Μήνυμα στις 12/12/2013 στις 12:46 @Κλάψιμο
η μαρια δεν θέλει να το προχωρήσουμε γιατί φοβάται για την οικογενεια της (λογικό ) αμα θελω μπορώ να την φέρω αλλά δεν πρέπει! αλλα και να ηθελε δεν θελω να το ρισκάρω δυστυχώς αυτή είναι η μύρα μας! @geokrokol71 συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σου δώσω φβ! Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 10/12/2013 στις 12:31 @Κλάψιμο
Δεν τα έχω μεγαλοποίηση ρεσει faidra:). Ετσι ειναι τα πράγματα :(. αμα μαθευτεί ο πατέρας της θα κανει μεγάλο χαμό! Έχει και ενα πρόβλημα υγείας. δεν ξέρω πως το λενε αλλα αμα ταραχτη κατι γίνει μπορεί να τον αφηση στον τόπο! και αν μαθευτεί 90% θα κανει σαματά μεγάλο. δεν με νοιάζει για εμενα ας φαω και ξυλο απο τον πατερα της οτιδήποτε! το θεμα είναι οτι θα πλακοθουν η οικογενεια μεταξύ τους! δεν θελω να γινει κατι τετιο :( θα την αφήσω να προχωρήσει τη να κανω! οσο και να με πονάει που το λεω αλλα δεν εχω περιθώρια για να την διεκδικήσω! Ευχαριστώ ολου σας για της απαντήσης σας! Μετα απο αυτο το μήνυμα μπορει να μην εχω αλλα μηνύματα για να απαντήσω! και δεν θα τρεχω να περνω Paysafe για 2 - 4 μηνύματα! ευχαριστώ και πάλη! Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 23:28 @Κλάψιμο
φίλε άμα ο πατέρας της μάθει οτι τα έχουμε θα τσακωθούν όλοι μεταξύ τους όλο το σόι τους θα γίνει μπάχαλο και μετά θα πιάσει και το δικό μου. πιο πολύ με νοιάζει για αυτήν γιατί θα την πηράξουν! ειναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω φίλε! δεν μπορώ να διακηνδηνέφσο τέτιο πράγμα θα τους χώριζε σαν οικογενεια όλους! και εγώ δεν θα άντεχα να έχω ενοχές για κάτι τέτιο! και κυριος γιατι θα με μισή αν συμβεί κάτι τέτιο! Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 20:43 @Κλάψιμο
η Μαρία κρυφακουσε τους γονείς της να μιλάνε για εμάς και να λέει ο πατέρας της στην μάνα της να περιμένει κανα 3 - 4 χρονιά, είναι μικρή ακόμα! Σε 4 χρονιά ποιος ζει ποιος πεθαίνει faidra:) μου! Ο πατέρας της αν το μάθει θα γίνει χαμός. σκεφτόμουνα να τον πιάσω εγώ να του μιλήσω ιδιαίτερος αλλά ρίσκο! τέλος πα ντον τελίοσε. :/ Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 18:14 @Κλάψιμο
άμα ειμασταν πιο γρήγορη μπορεί να την κράταγα! Μόλις χωρίσαμε! Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 12:52 @Κλάψιμο
η μητέρα της μαρία μας απείλησε ότι άμα δεν το τελειώσουμε θα τα πει όλα στον πατέρα της μαρίας ( τον άντρα της ) τότε θα γίνει χαμός! εμείς αυτόν τον χαμό θέλουμε να αποφύγουμε! δεν ξέρω ρε παιδιά είναι ανένδοτη κανένας δεν μας θέλει μαζί γιατί φοβούνται! Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 11:45 @Κλάψιμο
φιλε Panos98 η μαρία έχει μιλήσει στην μάνα της και της έχει πει ότι με αγαπάει αλλα αυτή είναι κάθετη! δεν θέλει για να μην γίνει καμια στραβή. είμαστε σε αδιέξοδο. Η μονοι μας λύση είναι να τελειώνει :( ... αλλα δη ξέρω ρε παιδιά .. Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 10:40 @Κλάψιμο
Οποτε φαίνεται δικό μου λάθος ok συγγνώμη! θα το πω λίγο περιληπτικά! Εγώ με την μαρία είμαστε σε αδιέξοδο. Δεν μπορούμε να τα έχουμε με την μαρία γιατί αν το μάθουν οι γονείς της ότι τα έχουμε θα τσακωθούν όλες η οικογένειες μετάξι τους! ( διότι η μέρη το ξέρει και δεν λέει τίποτα ) Η δικια μου με την οικογένεια της μαρίας και με την οικογένεια της μαίρης! αλλα μονο για αυτό τον λόγο. και αυτό είναι βάρη. όλοι μαζί δηλαδή. και ρωτάω εγώ να το ρισκάρω? να μην το ρισκάρω για να μην γίνει κανένα κακό? δεν ξέρω τη να κάνω είναι ρίσκο το θέμα και τώρα δεν ξέρω τη να κάνω μιλάω με αυτήν κοπέλα είμαστε αγαπημένη όπως πρώτα αλλα δεν ξέρω να την κρατήσω η να την τελειώσω την σχέση εδώ!?! Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 19:57 @Κλάψιμο
ok! κανένας άλλος που κατάλαβε? Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 18:23 @Κλάψιμο
