Μήνυμα στις 16/4/2007 στις 21:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αν το κάνεις θα δεις ότι είναι πολύ "παιδάκι" για σένα, που ίσως θα θέλεις και "κάτι παραπάνω" λόγω τις ηλικίας σου. Αλλά και να είναι λίγο μεγαλύτερη στη συμπεριφορά (λόγω της γυναικείας φύσης) σίγουρα δεν είναι έτοιμη για αυτά που σχεδιάζεις εσύ για σας. Πήγαινε στο θέμα: 18hronos--13hroni ????
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 15:36 @Διασκέδαση
κουτουρού δεν είναι αρκετά καυτή εε; Πήγαινε στο θέμα: Οχι κουκουρικου ....!!!
Μήνυμα στις 16/12/2006 στις 15:33 @Διάφορα
δεν πόνεσε καθόλου...
Πήγαινε στο θέμα: μια ατελείωτη ιστορία......
Μήνυμα στις 14/12/2006 στις 22:11 @Διάφορα
Μέχρι χτες της ζωής μου οι στιγμές δυο χλωμές Κυριακές ... Στέφανος Κορκολής Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 12/11/2006 στις 14:40 @Διάφορα
Κάποιες φορές συμβαίνει να δεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά και να υπάρχει μια περίεργη έλξη ανάμεσά σας. Ίσως να μην λέγεται αυτό έρωτας, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο μέσα στο μυαλό μας διαφορετικό από τα άλλα...
Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε στον ερωτα με την 1η ματια?
Μήνυμα στις 4/2/2005 στις 00:42 @Θ. Κλημεντίνη
Κάτι θα ξέρει αυτός που "δημιούργησε" την παροιμία... Και ρωτώ... Εσείς οι άντρες πουλάτε έρωτα σε κάποια, μόνο και μόνο για να δείται αν πιάνει η μπογιά σας και μετά πάτε και τα φτιάχνεται με άλλη; Ή μήπως είναι εντύπωσή μου και έπεσα σε λάθος άτομο; Πήγαινε στο θέμα: Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια (;;;)
Μήνυμα στις 14/11/2004 στις 16:04 @Κλάψιμο
Σαν θα τη νιώσεις τη ζωή Εγώ σε βεβαιώνω Γίνεσαι εχθρός με τη χαρά Και φίλος με τον πόνο Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 27/12/2003 στις 00:13 @Κλάψιμο
Kainouria agaph kai palia Me balane sth mesh Gurizw blepw thn palia H kainouria de m' aresei Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας |