Μήνυμα στις 6/6/2014 στις 19:54 @Μηχανήματα
παιδια καλησπερα. μια ερωρωτηση ενδιαφερομαι να αγορασω μια μηχανη/παπι και μεχρι πρωχτες ενδιαφερομουν για ενα cryptonX. Κατι γνωστοι μου μου ειπαν οτι επειδη ειμαι 1.95 θα φενομαι σαν γηγαντας γιαυτο να παρω την Yamaha YZF r125 για να ειμαι ποιο ωραια πανω της. δεν ξερω τι να κανω. μπορειτε να με συμβουλεψετε? και κατι αλλο. οποιος γνωριζει κανενα ειδοσ yamaha motard με χαμιλα κυβηκα αν γεινετε να μου πει. ευχαριστω πολυ! Πήγαινε στο θέμα: crytponX ή YZF r125?
Μήνυμα στις 2/4/2014 στις 00:34 @Μηχανήματα
φιλε ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: ποδηλατο ktm boston
Μήνυμα στις 27/3/2014 στις 13:40 @Μηχανήματα
καλησπερα παιδια. θελω να αγορασω ενα ποδηλατο KTM BOSTON ξερετε περιπου ποσο παει?
Πήγαινε στο θέμα: ποδηλατο ktm boston
Μήνυμα στις 24/2/2014 στις 18:56 @Διασκέδαση
μαγκες μια ερωτηση. θελω να ντυθω κατι τις αποκριεσ και 8α η8ελα μια ιδεα. γουσταρω κατι τρελο και ταυτοχρονα γελειο Πήγαινε στο θέμα: αποκριατικη στολη
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 23:11 @Sex
εδω και 5 μηνες εχουμε προχωρησει με τν κοπελα μου σεξουαλικα και ο παρ8ενικος υμενας δν εχει σπασει ακομα. λεει κατι αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: γτ δεν σπαει ο υμενας?
Μήνυμα στις 22/1/2014 στις 21:20 @Sex
παιδια καλησπερα η κοπελα μ 8α κανει υπερηχο για μια εξεταση και φοβατε μην φανει οτι το εχει κανει. φενεται ναι η οχι? ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: φενετε αν εχει ολοκλιρωσει στον υπερηχο?
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 01:01 @Sex
παιδια καλησπερα.. μια ερωτηση.. το εχω κανει πολλες φορες με την κοπελα μ αλα δν εχει κοπει το πετσακι. πρεπει να ειχε κοπει ή ειναι φυσιολογικο? Πήγαινε στο θέμα: Πως κοβετε το πετσακι?
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 15:13 @Sex
γεια σας παιδια.. μια ερωτηση.. τι σε κανει να τελειωνεις ποιο γρηγορα? το στωματικο η το σεξ? Πήγαινε στο θέμα: στωματικο η σεξ?
Μήνυμα στις 29/12/2013 στις 15:54 @Sex
γεια σας παιδια! μια ερωτηση. εδω και 2 μηνες το κανω με την κοπελα μου και αναρωτιεμαι τι μπορω να κανω για να κραταω περισσοερο. ευχαριστω πολυ Πήγαινε στο θέμα: μια μικρη βοη8εια :P |