Μήνυμα στις 4/12/2013 στις 16:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα..δεν νομιζω να σου πει τιποτα εισαι δεκατριων λογικο να εχεις αποριες..κλτερα να το εβαζες σε μια χαρτοπετσετα κ να το πετουσες στον καδο κνεις δν θα καταλαβαινε τιποτα.και αν δει οτι λειπει εσενα μπιρει καν να μην φανταστει οτι το πηρες εσυ..μπορει να σκευτει οτι το εχασε...Και κτι τελευταιο..εννοειτε οτι ειναι φυσιολογικο..να κανουν σεξ..ειναι ορμονες..ειναι αναγκες...κ ποσο μαλλιν αν ειναι το ιδιο ερωτευμενη οπως τοτε.. Οι δοκοι μ κανουν.. Η μητετα μ ειναι 36κ ο πατερας μ 40:) Αν σ καλυψα πατα αποδεκτη:' ) Πήγαινε στο θέμα: Profilaktika , kai goneis
Μήνυμα στις 1/12/2013 στις 16:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεις να κανεις πολλα..ειναι αναλογος τι μερα πεφτει..σχολειο ορ νοτ..και το αν ειναι ρομαντικη η θελει κατι τρελο οπως εσει και τελευταιο το αν θρς να ειστε μονο εσυ κι αυτη..Για πραδειγμα τπ αγορι μ με φωναξε σπιτι του..γαγαμε σβησαμε τουρτα ριδαμε ταινια..το περιμενα ποιο ξεχωριστο και μετα απο λιγο ακουγεται φασατια απο κατω κατευαινω ξαι βλεπω οοοολη μου την παρεα με δωρα ετοιμους..ειχαν κλεισει μαγαζι για παρτυ..ξρς πως ειβαι οι χωροι ΣΧΟΛΕΙΟυ κ ετσι και το τελος..πηγε στον ντιτζεηη και φωναξε απο το μικρογονο..χρονια πολλα Άννα σ.αγαπαωωωωω♥ Επισεις μπορείς. .ΜΟΛΙΣ παει δωδεκα..να την πεις να βγει εξω με γκραφινι να εχεις γραψει χρονια σ πολλα μωρο μ..να εχεις μια ανθοδεσμη στα χερια και εναν αρκουδο.. Η τελος αν ειναι στο σχολειο..οταν πατε να κανετε προαευχη να παρρις το μικροφωνο και να πεις..αγαπη μ χρονια πολλα να βγει μια τούρτα απο μεσα και καποιος να ανοιξει εκεινη την μαλακιτσα που πεταει καποια χαρτακιααα♥♥αυτα απο εμεναααα♥ Πήγαινε στο θέμα: Ιδεα για εκπληξη γεννεθλιων της κοπελας μ
Μήνυμα στις 1/12/2013 στις 16:28 @Sex
Γεια σας παιδια..ειμαι καινουρια εδω..θελω να καμω μια ερωτηση σε κτι που με αποσχολην.. Ειμαι 17 χρονων..και πριν δυον εβδομαδες εκαμα ερωτα με το αγορι μ πρωτη φορα..ηταν εεπώδυνα μπορω να πω.. Ξανα καμαμε δυο φορες..ο πονος ειναι τραγικος..μεχρι που και το αγορι μ ποναει..δυσκολευεται να μπει μεσα μ..δοκιμασαμεν λυπαντικοα τιποταα.. Τι μπορω να καμω.? Ευχαριστω εκ τον πρωτερων:? Πήγαινε στο θέμα: σεξ και πονος |