Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 21:52 @Sex
Γεια σας εγώ και το αγόρι μου το κάνουμε καμιά φορά χωρίς προφυλάξεις (είμαστε καθαροί απο σμν aids κτλ και δεν τελειώνει μέσα μου) . ωστόσο μια εβδομαδα είχα συχνοουρία (που δεν με έχει πιάσει ποτέ) , ζαλάδες , ναυτία και απο χθες αιμοραγω πάρα πολυ και με πονάει η κοιλιά μου (κανονικά περίοδο περίμενα σε μια εβδομαδα αλλα βγάζω υπεραρκετό αιμα απο ότι βγάζω στην περίοδο ). Υπάρχει πιθανότητα να ήμουν έγκυος και να απέβαλα; Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσύνη?!
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 20:17 @Μηχανήματα
Γεια σας, λοιπόν έχει ραγίσει το τζαμακι του κινητού μου μετά απο πέσιμο αλλά κατά τα αλλα λειτουργεί άψογα. Αν παραγγείλω οθόνη απο το ίντερνετ πόσο θα μου κοστισει η αλλαγη οθόνης; (το μοντέλο είναι το htc windows phone 8s ) Πήγαινε στο θέμα: σπασμενη οθονη κινητου
Μήνυμα στις 2/1/2015 στις 18:41 @Sex
Και οι δυο είμαστε ανήλικοι.Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω δικηγόρο ,ούτε να μάθει κάτι κάποιος δικος μου. Το θέμα είναι ότι τον έχω χωρίσει αρκετο καιρό και επειδή τον απέρριψα αρχισε να με απειλεί εγώ έχω κάνει άλλη σχέση και το αγόρι μου γνωριζει τι εγινε και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Και επίσης δεν μπορώ να κάνω αυτο που θέλει ο πρώην μου γιατι δεν θέλω να απατήσω το αγορι μου. Πήγαινε στο θέμα: εκβιασμός
Μήνυμα στις 2/1/2015 στις 18:34 @Sex
Γεια σας, είχα μια σχέση μεγάλης διάρκειας αλλα τον χώρισα λόγω της συμπεριφοράς του. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν φωτογραφίες μου (χωρίς ρούχα) μόνο στην συνομιλία και με εκβιάζει πως για να τη σβήσει θα πρέπει να κάνω σεξ μαζί του. Τι μπορώ να κάνω για να μην έχει πρόσβαση; αναφορα για εκβιασμό? Αλλα μετά την αναφορά θα μπορεί να έχει πρόσβαση; Πήγαινε στο θέμα: εκβιασμός
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 23:09 @Sex
Γεια σας, λοιπόν το αγορι μου απο τη βιασύνη του ξεκίνησε να βαλει το προφυλακτικό ανάποδα αλλα μετά το γυρισε απο τη σωστή μεριά και μετά προχωρήσαμε. Αλλα επειδή του έκανα λίγη ώρα στοματικό ανησυχώ αν είχε πάει προσπερματικο υγρό στο προφυλακτικό αν και του ξαναέκανα στοματικό με προφυλακτικό. Υπάρχει περίπτωση να έμεινα έγκυος αφου πρώτα "καθάρισα" το προφυλακτικό και μετά έγινε διείσδυση; :/ Πήγαινε στο θέμα: πιθανότητα εγκυμοσύνης;;;;
Μήνυμα στις 19/6/2014 στις 21:32 @Sex
Τα Durex Performer κάνουν την διαρκεια πιο μεγάλη, προσωπικά στο αγορι μου κράτησε πάνω απο 1,5 ώρα. πρότεινε του τα τα δοκιμάσετε , αν και ο δικός μου τα διαλεξε μόνος του Πήγαινε στο θέμα: γιατι διαρκει λιγο?
Μήνυμα στις 28/12/2013 στις 05:17 @Sex
Εε τότε είσαι μια χαρά φυσιολογική δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ;)(:
Πήγαινε στο θέμα: Χείλη Αιδοίου
Μήνυμα στις 25/12/2013 στις 19:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στο αιδοίο υπάρχουν τα μεγάλα χείλη (το ένα) και τα μεγάλα χείλη (το αλλο) μην ντρέπεσαι έτσι είναι όλες οι γυναικες. Τώρα για το αρκετα μεγαλύτερο αμφιβαλλω απλα ίσως να το βλέπεις έτσι.Πήγαινε στο θέμα: Χείλη Αιδοίου
Μήνυμα στις 25/12/2013 στις 19:11 @Sex
Εγώ και το αγόρι μου βλέπουμε την σχέση μας σοβαρά και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Εκείνος έχει ήδη " ολοκληρώσει σχέσεις " ενώ εγώ αντιθέτως δεν έχω καμία εμπειρία. Να αναφερω ότι και οι δυο μας είμαστε 17. Ξέρει πως εγώ είμαι παρθένα αλλα δεν ξέρω πως να τον ικανοποιήσω και τι να κάνω. Θα εκτιμούσα αν με βοηθούσατε με λίγες συμβουλές για τα προκαταρκτικά και το σεξ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ^_^
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά |