Μήνυμα στις 25/12/2013 στις 22:35 @Sex
γεια σας και παλι!!εχω σχεση με ενα αγορι το οποιο ομολογω με εχει σεβαστει αρκετα οσο αφορα το σεξουαλικο κομματι..δν με παροτρηνει να κανουμε τιποτα απλα οτανε με φιλαει αναβω αρκετα και θελω να κανω και εγω το ιδιο με αυτον!!εχω δοκιμασει φιλια στο λαιμο...γλωσσοφυλα χαιδεμα στο στερνο,και η αναπνοη μου να ακουμπαει στο αυτι του..τον βλεπω βαριανασενει αλλα θελω κατι ετσι λιγακι ποιο προτοτυπο εαν γινετε για να τον αναψω και μετα οτι προκυψει! περιμενω απαντησεις!! Πήγαινε στο θέμα: πως να τον αναψω!??..
Μήνυμα στις 24/12/2013 στις 16:02 @Sex
ρε παιδια βοηθηστε με εχω ανχωθει!σας παρακαλω..
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!.........
Μήνυμα στις 24/12/2013 στις 09:00 @Sex
σε ευχαριστω παρα πολυ με καθησυχασες καπως...το αιμα συνηθως το βγαζω οταν ερεθιζομαι με το αγορι μου βσκ 1 φορα μ εχει συμβει!αυτο που λες για τον παρθενιο υμενα οντως γινετε?αα και κατι αλλο!!οτανε ερεθιστηκα με το αγορι μου εσθανθηκα ενα τσιπμημα στιγμιαιο μεν στο κολποο μου και οταν γυρησα σπιτι εβγαλα υγρα με αιμα..αυτο σημαινει οτι μπορει ο υμενας να εσπασε ετσι?χωρις να χω κανει ποτε ουτε ερωτα ουτε προκαταρτικα?
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!.........
Μήνυμα στις 24/12/2013 στις 02:33 @Sex
γεια σας παιδια!!ειμαι 15 χρονων και τωρα τελευταια μ σηναιβει κατι πολυ παραξενο που με εχει σωκαρει αρκετα και με εχει παροτρηνει να το ψαξω και στο ιντερνετ αλλα δν βρηκα τιποτα...οτανε φιλαω το αγορι μου ξερετε οπως ολοι αναβω!!βγαζω αρκετα υγρα αλλα προχθες σκουπιστηκα και εβγαλα υγρα με αιμα (δν ειναι μερες περιοδου)επεισης δν μου χει βαλει δαχτυλο ουτε προκαταρτικα ουτε ερωτα καναμε ουτε τιποτα!(να επισημανω πως ειμαι παρθενα) ρε παιδια τι συμβαινει????βοηθηστε γιατι εχω τρελαθει!!!!! Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!.........
Μήνυμα στις 15/12/2013 στις 17:40 @Sex
γεια σας παιδια!!θα ηθελα να μοιραστω ενα θεματακι μαζι σας!!ειμαι 15 χρονων και αυvανιζομαι συχνα....οτανε βαζο δαχτυλο μου ερχετε μια ταση για να ουρησω και μολις τελειωνω παω κατευθειαν στην τουαλεταα και ουρω...επεισεις εχω ακουσει κατι για το λεγομενο squirting αλλα ισχυει και στης παρθενες(γιατι παρθενα ειμαι)η ειναι τιποτα αλλο?? ευχαριστω εκ των προτερων!!!περιμενω απαντησεις!! :) Πήγαινε στο θέμα: squirting...???? |