Μήνυμα στις 9/12/2014 στις 20:58 @Sex
δεν μου ξανα ανεφερε κατι οποτε δεν νομιζω να γινει κατι! αλλα σε περιπτωση που μου ξαναπει ισως το σκεφτω! Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 5/12/2014 στις 18:33 @Sex
εντάξει ευχαριστώ!! απλα δν το εχω ξανακανει και δεν ξερωω τι να κανω τωρα ειμαι μπερδεμενηη... και οταν μου το ειπε ειδε οτι δεν του ειπα αμεσως ναι η οχι αλλα τελωσπαντων δν το συνεχισε και μου λεει να βγουμε αλλα δν ξερω αν ειναι το θεμα για να γινει κατι παραπανω η απλα να βγουμε γενικα οπως βγαιναμε :/ Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 5/12/2014 στις 15:56 @Sex
Απαντήστε μου όποιος μπορει... :/ :/
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 5/12/2014 στις 14:49 @Sex
Γεια σας, έχω ένα θεματάκι με το αγόρι μου, τα έχουμε σχεδόν έξι μήνες. Είμαστε και οι δύο στην ίδια ηλικία, 16 χρονών. Θέλει από ότι κατάλαβα να το προχωρήσουμε και μου είπε να του κάνω στοματικό... Αλλά δν ξέρω αν είμαι έτοιμη να γίνει κάτι παραπάνω και φοβάμαι κιόλας λιγο... :/ Πείτε μου γνωμες.... ειμαι μπερδεμενη... Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 17:26 @Διάφορα
Ναι ενταξει! Βασικα εχω πολυ καιρο που παραλειπω το πρωινο... Και θελω να χασω λιγα κιλα γιατι εχω κοιλια και θελω να αρχισει να φευγει.
Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για χάσιμο κιλών
Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 16:57 @Διάφορα
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!! Θα ρωτησω και κατι αλλο που ισως φανει χαζο... Οταν θα χασω μερικα κιλακια μετα αυτο συνεχιζεται με τη διατροφη εννοω συνεχιζονται ολα αυτα π μου γραψατε παραπανω; Και σε ποσο καιρο περιπου θα δω αποτελεσματα; Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για χάσιμο κιλών
Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 14:27 @Διάφορα
Σας ευχαριστω πολυ! Βασικα το πρωί δεν τρωω τιποτα αλλα θα αρχίσω να τρωω! μπορω το πρωι να τρωω δημητριακα ολικης με γαλα και ενα βραστο αυγο; Στο σχολείο παιρνω "σαντουιτσακι" το ψωμί το φτιάχνω μόνη μου αλλα με άσπρο αλευρι(δεν ειναι μεγάλα τα ψωμάκια ειναι περιπου στο μέγεθος που ειναι του εμποριου) θα ηταν καλυτερα να παρω αλεύρι ολικής ? Μεσα στο ψωμακι βαζω μια φέτα πάριζα και μια τυρί πρεπει κατι να αλλάξω Σε σχεση με αυτό που είπατε παραπανω δηλαδή τν απόγευμα αν πείνασω τι μπορω να φαω; Δεν μπορω π.χ. Να φαω λιγο ρυζι και κοτοπουλο; Και επισης το βραδυ επειδη εχω καθε μερα φροντιστηριο ειτε 8-10 ειτε 7-10 θα τρωω το βραδινο πριν παω φροντιστηριο και μετα τιποτα οταν γυριζω? Γλυκά και γενικά φαγητά από έξω καθε ποσες μέρες μπορω να τρωω ? τέλος όσον αφορά το περπάτημα πηγαινω γυμναστηριο δύο η τρεις φορές την εβδομάδα ! Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για χάσιμο κιλών
Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 03:04 @Διάφορα
Αν κάποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για χάσιμο κιλών
Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 03:01 @Διάφορα
Οσοι ξερουν κατι ας μου πουν Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για χάσιμο κιλών
Μήνυμα στις 17/12/2013 στις 19:40 @Διάφορα
Γεια σας Είμαι κανούριο μέλος εδώ. Είμαι 16 χρονων, υψος 1,50 και βάρος 53 κιλα. μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να αποφεύγω για να χάσω μερικά κιλα? Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή για χάσιμο κιλών |