Μήνυμα στις 6/1/2020 στις 06:39 @Sex
είμαι εδώ και 6 μήνες τώρα στρατό στην ήπειρο ,αρκετά μακριά από οπού μένω. οπού εκεί ένας αξιωματικός μικρής ηλικίας μόλις βγήκε από την ευελπιδων ,όταν κάναμε υπηρεσία μαζί μου την έπεσε και από τότε νταλαβεριζομαστε. άλλα αυτός έχει κολλήσει. με προσέχει πολύ και μου έχει κάνει πολλά καλά στην θητεία μου μέχρι τώρα. άλλα θέλω εγώ να πάω πίσω στην πόλη μου . άλλα μου σταματάει τις μεταθέσεις με τα δικά του μέσα .δεν ξέρω τι να κάνω. πηγαίνω στο σπίτι του σε κάθε έξοδο και διανυκτερευση που έχω γιατί το κανονίζει πάντα αυτός . άλλα δεν ξέρω ποσό ακόμα θα αντέξω στην ήπειρο τι μου προτείνεται? Πήγαινε στο θέμα: Στράτος -Θέμα με αξιωματικό
Μήνυμα στις 23/12/2019 στις 16:25 @Διασκέδαση
votka ελαφριά και με αναψυκτικό δεν την καταλαβαίνεις καν Πήγαινε στο θέμα: Ποτό
Μήνυμα στις 12/9/2019 στις 16:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μια χαρα ειναι μην ανησυχεισκαι για γυναικα και για αντρα ειναι ικανοποιητικη Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πουτσας
Μήνυμα στις 13/1/2017 στις 17:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:naiΠήγαινε στο θέμα: Θα μου μεγαλώσει κι άλλο;
Μήνυμα στις 1/9/2016 στις 12:50 @Sex
ναι λογικα αυτο ειναι αλλα δεν ειναι τιποτα ανασηχητικο.Πρεπει να βρεις τι σε καυλωνει περισσοτερο και οταν θες να τελειωσεις να επικεντρωνεσαι σε αυτο .Καιε εγω εχω αυτο το προβλημα που δεν ειναι στην πραγματικοτητα προβλημα αλλα λεμε τωρα και το ελλυσα επικεντρωνοντας σε συγκεκριμνενα πραγμαατ
Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω αργα
Μήνυμα στις 21/10/2014 στις 23:09 @Διάφορα
γεια σας αμα παω σε μια τραπεζα και ζητησω να μου χαλασουν ενα χαρτονομισμα θα το κανουν? Πήγαινε στο θέμα: χαλασμα χαρτονομισματος
Μήνυμα στις 19/12/2013 στις 20:57 @Θ. Κλημεντίνη
τριτη λυκειου η χρονια που πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου για να μπεισ στο πανεπιστημιο αλλα αμα δεν σου νιωθεις καλα και δεν εχεισ την τελεια ψυχολογια τι κανεις;ολη μου την ζωη προσπαθω παντα να ειμαι καλος και οπως πρεπει ή οπως πρεπει να με θελουν οι αλλοι ομως οταν εισαι ο καποιος που πια δεν γνωριζεις και γινεσαι αυτο για ανθρωπους που πια δεν νιωτηεις τοσο κοντα σου τι γινεται;ειμαι ομοφυλοφυλος και νιωθω πιο μονος απο ποτε. νιωθω οτι η ζωη μου ειναι τηλεμεταχειρισμενει απο αλλους .νιωθω σαν να ειμαι εγω εαντιον ολων των αλλων.οτι αυτο που ειμαι δεν ειναι αυτο που θελουν οι αλλοι και αυτο μου εχει προκαλεσει μια πιεση που δεν με αφηνει να ησηχασω .νιωθω υποδουλομενος απο τις απαιτησεισ που εχουν ολοι και απο την ασηγκρατιτη προσπαθεια που με διατρεχει να προσπατηισω να ικανοποιησω τους παντες γιατι αλλιως δεν θα ειμαι αυτο πο πρεπει θελω να ελευθερω .θελω μια μερα να σταματησω να σκεφτομαι τους αλλους τι θα πουν για αυτο που ειμαι .ειμαι περιφανος για τον εαυτο μου και αυτο το λεω μεταα απο πολυ προσπαθεια αλλα οχι αρκετα για να το πω και σε αλλους ειναι δυσκολο να ζησεις την ζωη που εσυ θελεισ χωρις να επηρρεαζεσε απο τις απαιτησεις και τα ονειρα των αλλων....... Πήγαινε στο θέμα: Μοναξια-μονος για παντα ή οχι? |