Μήνυμα στις 7/2/2014 στις 19:51 @Sex
Παιδια ο πατερας μου επειδή οδηγουσε φορτηγο ηταν στειρος και με εκανε με εξωσωματικη. Αυτό σημαινει ότι θα είμαι κι εγω στειρος στο μελλον? Μπορει να σας φαινεται γελοιo αλλα με απασχολει πολύ για αυτό σας εγλιπαρω απαντηστε μου... Θα με βοηθούσατε πραγματικα!
Πήγαινε στο θέμα: ανησυχια
Μήνυμα στις 7/2/2014 στις 14:02 @Sex
ΣΝΑΙΠΕΡΣ τιποτα δεν εχεις κι εγω το παθαινω αυτό φυσιολογικο είναι! Όταν προσπαθεις με τους μυς αυτό συμβαινει. Χαλαρωσε! οι αποδεκτες μου φτιαχνουν τη μερα! Πήγαινε στο θέμα: Στύση
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 21:23 @Sex
Κοίταξε να σου πω και μην το παρεις στραβα... Κυριως πιστευω ότι είναι μεγαλη χαζομαρα καποιος να ανησυχει για το μέγεθος όχι μονο του πεους αλλα γενικα για ολο του σωμα. Αμα είναι μικρο αλλα δεν εχει καποιο πρόβλημα υγειας ( ας πουμε είναι μικρο λογω καποιας παθησης) δεν χρειαζεται να ανυσηχεις! Θα ερθει από μονο του ;-)
Πήγαινε στο θέμα: πως να μεγαλωσω το μεγεθος του πεους μου;
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 17:17 @Sex
Να σας ρωτησω λίγο... Πριν δυο μηνες εκανα υπερηχο ορχεων για να δω αν εχω κιρσοκηλη και τελικα δεν εχω. Αφου διαβασα στο ιντερνετ και μου το ειπε και ο γιατρος ότι η κιρσοκηλη γινεται εκ γενετης αυτό σημαινει ότι δεν κινδυνευω να το παθω στο μελλον σωστα?
Πήγαινε στο θέμα: Απορια για κιρσοκηλη
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 14:48 @Sex
Ευχαριστώ πολύ! Το έψαξα και στο ιντερνετ και ελεγε το ιδιο. Πάντως με τις φλεβες ανησυχουσα για αυτό το χοντρο πραγμα αλλα αφου το εχεις κι εσυ είναι φυσιολογικό! Ευχαριστώ και πάλι!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις σχετικά με όρχεις
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 14:46 @Sex
Κοίταξε να δεις αμα δεν μπορεις να βγαλεις το κεφαλακι δεν σημαινει απαραιτηττα ότι εχεις φιμωση! Θα σου πω την δικια μου ιστορια και σκεψου το. Πριν 2 μηνες με πονουσαν οι ορχεις και πηγα στον ουρολογο. Μου είπε ότι δεν ηταν τιποτα αλλα κατι άλλο τον παραξενεψε. Με λέει κατσε στο κρεβατι, κλεισε τα ματια σου και παρε μια πετσετα και δαγκωσε την. Εγω παραξενευτηκα αλλα το έκανα. Ξαφνικα νοιώθω να με ανοιγει το πεος και ουρλιαζα τοσο που κοντεψα να λιποθυμήσω. Όταν σταματησε αρχισα να κλαιω σηκωνομαι και τον ρωτησα τι εγινε. Μου είπε ότι το πεος μου δεν ανοιγε τελειως και ότι μου το ανοιξε. Αμεσως το μυαλο μου πηγε περιτομη αλλα δεν ηταν. Ειχε απλως κολλησει σε ένα σημειο και επρεπε να το τραβηξει πολύ δυνατα για να βγει ολο. Που θελω να καταλήξω: Ετσ όπως ηταν πριν το πεος μου όταν το ανοιγα εμοιαζε σαν να εχω φιμωση αλλα τελικα δεν ειχα. Γι'αυτο πανε σε γιατρο γιατι μπορει απλως να εχεις το ιδιο πρόβλημα που εχω κι εγω και να μην χρειαζεται περιτομη.
Πήγαινε στο θέμα: Έχω φίμωση! Βοήθεια
Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 16:30 @Sex
Καλησπέρα σας!!! Πριν από τρεις μήνες πονούσε ο δεξίς ορχις μου. έκανα όλες τι εξετασεις και δεν εδειξε τιποτα. Ενας τραυματισμός ήταν μου είπε. Τωρα με ξαναέπιασε και έχω δυο ερωτήσεις: 1: Ο γιατρός μου είπε ότι η κιρσοκήλη και η υδροκήλη είναι καταστάσεις οι οποίες γίνονται εκ γενετής. Από τη στγμή που έκανα υπέρηχο και δεν έδειξε τίποτα δεν πρόκειτε να το πάθω. Είναι αλήθεια? 2: όταν πιάνω τις φλεβες των ορχεων μαζι με τα λεπτα <<κορδονια>> πιανω και ένα χοντρο πραγμα που όταν καθομαι μαλακωνει και όταν σηκωνομαι σκληραινει. Ο μπαμπας μου μου ειπε ότι και αυτος το παθαινει και ότι είναι ο σπερματικος πορος και η αρτηρια. Είναι φυσιολογικό? Το έχετε κι εσείς?? Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις σχετικά με όρχεις
Μήνυμα στις 6/1/2014 στις 23:55 @Sex
Σας παρακαλώ απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα γίνεται :) :) :)
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις |