Μήνυμα στις 3/1/2014 στις 19:07 @Sex
Καλησπέρα! Τελικά ο φίλος μου πήγε στον γιατρό την ίδια μέρα, γιατί αυτή η φούσκα μέχρι το βράδυ είχε απλωθεί γύρο από την βάλανο! Ο φίλος μου έχει φίμωση για αυτό και έκανε αυτό το πρήξιμο! Όταν πήγε στο νοσοκομείο ο ιατρός έπιασε το πέος με τα δυο χέρια και το πίεσε, μετά από περίπου πέντε λεπτά, το άφησε και το πρήξιμο εξαφανίστηκε! Η διαδικασία ήταν οδυνηρή, αλλά άξιζε τον κόπο γιατί και ο πόνος πέρασε αρκετά γρήγορα! Τώρα πρέπει να κάνει περιτομή και δεν θα ξαναπάθει κάτι παρόμοιο!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Φουσκαλα στο κεφαλι του πεους
Μήνυμα στις 29/12/2013 στις 22:47 @Sex
Το έψαξα για το θέμα του έρπη, αλλά δεν έχει τα ίδια συμπτώματα! θα προσπαθήσω να τον πείσω για τον γιατρό, όταν μάθουμε τι ακριβώς είναι θα ενημερώσουμε το blog! Πάντος μέχρι τότε αν έχετε κάποια πληροφορία σχετική, βοηθήστε, θέλει κάτι άμεσο που να ελαφρύνει τον πόνο, δυσκολεύεται στο περπάτημα!!! Ευχαριστώ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Φουσκαλα στο κεφαλι του πεους
Μήνυμα στις 29/12/2013 στις 18:19 @Sex
Μετά από σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό μου, έβγαλε στο κεφάλι του πέους, μια φουσκάλα που αρχικά ήταν πολύ μικρή και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε(παρατήρησε την διαφορά μέσα σε 8 ώρες)! Μοιάζει να έχει πύον, αλλά δεν ρισκάρει να δοκιμάσει να την σπάσει! Είναι ελαφρός κοκκινισμένη. Πονάει μόνο στο περπάτημα!!! Τι μπορεί να είναι? Γίνεται να κάνει κάτι για να αποφεύγει τον γιατρό? Πήγαινε στο θέμα: Φουσκαλα στο κεφαλι του πεους |