καλησπέρα παιδιά... θέλω να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει να κάνει σχέση με μια σχέση μου! Είμαι 16 χρόνον και θα ήθελα να ακούσω και κάποια άλλη γνώμη ίσος πιο "οηρημη" και κατανοητή! Λοιπόν Ας ξεκινήσω και ελπίζω να τα αναλύσω καλά! Όταν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία ( 13 χρόνον ) πήγα με τον πατέρα μου σε μια δουλειά του. ( είναι εργολάβος ) στην δουλειά του αυτή γνώρισα μια οικογένεια οι οποια αποτελούταν από 2 κορίτσια και με μια χωρισμένη μητέρα! την μητέρα την λέγανε "Μέρη" τα 2 κοριτσάκια που ήταν κόρες της τις λέγανε "χριστίνα & παναγιώτα". Εγώ εκείνη την μέρα δέθηκα με αυτή την οικογένεια και βγαίναμε κάναμε πολλά. μέχρι σήμερα έχουμε επαφή και είμαστε αγαπημένη. Όταν λέω αγαπημένη σε βαθμό εγώ να θεωρώ τα 2 κορίτσια ( χριστίνα & παναγιώτα ) αδερφές μου και την μάνα ( Μέρη ) τους σαν δικια μου μάνα. αφού βγαίναμε βόλτες και τα λοιπά μια μέρα είχε έρθει μαζί μας στην βόλτα η ξαδέρφη της χριστίνα & Γιασεμής. Αυτοί η ξαδέρφη της είχε το όνομα της μαρία. Μου άρεσε η μαρία και ήθελα να κάνω κάτι με εκείνη την κοπέλα. Αφού έμαθα ότι και εκείνη με ήθελε εγώ εκμεταλλευτικά την ευκαιρία και της ζήτησα να τα φτιάξουμε. αφού το έκανα αυτοί δέχτηκε. Και εκεί ξεκινάει ένας τεράστιος ερωτας! Εγώ με την χριστίνα & παναγιώτα ήμασταν στο εξοχικό τους και ήταν και η μαρία εκεί που προφανώς είναι και δικό της εξοχικό. Με αυτοί την κοπέλα κοιμόμασταν μαζί τρώγαμε μαζί ξυπνάγαμε μαζί. Η τέλεια σχέση για έναν 13χρόνο και μια 12χρόνοι. αυτό κράτησε για 2 μήνες περίπου. όταν έφτασε η μέρα που έπρεπε να φύγω γιατί τελειωνε το καλοκαίρι και άρχιζε το σχολειό η μαρία θέλησε να χωρίσουμε γιατί φοβόταν μην την απατήσω.!!! Αφού χωρίσαμε δεν άντεξα και κανόνισα να φύγω όσο πιο γρήγορα γινόταν. όταν έφυγα έκλαιγα και είχα μήνη με το παράπονο γιατί χωρίσαμε αφού περνάγαμε πόλη καλά. ( προφανώς δη ήξερα τον λόγο που χωρίσαμε ). περάσανε 2 χρονια πονώντας για αυτήν την κοπέλα και στην τελική την ξεπέρασα! Μια μέρα μπήκα στο profile της χριστίνας στο facebook και της έγραψα κάτι στον τύχω! Η μαρία το είδε ότι ήμουν εγώ και μου μίλησε κατευθείαν! Και μετά από 2 μέρες που μου μίλησε τα ξαναφτιάξαμε! η σχέση μας κράτησε. αλλα επειδή δη μπορούσαμε να μιλάμε και πόλη σκέφτηκε να πάρει ένα κινητό κρυφά από τους γονείς της. ( η γονείς της δη την αφήνανε να έχει οποτε....) το βεγλερή με το κινητό κράτησε πολύ! αλλα μια μέρα έστειλα ένα μήνυμα και τα κατέστρεψα όλα. Όταν έστειλα το μήνυμα το κινητό έκανε θόρυβο ( δη ήταν αθόρυβο ) και η μάνα της το κατάλαβε! αφού ανακάλυψε το κινητό θέλησε να μας χωρίσει. όχι ότι είχε πρόβλημα μαζί ( όπως ισχυρίζεται ) αλλα "βλετανε" η οικογένεια μου με την δικη της ( διότι ο πατέρας μου δούλευε για αυτούς ). επειδή όμως την αγαπούσα πόλη για να την αφήσω για ένα κινητό. μιλάγαμε από ψεύτικα profile στο facebook. η σχέση μας κράτησε άλλους 2 - 3 μήνες! αλλα και αυτό μοίρες την πιάσανε και στο facebook και η μάνα της ήθελε να μαζευτούμε Εγώ η χριστίνα η μαρία και η Μέρη ( Η μέρη ήξερε για την σχέση μου με την μαρία αλλα μονο αυτό ). έγινε ότι έγινε και χωρίσαμε εκεί αλλα ΠΑΛΗ δεν τα κατάφεραν! με την μαρία τα είχαμε για 6 μήνες παραπάνω! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ SAGAPAW Η ΕΝΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. έφτιασε μια μέρα πρόσφατα που της είπα να χωρίσουμε gt τους τάδε λόγους. Την αγαπούσα και δη μιλάγαμε για 2 μήνες μέχρι εχτές. Μιλήσαμε και οι πρώτη μας kouveada και από τους δυο ήταν "Μου λείπεις". Δεν ήθελα να μιλήσουμε gt δη ήξερα αν θα ξεκολλήσω μετά. και επειδή κόλλησα είμαι μπερδεμένος. Αυτή την κοπέλα την αγαπάω όσο τίποτα άλλο. η συνέπειες μας αν τα έχουμε ακόμα και μας πιάσουν είναι ότι θα τσακωθούν η οικογένεια της μαίρης με της μάνας της μαρία και θα γίνουν ....... ( Η μέρη με την μάνα της μαρίας είναι αδέρφια ) αυτό που θέλω από εσένα είναι μια βοήθεια είμαι μπερδεμένος τη να κάνω να τα ρισκάρω όλα? να κάνω πίσω τη να κάνω? άποψης θέλω από εσάς. Ελπίζω να τα εξήγησα καλά. συγγνώμη αν είναι μεγάλο το κείμενο. Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος |