Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 19:36 @Θ. Κλημεντίνη
Μου αρέσει ένα αγόρι το οποίο δε ξέρω αν του αρέσω αλλά έχουμε αντάλλαξει πολλές φορές βλέμματα καθημερινά κ στο σχολείο κ στην τάξη ,(από όσο λένε κ μερικά άτομα που έχω ρωτήσει αν έχουν παρατηρήσει ότι με κοιτάει)αν κ σε μένα συμπεριφέρετέ λίγο παράξενα σε σχέση με τουσ άλλους συμμαθητές μου δε ξέρω αν όντως του αρέσω ή απλά δε με πάει...τέλος πάντων τ ερώτημα μου είναι πωσ μπορώ να του δείξω ότι ενδιαφερομέ χωρισ να γίνω ρεζίλι σε εκείνον (γιατί μπορεί να μη με γουστάρει) η στουσ ΦΙΛΟΥΣ του (που μπορεί να τουσ τ πει) ΥΓ.θα προτιμούσα κάτι ευδιάκριτο γιατί είμαι λίγο ντροπαλή! εσύ λοιπον μέλος του φτου τι πιστευεισ ότι θα μπορούσα να κάνω! ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Πήγαινε στο θέμα: τι λες?
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 19:24 @Θ. Κλημεντίνη
Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσετε να καταστρέψω τ χάος που επικρατεί μέσα μου εξαιτίας της στεναχώριας του άγχους και της απόγνωσης θα τ εκτιμούσα πολύ!!! :-(
Πήγαινε στο θέμα: ερωτική απόγνωση
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 19:14 @Θ. Κλημεντίνη
Κανείς:-/ πείτε ότι του αρέσω ... Πωσ θα μπορούσα να του τ δείξω χωρισ να γίνω ρεζίλι στουσ φίλους του (γιατί σίγουρα θα το πει)κ προπαντός πωσ θα του τ πω χωρισ να γίνω ρεζίλι σ εκείνον...? Βοήθησε Βοήθησε Βοήθησε Βοήθησε .. Είμαι τελείως απεγνωσμένη!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ερωτική απόγνωση
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 18:39 @Θ. Κλημεντίνη
Πραγματικά θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων αν με βοηθούσατέ λιγάκι κ όλες οι απαντήσεις σας θα είναι αποδέκτες!!!
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 17:35 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια... Διάβασα το πρόβλημα σου,και επειδή είμαι κορίτσι πιστεύω πωσ δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη γιατί θα χαθεί η μαγεία κ τ ενδιαφέρον κ η μαγεία του φλερτ και θα ξενερώσει.. Είναι πολύ καλή ιδέα να της προτίνεις να έρχεται μαζί σας ώστε να αποκτήσετε κ οι δύο λίγο περισσότερο θάρρος ,αλλά μην φαίνεται ότι την παρακαλάς κ όλας γιατί θα σε έχει δεδομένο ,όσο για το τηλ της μπορείς να δώσεις εσύ όταν αποκτήσετε περισσότερη οικιοτητα κ όταν τ επιτρέπει η περίσταση πχ εάν τύχει να συζητάτε για μαθήματα και αντιμετωπίζει δυσκολίες εάν εσύ μπορείς να βοηθησεισ θα ΤΗΣ το δωσεισ λέγοντας"σε περίπτωση που χρειαστεισ βοήθεια θα χαρώ να. Βοηθήσω"αυτά από εμένα .. Πιστεύω να σε βοήθησα!
Πήγαινε στο θέμα: Με γουστάρει η όχι;
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 17:23 @Θ. Κλημεντίνη
Τι να κάνω?? Πιστεύετε ότι του αρέσω ή απλά δεν με πάει?? ΠλΖΖ χρειάζομαι μια βοήθεια!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 14/1/2014 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας,θέλω τη βοήθεια σας και τι πιστεύετε από αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω.λοιπόν είμαι 16 και μου αρέσει ένα συμμαθητής μου ,με τον οποίο μέσα στην τάξη ανταλλαζουμε γρήγορες ματιές και στο διάλλειμα οι φίλες μου,μου λένε ότι με κοιτάζει αλλά όταν πάω να του μιλήσω με ακούει αλλά με αγνοεί .επιπλέον μιλάει με όλη την τάξη εκτός από εμένα δλδ αν χρειάζεται ένα στυλό θα ζητήσει από όλη την τάξη από έναν προσ ένα αντί να ζητήσει απευθείας σε μένα οπωσ κάνουν οι υπόλοιποι συμμαθητες μου.επιπλέον όταν είναι να μαζευψω τα διαγωνίσματα και δεν τα έχει πάει καλά τ βάλει κάτω από το διαγώνισμα του δίπλανου του,μάλλον για να μην το δω.. Τα βλέμματα μας συναντιούνται συνέχεια αλλά και τα δικά μου ακαι τα δικά του αλλάζουν κατεύθυνση αμεσωσ .χμ.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν του αρέσω ή όχι..εσείς έστω και από αυτά τι θα καταλαβαινατε?(ενημερωτικά είναι καρκινακι και λένε ότι δεν έχει κάνει ξανά σχέση) (Συγνωμή για το τεράστιο κείμενο αλλά σασ παρακαλώ βοηθήστε με αν μπορείτε !! Πήγαινε στο θέμα: ερωτική απόγνωση |