Μήνυμα στις 30/11/2013 στις 13:29 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σου φιλε...ειμαι 14 και ειμαι αρκετα δημοφιλης εντος και εκτος σχολειου...και οχι γιατι ειμαι μαγκας η και γαμαω και τα σχετικα απλα επειδη πρεπει να εισαι ο εαυτος σου σε ολους...καταρχας ξεχνα μηχανακια και κλασσικες παπαριες για να προσελκυσεις κοπελες και γενικα ατομα κοντα σου..αυτο που θα σε βοηθουσε ειναι να αναπτυξεις καποιο ταλεντο σου...εγω ας πουμε παιζω ντραμς και τραγουδαω και αυτο ειναι κατι που προσελκει τις κοπελες και διαφορα ατομα ωστε να συζητησουν μαζι μου και τα σχετικα..βρες ενα ταλεντο σου κατι στο οποιο να εισαι καλος αναπτυξετο και δειξτο..ξεχνα τις μαγκιες μαν και κοινωνικοποιησου!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να γινω μαγκας
Μήνυμα στις 30/11/2013 στις 13:22 @Διάφορα
καλησπερα ειμαι 14 ετων και θα ηθελα να μαθω πως θα μπορεσω να βγαλω πιο γρηγορα γεννια...εχω ηδη φαβοριτες αρκετα πυκνες με αγριες τριχες και εχω μουστακι με αγριες τριχες απλα ειμαι καστανοξανθος και δεν φαινονται πολυ...εχω κατω απο το χειλος και αυτες αγριες και στο πηγουνι και στον λαιμο αλλα ειναι τελειως ξανθες και δεν φαινονται και δεν ειναι τοσο πυκνες..επισης εχω πεταξει μερικες και στα μαγουλα αλλα δεν φαινονται καθολου..τι πρεπει να κανω;ξερω οτι ειναι λιγο νωρις αλλα θελω πολυ την βοηθεια σας
Πήγαινε στο θέμα: γεννια |