Μήνυμα στις 2/9/2014 στις 03:44 @Θ. Κλημεντίνη
τι γνωμη εχετε για τα ηχητικα ναρκωτικα; το εχετε δοκιμασει;
Πήγαινε στο θέμα: ηχητικα ναρκωτικα
Μήνυμα στις 18/8/2014 στις 02:25 @Sex
γεια σας παιδια τον δεκεμβριο τα ειχα με μια κοπελα και αραζαμε μονοι μας καπου και ετσι οπως ηρθε η φαση πηγαμε να πηδηχτουμε αλλα εμενα δεν μου σηκωνοταν μπορει να φταιει το κρυο γιατι καθομασταν σε μαρμαρο μπορει επειδη ειχε τριχα σαν το μουσι μου κ ψηλο ξενερωσα αλλα εχω αποχτηση ψυχολογικο και φοβαμε να προσπαθισω να κανω κατι προχορημενο με αλλοι κοπελα γιατι ανχονομαι μηπως δεν μου σηκωθει τι να κανω;;; ειμαι 17 χρονων
Πήγαινε στο θέμα: ψυχολογικο στο σεχ
Μήνυμα στις 3/1/2014 στις 12:32 @Sex
κοιτα ωραια ειναι αλλα αυτο που με ειχε ξενερωσει ειναι το οτι ηταν αξυριστη :/
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 16:12 @Sex
μου ειπε οτι με χωρισε γιατι αισθανετε κατι για τον πρωην της και δεν θελει να με κοροιδευει και επισης καθισαμε σε μαρμαρο γιατι μονο εκει δεν φενομασταν Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 12:11 @Sex
λοιπον πριν 5 μερες τα εφτιαξα με ενα κοριτσι προχθες το βραδυ κατα της 3ης ειμασταν σε ενα δημοτικο και πηγαμε να το κανουμε και δεν μου ερχοταν στυση και ειμαι πολυ απογοητευμενος εγω σκεφτομε οτι μπορει να μην ειχα στυση επειδη ηταν η πρωτη μου φορα και ειχε και πολυ κρυο 2 βαθμους καθομασταν σε μαρμαρο και ειχα παγωσει αλλα και παλι δεν ξερω δεν νιωθω καλα ειμαι 17 ετων και δεν ειχα στυση και ντρεπομε μονο στην ιδεα ιδικα αμα το πει και σε κανεναν και σαν να μην εφτανε αυτο χθες μου ειπε να χωρισουμε :/ και με εβαλε σε σκεψεις και εχω πολυ ανχως θελω βοηθειαα
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση |