Μήνυμα στις 11/1/2014 στις 16:11 @Sex
δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσε:D το φασωμα χωριζετε βασικα σε 2 κατηγοριες: 1)χαδακια,φιλακια(λαιμο,χειλη) και χουφτωματα σε κωλο,μπουτι και στηθος 2)χαδακια,φιλακια,χουφτωματα και δαχτυλο στα γεννητικα οργανα αλλα εσυ επειδη θα σου ειναι 1η φορα καλο θα ειναι να κανετε το 1ο οσο για το τι να φορας..σου προτεινω ανετα ρουχα οπως κολαν και μια απλη μπλουζα(για νανε ευκολο το χουφτωμα γτ με τζιν δεν λεει) αυτα οτι αλλο θες πες μου:) Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 10/1/2014 στις 21:30 @Sex
δεν προκειται να παθεις τπτ!κκ γω το κανω οπως κ πολλες!ειν απολυτα φυσιολογικο να χαιρεσε και να εξερευνεις το σωμα σ:)
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 10/1/2014 στις 20:26 @Sex
γειας σας! λοιπον θελω να μου απαντησετε και κοριτσια αλλα και αγορια για το στοματικο... δεν εχω ιδεα πως ειναι,τι γευση εχει τ πεος τ,τι κανεις,τι αισθηση εχει οταν μπαινει στο στομα σου καθως και το σπερμα αν το καταπινω ή οχι και αν ναι πως ειν η γευση? και γενικα κατα την διαρκεια του στοματικου πως να τ χειριζομαι και γενικα οτι αλλο ξερετε και θελετε να μου πειτε! θα νε πρωτη φορα τν εχω παιξει μονο τπτ αλλο και θελω να μαθω για να μην ειμ εντελως ασχετη,να ξερω πανω κατω κτ λιγα χδ ευχαριστω πολυ!!<3 Πήγαινε στο θέμα: στοματικο πρωτη φορα:ο |