρι τα δωμάτια που θέλω να έχω σύνδεση,αλλά δεν νομίζω να ξεπερνά τα 30 μέτρα.Επίσης,αν πάρω ενισχυτή σήματος,τι πρoτείνετε;Θέλω να πω,γνωρίζετε κάποιο συγκεκριμένο αξιόπιστο μοντέλο;(Μιλάω για ένα μοντέλο μέσης τιμής.Ούτε το πιο ακριβό,ούτε το πιο φθηνό.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα Σήματος Wi-Fi
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 18:00 @Μηχανήματα
Panos98 σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Το είχα ακούσει απλά δεν ήξερα αν είχε βγει επίσημη ανακοίνωση απο την HAU.Όταν λες αν έχεις ενα BF και σε όλα Pass περνάς,εννοείς πως αν έχεις ένα Fail και όλα τα άλλα Pass δεν περνάς?Για παράδειγμα αν έχω GCVR Pass,Speaking High Pass,Writing Pass και Listening Fail αλλά ο M.O. είναι πάνω απο 65% περνάω?Θέλω να πω αυτο που λες ισχύει για BF ή και για Fail?Και πάλι ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Τρόπος Βαθμολόγησης Proficiency Michigan
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 12:26 @Μηχανήματα
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν,αν θα αλλάξει ο τρόπος βαθμολόγησης του Proficiency Michigan.Γνωρίζω πως μέχρι τώρα έπρεπε να είχες το λιγότερο Low Pass σε όλα τα part για να πάρεις το πιστοποιητικό.Τώρα όμως,άκουσα πως για να περάσεις την εξέταση,χρειάζεται απλά να έχεις Μ.Ο. πανω απο 65% σε όλα τα part μαζί και όχι ξεχωριστά στο καθένα.Αρχικά,γνωρίζει κανένας σας αν αυτό ισχύει?Αν ισχύει,αυτό σημαίνει πως αν κάποιος έχει π.χ. GVR Pass,Speaking Pass,Writing Pass και Listening Fail,αλλά ο Μ.Ο. όλων αυτών είναι πάνω απο 65%,περνάει?Και κάτι άλλο,αυτό το σύστημα βαθμολόγησης (αν ισχύσει) θα ισχύει απο τον Νοέμβριο 2014? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Τρόπος Βαθμολόγησης Proficiency Michigan
Μήνυμα στις 19/1/2014 στις 15:05 @Μηχανήματα
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν Mac,πως μπορώ να αλλάξω γλώσσα.Το είχα κάνει πριν απο 2 χρόνια στον ένα λογαριασμό,αλλά τώρα που δημιούργησα έναν δεύτερο δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει,με αποτέλεσμα όταν πατάω τα δύο πληκτρα cmd + space,να μην μου αλλάζει γλώσσα αλλά να με μεταφέρει πάνω δεξιά στην οθόνη εκεί που γράφει spotlight.Μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να αλλάξω γλώσσα ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγή Γλώσσας στο MacBook |