Μήνυμα στις 9/4/2014 στις 22:38 @Sex
Φιλε χιλια ευχαριστω! Με καλυψες πληρως! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις για το ξυρισμα
Μήνυμα στις 9/4/2014 στις 21:27 @Sex
Για σας παιδια! Πριν λιγες μερες ξυρισα το πεος μου γιατι ακουω τους υπολοιπους που το κανουν και ειπα να το κανω και εγω! Και εδω θελω να σας ρωτησω μερικες ερωτησεις! 1) Αν δεν κοψω σωστα τις τριχες και μεινουν μεσα στο δερμα τι γινεται? 2)Πως να πω τις μανας μου να σταματησει να με ρωταει για τετοια θεματα(εχει αρχισει να καταλαβαινει καποια πραγματα γιατι με ακουσε να βριζω επειδη κοπικα) 3) Καθε ποσο ξυριζεσται 4)Πως να ξυριστω σωστα(τι κινησεις να κανω) 5)Αν κοπω τι να κανω? 6)Ποια ειναι τα καλυτερα ξυραφακια? Πήγαινε στο θέμα: Ερωτησεις για το ξυρισμα
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 21:34 @Sex
Παιδια χιλια ευχαριστω! αδικα αγχωθικα τοοσοο πολυ
Πήγαινε στο θέμα: Πορνο και αστυνομικο μηνυμα
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 14:31 @Sex
μπηκα DELETED! δεν προλαβα να βαλω να δω! πρωτη φορα μου συμβαινει στα 5 χρονια που βλεπω πορνο! Πήγαινε στο θέμα: Πορνο και αστυνομικο μηνυμα
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 14:29 @Sex
Oχι μου ζηταγε 100 σε 24 ωρες! Ειναι ιος?? Πήγαινε στο θέμα: Πορνο και αστυνομικο μηνυμα
Μήνυμα στις 1/4/2014 στις 10:12 @Sex
Παιδεια καλημερα! Ειμαι πολυ αγχομενος! Πριν λιγο εβαλα να δω πορνο και μου εφφανηστικε μηνυμα απο την αστυνομια λεγοντας οτι παρακαλουθουσαν αυτα που εβλεπα και εδειχνε τον προεδρο επανω σε μια φωτογραφια και χειροπεδες! Επισης εγραφε κατι για νομους τους οποιους δεν διαβασα γιατι το εκλεισα πανω στον πανικο μου! Τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Πορνο και αστυνομικο μηνυμα
Μήνυμα στις 10/3/2014 στις 18:27 @Sex
Πραγματικα δεν ξερω!Αν ηταν ετσι θα εκανα σεξ με αντρα αλλα δεν το κανω απλα το φαντασιονομαι! Πήγαινε στο θέμα: Εμφανηση και σεξουαλικες προτιμησεις
Μήνυμα στις 10/3/2014 στις 18:23 @Sex
Μου αρεσουν και κοριτσια αλλα πιστευω ειναι τις εφηβειας γιατι στις αρχες εβλεπα ονειρωξεις μονο με κοριτσια! Πήγαινε στο θέμα: Εμφανηση και σεξουαλικες προτιμησεις
Μήνυμα στις 8/3/2014 στις 01:17 @Sex
Ειμε 15 χρονων Πήγαινε στο θέμα: Εμφανηση και σεξουαλικες προτιμησεις
Μήνυμα στις 7/3/2014 στις 23:29 @Sex
Γεια σας παιδια! Σημερα που ειμουν σχολειο ο συμμαθητης μου μου ειπε πως μολις με πρωτογνωρισε νωμιζε πως ημουν γκει ωσπου και μιλησαμε και καταλεβε οτι δεν ειμαι! Αρχισα να πιστευω πως αυτη την εντυπωση δινω στους αλλους γιατι και αλλοι συμμαθητες μου με κοροιδευαν(αυτος που νομιζε δεν ειπε τιποτα σε κανενα) και φοβαμαι μη μου μεινει κομπλεξ! Αλλο προβλημα που εχω ειναι οι φαντασιωσεις που εχω! Ντρεπομαι που το λεω αλλα εχω σκεφτει οτι το κανω με 2 πολυ καλους φιλους του πατερα μου με 1-2 συμμαθητες μου και με 2 καθηγητες μου! Δεν ξερω τι μου γινεται πλεον για αυτο και θελω την βοηθεια σας! Πειτε μου τη γνωμη σας και για τα 2 προβλματα που με απασχολουν σας παρακαλω! Πήγαινε στο θέμα: Εμφανηση και σεξουαλικες προτιμησεις |