Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 18:21 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ Λενακι :)
Πήγαινε στο θέμα: Απαντηστε μου σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 17/1/2014 στις 01:41 @Sex
Τοτε ελπιζω να ανηκω στην κατηγορια των τυχερων που δεν πονανε πολυ και δεν τρεχει και πολυ αιμα :)
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 22:33 @Sex
Μαλιστα.. Ευχαριστω για την ααντηση σου nitro. Παρακαλω, πειτε μου κ αλλοι αν εχετε παρομοιες εμπειριες για να ''ξεψαρωσω''
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 22:21 @Sex
Για πες μου την δικη σου εμπειρια, γιατι στο μυαλο μου νομιζω πως το αγορι μου θα αηδιασει λιγο, απλα δεν θα μου το δειξει. Ισως αυτα που σκεφτομαι να μην εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, αλλα οπως και να εχει ειναι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο και με τρωνε. Βασικα δεν ειναι οτι φοβαμαι, απλως με προβληματιζει ολο αυτο το πραγμα με το αιμα. Θα ειναι πολυ η λιγο; Αν τρεξει πολυ αιμα και γινουμε χαλια θα νιωσω πολυ αμηχανα και ασχημα. Στην δικη σου κοπελα ειχε τρεξει πολυ η λιγο αιμα; Εσυ πως το αντιμετωπισες;
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 22:14 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες nitro. :) Αν και το προβλημα μου δεν ειναι ολα τα αλλα γιατι ξερω πως θα τα κανει οπως πρεπει.. Μα γαπαει και πιστευει πως εκεινη ειναι η μερα μου και πρεπει να ειναι τελεια. Αυτο που με φοβιζει ειναι μονο το αιμα. Για ολα τα αλλα ειμαι ακρετα χαλαρη μπορω να πω.. Τουλαχιστον τωρα γιατι εκεινη την στιγμηη..
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
Ε, αμα το αγορι σκεφτεται μονο με τον που..ο του μηπως, μια ιδεα λεω, θελει και τα παθαινει;; :/ Αν και δεν νομιζω πως ολοι, παντα σκεφτεστε με το ΄΄κατω΄΄ κεφαλι. Αμα θελετε μπορειτε να σκεφτεστε και με το πανω. ;) Οπως και να εχει, εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι αρχικα να του δειξεις το ενδιαφερον σου και μετα αναλογα με το τι θα κανει και αυτος αφου το καταλαβει, θα λαβεις και εσυ τα μετρα σου. Αν δεις οτι ενδιαφερεται και αυτος, δρασε αναλογως! Αλλα πρωτα βεβαιωσου οτι του αρεσεις και εκεινου γιατι την εχω παθει και εγω ετσι και αμα την δαγκωσεις την λαμαρινα και ο αλλος δεν ενδιαφερεται, δυσκολα ξεκολλας!! Πήγαινε στο θέμα: Θελω αγορι
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 21:58 @Sex
Δεν ειναι οτι ειμαι εντελως απειρη. Εχουμε προχωρησει στα προκαταρκτικα απλα δεν ενιωθα ακομα ετοιμη για να προχωρησουμε περαιτερω. Ηθελα πρωτα να ειμαι πολυ καλα ενημερωμενη, να ξερω που παω και φυσικα να νιωσω εγω ανετα με την ολη κατασταση ωστε να την απολαυσω οπως της αξιζει. Οσο για τις προφυλαξεις δεν το συζητω! Επιβαλλονται! Δεν εχω σκοπο να γινω μαμα απο τα 16 μου! Σε ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησες εγκαιρα. Με κατατοπησες πληρως! :) Εσενα η πρωτη σου φορα πως ηταν; Ολα αυτα για τον πονο και το αιμα ισχυουν ή δραματοποιουν καπως τις καταστασεις ; Οποις αλλος θελει να μου απαντησει, η απαντηση του ειναι παραπανω απο δεκτη :) Πήγαινε στο θέμα: Απαντηστε μου σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 21:52 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν αντιλεγω..Συμφωνω μαζι σου πως ο καθενας την φοβαται την χυλοπιτα, αγορια, κοριτσια.. Απλα ειναι λιγο παραδοξο να περιμενεις απο καποιον πολυ μαζεμενο να κανει κινηση αν δεν ειναι πολυ σιγουρος δεν νομιζεις; Γι αυτο και ρωτησα και την κοπελα να μου πει γιατι αλλιως θα φερθει ενα πιο εμπειρο και ''ξεπεταγμενο'' θα μου επιτρεψεις να πω αγορι απο εναν πιο απειρο που φοβαται και λιγο περισσοτερο.. Με ννοεις ; :ρ
Πήγαινε στο θέμα: Θελω αγορι
Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικα , πως τον βλεπεις αυτον ; Τι σοι αγορι ειναι; Ειναι ντροπαλος, κλειστος χαρακτηρας η κοινωνικος και εξω καρδια; Ρωταω γιατι αυτα πανε αναλογα με τον χαρακηρα του ατομου. Δεν μπορεις να περιμενεις να κανει κινηση αν ειναι πολυ ντροπαλος και απειρος ακομα και αν το θελει γιατι θα φοβαται την χυλοπιτα.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω αγορι |