Μήνυμα στις 8/3/2014 στις 01:22 @Διασκέδαση
Γεια σας.Σκευτομαι καποια στιγμη να κανω τρυπα στο διαφραγμα της μυτης..ποσο περιπου κοστιζει αυτη η τρυπα?ειναι δυσκολο να επουλωθει δηλαδη θελει πολυ καιρο?επισης πως ακριβως το καθαριζουμε σε εκεινο το σημειο..?
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο διαφραγμα
Μήνυμα στις 6/3/2014 στις 15:37 @Κλάψιμο
για ποιο λογο να το κανω αυτο?με συστηματικο καθαρισμα τωρα δεν γινεται να φτιαξει?αν ναι..να βγαζω το σκουλαρικι οταν το καθαριζω? Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι και προβλημα
Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 23:02 @Κλάψιμο
Εδω και 2 μηνες και κατι εχω κανει τρυπα στο αυτι.μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν σχεδον οκ αλλα με ενα αποτομο τραβηγμα σε παιχνιδι πληγωθικε και αρχισαν παλι τα βασσανα.ειναι κοκκινο πλεον στην περιοχη γυρω απο την τρυπα και νιωθω κατι σαν μπαλακι μεσα με την αφη επισης οταν βγαζω το σκουλαρικι βρομαει καπως..σημερα το ζουληξα και εβγαλε λιγο πυον και αιμα..τι σημαινουν αυτα?μηπως το αυτι μου δεν δεχεται το μεταλλο?πως θα φτιαξει?(το τραβηγμα εγινε κανα 3-4 βδομαδες πριν)
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι και προβλημα
Μήνυμα στις 21/2/2014 στις 16:23 @Διάφορα
Γεια σας!Εδω και καμποσο καιρο εχω παρατηρησει οτι ο πανω-δεξιος μου κοπτηρας(το 1 απο τα 2 μεγαλα πανω δοντια)ειναι καπως πιο μπροστα απο τον αλλο και δεν μου αρεσει.Πιστευω πως μου χαλαει το χαμογελο και το βρισκω ασχημο..Δεν θελω να βαλω σιδερακια κανονικα γιατι ειμαι 15 και δεν μου αρεσει καθολου..εχω ακουσει για τα αορατα σιδερακια(διαφανοι ναρθικες).κατι τετοιο κανει δουλεια..?Και ποσο περιπου χρημα και χρονο χρειαζεται? Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Αορατα σιδερακια
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 23:30 @Flame
δηλαδη η αστρικη προβολη με την εννοια οτιβγενουμε απο το σωμα μας δεν υπαρχει?ειναι απλως μια ψευδαισθηση?επειδη διαβασα πως γινεται να συναντησεις και αλλες οντοτητες η και να επαληθευσεις την ιδεα του οτι βγαινεις και με αλλους τροπους..
Πήγαινε στο θέμα: Αστρικη προβολη
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 20:27 @Flame
εσυ εχεις καποια εμπειρια?αν ναι ποσο καιρο σου πηρε και πως ακριβως το εκανες?
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 12:13 @Flame
Καποιος που να εχει εμπειριες απο αστρικη προβολη..?ποιος ειναι ο καλητερος τροπος για να το πετυχει κανεις συνειδητα?αν μπορειτε περιγραψτε την εμπειρια σας οσοι εχετε..
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 21:55 @Sex
παιδια τελικα παιζει και να μην εχω κατι..σημερα με μερικη στυση το κατεβασα κανονικα και εκανα αυτο που κανουν οι εφηβοι :p και με πληρη στυση συνεχισα και το πετσακι κατεβασμενο χωρις καποιο πονο!
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 6/2/2014 στις 17:30 @Sex
ειμαι 15..πφ σκατα..πως να τους το πω δηλαδη..δεν θα ειναι και οτι πιο ευκολο.το προβλημα αυτο το θυμαμαι απο οταν αρχισα να ασχολουμαι με το πεος μου(της δυσκολιας να κατεβασω το πετσακι σε στυση ενοω).επισης με αυτες τις κρεμες τι ακριβως γινεται?εσυ πως το αντιμετωπισες..?
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 5/2/2014 στις 22:28 @Sex
γεια σας.μπορω να κατεβασω το πετσακι κανονικα και να βγει ολο το κεφαλι εξω οταν δεν ειμαι σε στυση.οταν ειμαι σε στυση ομωσ οχι. απλος φενεται το κεφαλι αλλα δεν μπορω να το κατεαβασω γιατι ποναει.μια φορα το ειχα κατεβασει απο την αρχη και ηρθα σε στυση αλλα οταν εφτανε να ερχεται εντελως σε στυση ποναγε αρκετα.λετε να εχω κατι η μπορω να το κανω ελαστικο?η αληθεια ειναι οτι ειδα κατι βιντεο με εγχειρησεις περιτομης και τρομαξα αρκετα.
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση |