Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 23:03 @Sex
Σχεση θελω περισσοτερο αλλα και καμα αρπαχτη δεν με χαλαγε.
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος στα 18
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 22:16 @Sex
Μπα εγω ειμαι πολυ συναισθηματικος για να τα φτιαξω με τσουλα..προτιμω να μην εχω κοπελα παρα να τα εχω με μια που εχει παει με 1000 ατομα και σε σνομπαρει.
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 21:50 @Sex
Αληθεια τωρα πιστευεις οτι αν ενα αγορι ειναι 18 και δεν το εχει κανει εχει αργησει πολυ?
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 21:39 @Sex
Απο ορμες αλλο τιποτα xD.Παντως και εγω αυτο σκεφτηκα και ειπα αν παω σε οικο ανοχης και το κανω δεν θα αλλαξει κατι απλα θα εχω κανει μια φορα σεξ που μπορει και να μην ειναι πετυχημενη.Επισης πιστευω πως και να πας σε οικο δεν θα αποκτησεις καποια εμπειρια επειδη θα το κανεις μονο και μονο για να ικανοποιηθεις οπως και με τον αυνανισμο.Απλα ειναι λιγο περιεργο να ξερεις οτι οι περισσοτεροι το εχουν κανει και εσυ οχι ακομη αυτο ειναι περσσοτερο που με τρωει xD
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 20:18 @Sex
Επισης οι περισσοτεροι φιλοι μου το εκαναν πρωτη φορα σε οικο ανοχης αλλα και παλι εγω ο βλακα ντρεπομαι να παω για καποιο λογο.
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 20:12 @Sex
Για σας με λενε Δημητρη και οπως λεει ο τιτλος ειμαι 18 και ακομα παρθενος.Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι λιγο ντροπαλος στην αρχη αλλα αργοτερα ανοιγομαι ευκολα ωστε να γνωρισω και να μηλησω με μια κοπελα.Πρεπει να αρχησω να σνησυχω που ακομα δεν εχω κανει τιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος στα 18 |