Μήνυμα στις 19/1/2014 στις 22:20 @Sex
Λες πως ειναι φιλη προσωπικα θα πηγαινα με χαβαλρ αρχηκα να της κανω μασαζ τους ομους κανονισε να ειστε παρεα σε σπιτι και βαλτην να ξαπλωσει για λιγο φιλικα παντα χαλαρο μασαζακι μην νιωθεις κ αν ειναι αλλοι κανε νεβμα να φυγουν σε κσνα αλλο δωματιο και πηγαιμα προς τα κατω προσωπικα αυτο θα κανα
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσουν τα ποδια της
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 17:00 @Sex
Και σε αλλες καθολου πολλες φορες ο υμενας ειναι σπασμμενος αππ γυμναστικη χορο χτιπιματα κτλπα
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά.
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 23:19 @Sex
Ευχαριστω αδικα ανησυχω δν νομιζω απο ενα ελαφρο ακουμπιμα εκει κοντα
Πήγαινε στο θέμα: Φόβοςκαι Απορία!!!
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 22:03 @Διάφορα
Σωστα τα ειπε αλλα μην ξεχναμε πως ζουμε στην ελλαδα και ειμαι 2ερα λυκειου υποτίθεται πως εγω θα περνουσα απ υο νεο συστημα αλλα θα συνεχισω με το παλιο ολα ειναι σχετικα και ισως οχι μονιμα
Πήγαινε στο θέμα: Νέο σύστημα λυκείου
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 21:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε χρονια πολλα βρεθηκα στην θεση σου ακριβώςη σχεδον η ιδια λοιπον ξεκινα με γρηγορα φιλια οχι αγρρια γδυστην σιγα σσσιγα και βασανιστικκα υστερα λεμο στηθος κτλπα κατεβα κατω και γλυψτην να τα δει ολα προσεχε κανε καλο ζεσταμα γιατι αν δν κανεις θα πονεσει πολυ στην συνεχεια απλα ξεκινα το κυριο μερος ^_^ δωσε βαση στα προκαταρκτικα και ολα θα πανε καλα μην αχοθεις και παντα με προφυλαξεις αν σε καλυψα πατα αποδεκτηΠήγαινε στο θέμα: Ιδεες για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 21:16 @Sex
Ρε μ*****α τον παιζεις η ρε μ******α μα*****ζεσε
Πήγαινε στο θέμα: πως ρωταμε ενα φιλο μας οτι αυνανιζεται
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 18:29 @Sex
Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση με κατι τετοιο? Αν γινςτε και εχετε κ αλλες αποψεις απαντηστε ηταν στο τελος τν γονιμων μερων μηπως λεω εκατσε κανα υπολείμμα και τν εσπροξα μεσα κατι τετοια σκέφτομαι
Πήγαινε στο θέμα: Φόβοςκαι Απορία!!!
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 13:32 @Sex
Ειμαι 16-17 χρονων και έχω μια απορια Μια φορα μου τον επαιξε και εχυσα πηγα τουαλετα τελειωσα αι κατουρησα υστερα πηγα παλι σε αυτην και το πεος μου ακουμπησε το ιοδιο της σχετικα εκει κοντα και υστερα εβαλα δαχτυλο υπαρχη πιθανοτητα εγγυμοσυνης ? Ξερω ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα ειμαι χεστηςακομη και με προφυλάξεις . Μπορω να εχω απαντηση ? Πήγαινε στο θέμα: Φόβοςκαι Απορία!!!
Μήνυμα στις 6/1/2014 στις 15:47 @Sex
Τα πρπσπεριμαντικα ειναι λιπαντικα υγρα σχεδον καμια πιθανοτητα εγγυμοσινης ποσο μαλλον τν τελεφταια μερα της περιοδου χαλαρωσε και τν επομενη φορα προφυλακτικο ;)
Πήγαινε στο θέμα: πιθανοτητα εγγυμοσηνης;
Μήνυμα στις 6/1/2014 στις 15:40 @Sex
5 μερες? Λιγο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. εχει το ιδιο προβλημα ενς φιλος μ ισως με πιπα να σου σικοθει..
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση |