Μήνυμα στις 26/12/2013 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για την βοήθεια ^_^ αν γινει κτ θα γραψωω<3
Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με αγόρι και καλη φιλη
Μήνυμα στις 26/12/2013 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολύ που ασχοληθηκες με το θέμα μου! Αλλα αυτό το αγοι μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ!
Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με αγόρι και καλη φιλη
Μήνυμα στις 26/12/2013 στις 12:45 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν το έχω πει στην φιλη μου της έχω πει μονο που μου μίλησε ο φίλος του και αυτή έγινε έξαλλη! Αφου δεν μου μιλούσε κιόλας!αλλα μετα τα βρήκαμε και μ είπε να μην κάνω τιποτα μαζί του αν θελω να κρατήσει η φιλια μας...αυτή δεν κρατάει φιλίες...εχει ΤΟΣΑ κορίτσια που έκαναν παρέα ενω τωρα δεν κανουν...ααα επείσης όταν του κάνω και μου κανει λαικ στο φβ αυτή με φωνάζει και μ θυμώνει! Εγω για μια στιγμή σκευτικα να κάνω μονο φαση μαζί του και να μην το μαθει κανεις... Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με αγόρι και καλη φιλη
Μήνυμα στις 25/12/2013 στις 11:17 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Λπν δείτε έχω μια φιλη που της αρέσει ενα αγόρι (παρα πολύ ωραιο) και μ αρέσει και εμένα...λπν ήμουν στο φβ και μ έστειλε μνμ ο Κολλητος του και μου είπε πως ο φίλος του θέλει να κάνουμε κατι...και λέω πως θα δουμε. Μετα μου έστειλε και ο ίδιος και μιλισαμε και του αρεσω και μου αρέσει ...αλλα ειναι καιη φιλη στην μεση...αλλα μ αρέσει παραααα πολύ...(την φιλη μ την γνώρισα φέτος δεν είμαστε κολλητές). Θελω γνώμες πλζ γραψτε. Ευχαριστω π διαβασατεεε<3 Πήγαινε στο θέμα: μπέρδεμα με αγόρι και καλη φιλη
Μήνυμα στις 16/12/2013 στις 17:12 @Sex
Θα πάμε το απόγευμα εξω...σε κάνα παρκάκι...και θα κάνουμε φαση...φαση..όχι προχωρημένα πραγματα
Πήγαινε στο θέμα: φαση
Μήνυμα στις 15/12/2013 στις 21:08 @Sex
Παιδιά ενα πολύ ωραίο αγόρι μ είπε να κνμε φαση και του είπα ναι...την αλλη ευδομαδα θα κάνουμε και εγω δεν ειμαι πολύ εμπηρη αλλά αυτός είναι..μπορείτε να μου πείτε μερικά μυστικά για να νομίζει πως ειμαι εμπηρη και το απολαμβανω?
Πήγαινε στο θέμα: φαση
Μήνυμα στις 19/11/2013 στις 22:15 @Sex
Ευχαριστώ :-) ....απο περιέργεια ρωταω μην νομίζετε κάτι αλλο γτ οι φίλες μ το συζητούσαν.
Πήγαινε στο θέμα: έκτρωση...περιεργια
Μήνυμα στις 17/11/2013 στις 17:57 @Sex
Ευχαριστώ :-) για τις πληροφορίες
Πήγαινε στο θέμα: έκτρωση...περιεργια
Μήνυμα στις 17/11/2013 στις 15:52 @Sex
Παιδιά είναι αλήθεια αυτό που λένε οτι αν κανεις έκτρωση δεν μπορείς να ξανακανεις παιδι;; απο περιέργεια ρωταω δεν μου έχει γίνει κάτι τέτοιο.άκουσα οτι δεν μπορείς να ξανακανεις
Πήγαινε στο θέμα: έκτρωση...περιεργια |