Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 12:29 @Sex
Ναι μου φαινεται λογικο..
Πήγαινε στο θέμα: Επειγον! πιθανοτητα εγκυμοσυνης;;
Μήνυμα στις 31/12/2013 στις 14:26 @Sex
ε ενταξει ετσι και αλλιως και εξω δεν προκειται να τον αφησω.. αλλα αφου δεν ειχε σπερμα στον δεικτη και στο μεσαιο δαχτυλο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα γιατι πιστευω οτι ειναι αδυνατο να μεταφερθουν τα σπερματοζωαρια απο τη χαρτοπετσετα η απο τον αντιχειρα! :P
Μήνυμα στις 31/12/2013 στις 11:09 @Sex
δηλαδη στην δικια μου περιπτωση τι σημαινει αυτο?
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 16:13 @Sex
χαχα ενταξει λοιπον :Ρ σε ευχαριστω με βοηθησες πολυ!
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 16:02 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ειχα αγχωθει αρκετα! :P χαχα ναι προσπαθησα να ειμαι οσο πιο λεπτομερης γινεται για μην μπερδευτει κανεις :P αφου λοιπον το σκουπησσε δεν υπαρχει φοβος οτι το σπερμα εμεινε στο χερι του ετσι?
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 15:43 @Sex
Με το αγορι μου ειχαμε μια επαφη (οχι σεξ ειμαστε και οι δυο παρθενοι) λιγο πριν τελειωσει επιασε το πεος του με το αριστερο χερι για να συγκρατησει το σπερμα και πηγε λιγο πιο περα για να μην με λερωσει. Αφου τελειωσε σκουπισε το πεος του με ενα χαρτομαντηλο που το κρατουσε στο δεξι του χερι και το αριστερο του χερι ειχε λιγο σπερμα και το σκουπισε με το ιδιο χαρτομαντηλο. Στο δεξι του χερι ειχε μια μικρη σταγονα σπερματος, στην βαση του αντιχειρα αναμεσα απο τον αντιχειρα και τον δεικτη. Με το ιδιο χαρτομαντηλο σκουπισε αυτη τη σταγονα. Με ενα καινουργιο χαρτομαντηλο σκουπησε αλλη μια φορα και τα δυο του χερια. Επειτα καθισαμε αγκαλια και μιλουσαμε ακουμπησε τα μαλλια μου το προσωπο μου και αλλα πραγματα εκτος απο εμενα. Μετα απο μιση ωρα με 45 λεπτα σηκωθηκαμε πηραμε τα πραγματα μας και πηγαμε καπου αλλου. Φιλιομασταν και ξαφνικα εβαλε το δεξι χερι του μεσα απο το παντελονι μου και αρχισε να με χαιδευει με τον δεικτη και το μεσαιο δαχτυλο. Εβαλε το μεσαιο δαχτυλο λιγο στο ανοιγμα της τρυπας, οχι πολυ βαθια γιατι ειμαι παρθενα και πονουσα οταν το εβαζε πολυ βαθια. Μολις συνηδειτοποιησα οτι ειχε ακουμπησει το σπερμα ( περιπου 30 δευτερολεπτα μετα, μπορει και λιγοτερο) του εσπρωξα το χερι. Υπαρχει καμια πιθανοτητα εγκυμοσυνης? Ηταν η πρωτη μερα απο τις γονιμες μερες μου και εχει περασει μια εβδομαδα απο τοτε! Παρακαλω απαντηστε οσο πιο συντομα μπορειτε ειναι επειγον! ΥΓ. Ηταν 3-4 μερες αφου μου τελειωσε η περιοδος Πήγαινε στο θέμα: Επειγον! πιθανοτητα εγκυμοσυνης;; |