Μήνυμα στις 24/11/2014 στις 19:34 @Sex
εχω ξαναγραψει για το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν εχω παρα απαντηση ! λοιπον τα τελευταια 2,5 χρονια εχω συνηθισει να αυνανιζομαι γρηγορα χωρις το πεοους μου να ειναι σε πληρη στυση ! (δνεν ξερω γιατι ηθελα να το κανω αυτο) και τωρα δεν μπορω να εχω αυτο που λεμε σκληρη στυση !! παντα το πεος μου δεν ειναι ορθιο ειναι στην ευθεια και στο μπροστινο μερος εχει μια κληση προς τα κατω!! επειδη εχω ανχωθει πολυ απαντηστε μου ! αν εχω καποιο μονιμο προβλημα και τι πρεπει να κανω!!!! Πήγαινε στο θέμα: σοσ βοηθειααααα
Μήνυμα στις 23/10/2014 στις 19:57 @Sex
αλλα να ρωτησω και κατι ακομα ? το πεος μου εχει μια μικρη κλιση προς τα μπροστα ειναι απο αυτο που ανεφερα? Πήγαινε στο θέμα: στυση σοσ!!!!!
Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 23:16 @Sex
ναι αλλα το θεμα ειναι πως ειναι χαλαρο δηλαδη οταν ειναι σε στυση λυγιζει !! αυτο ειναι που με ανχωνει !! ξερεις κατι για αυτο ?
Πήγαινε στο θέμα: στυση σοσ!!!!!
Μήνυμα στις 19/10/2014 στις 16:58 @Sex
γεια σας εχω ξαναγραψει παρομοιο θεμα αλλα δεν πηρα καταλληλη απαντηση. λοιπον οταν ειμαι στυση παντα το πεος μου δεν ειναι τερμα σηκομενο αλλα εχει μια χαλαροτητα ειδικα κοντα στο κεφαλακι . και απο οτι καταλαβαινω αυτο προκαλει και τη μικρη καμψη προς τα μπροστα ! εχω διαβασει και μερικα αρθρα πανω σε αυτο που λενε για σεξουαλικη ανικανοτητα και τετοια . Τι ειναι αυτο που εχω και πως μπορω να το διορθωσω? Πήγαινε στο θέμα: στυση σοσ!!!!!
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 16:11 @Sex
1) δεν θυμαμε παντος ημουν σιγουρα κατω απο τριτη δημοτικου 2) οχι δεν ποναει καθολου 3) ναι βγαζω :) 4) ναι βλεπω ! Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΡΙΤΩΜΗ ΣΤΥΣΗ
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 12:55 @Sex
γεια σας ειμαι 16 χρονων και εχω κανει ηδη περιτωμη απο μικρη ηλικια αλλα οταν αυνανιζομαι το πεος μου δεν σηκωνεται τελειως και μπορω να το λυγισω προς τα κατω . θεωρειται προβλημα αυτο ? και πως μπορω να το κανω να μου σηκωθει τελειως ! σας ευχαριστω εκ των προτερων !!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΡΙΤΩΜΗ ΣΤΥΣΗ
Μήνυμα στις 6/3/2014 στις 18:37 @Sex
εμενα μου σημβαινει ηδη απο την πρωτη φορα , και της τελευταιες μερες ακομα περισσοτερο για αυτο ανησυχο ! για ουρολογο με τιποτα γιατι ειμαι 15 Πήγαινε στο θέμα: πεος σοσ
Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 19:07 @Sex
γεια σας , θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι το πεος οταν ειναι σε στυση δεν ειναι αυτο που λεμε καγκελο αλλα ειναι ευκαμτο ειδικα κοντα στη βαλανο. πριν ενα χρονο περιπου απο οσο θημαμαι δεν ειχα τετοιο προβλημα (ειμαι 15 τωρα) . εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα ή απλος μου ειναι ετσι ! σασ παρακαλω απαντηστε μου , ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: πεος σοσ
Μήνυμα στις 21/12/2013 στις 15:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:απο τη στιγμη που απλα την εβαλες μεσα της χωρις καν να τελειωσης δεν εγινε τιποτα! τωρα αμα κολησες κατι δεν πιστευ μεσα σε 5 δευτ να εγινε τιποτα! και να ξες οτι στο σεξ χωρις προφιλακτικο οι γυναικες κολανε πιο ευκολα τις "αρωστιεσ" παρα οι ανδρες!!Πήγαινε στο θέμα: εκανα σεξ χωρις προφυλαξη |