Μήνυμα στις 27/12/2013 στις 03:11 @Sex
δηλαδη ρε στμ για ποση διαφορα μιλαμε.και σε ποσο καιρο
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 06:05 @Sex
επισης ειχα παει σε ουρολογο για αλλο θεμα (σε 2 κιολας) και δεν μου ειπαν τιποτα για το πεος μου.δεν τους εκανε εντυπωση που ηταν πολυ μικρο.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει ηλικρινα...... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 06:03 @Sex
ρε παιδια ηλικρινα μου εχει γινει εμονη.το πεος μου ειναι γυρω στα 14+ σε στυση.αλλα οταν ειναι χαλαρο αφηστε τα και πολυ λεπτο.οσο θυμαμι τον εαυτο μου ειναι το ιδιο σχεδον.γιατι ρε παιδια δεν μεγαλωσε και μενα κανονικα?
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 03:57 @Sex
φιλε μαρκ εχω και εγω το ιδιο προβλημα.ειμαι και εγω 23 χρονων και το πεος μου εχει μεινει ιδιο εδω και πολλα χρονια.σιγκεκριμενα σε χαλαση ειναι κοντα στα 9 εκατοστα και σε στιση κοντα στα 15 και λεπτο.τοσα χρονια περιμενα μπας και οσο μεγαλωνω αλλαξει λιγο αλλλα παπαλα.μπορω να σου πω οτι νιωθω πολυ μειονεκτικα απεναντι σε πολλους ανθρωπους που εχω δει γυμνους και πιστεψε με ειναι ενα συναισθημα ειδικα οταν εισαι σε καποια ομαδα π.χ και βλεπεις καποιυς να γδινονται και να νιωθεις "μικρος".εγω θα σου μιλισω ηλικρινα και ουτε θα σου πω οτι δεν ειναι προβλημα γιατι το βιωνω και ο ιδιος.απλα εγω το εβαλα σκοπο αφου πρωτα μαθω για ποιο λογο σιμβαινει αυτο να βρω καποιες λυσεις.ευχομαι καποια στιγμη και για τους 2 μας αλλα και για αλλους που εχουν το ιδιο προβλημα να βρεθει λυση Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος |