Μήνυμα στις 2/12/2013 στις 23:01 @Sex
ton exo konta 17cm kai exo psixologika epidi m eipe mia oti einai mikro .pos na to kseperaso pite m to skeftome sinexeia .mipos 8elo psixologo ..alles m exoun pei to anti8eto alla ego skeftome tin asximi gnomi peite mou ti gnomh sas an exete tin kalosinh Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 10/11/2013 στις 22:29 @Sex
δεν εισαι ανι8ικη αμα ισουνα ανι8ικη 8α γαμιοσουνα με πολλουσ .και πολλεσ κοπελεσ το κανουν απο τι ξερω .δεν χριαζετε να ντρεπεσε επιδη δν το κανουν οι φιλεσ σου .οσο για τη 8ρισκεια ειναι αμαρτεια αλλα δεν 8α ιταν μεγαλητερη αμαρτεια αμα γαμιοσουνα δεξια κ αριστερα ??? τριψε το μουνακι σ και μιν εχεισ τιψεισ ουτε ντροπεσ .δικια σ ειναι η ζωη
Πήγαινε στο θέμα: αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι
Μήνυμα στις 6/11/2013 στις 12:39 @Sex
καμια αλλα απαντιση εχει κανεισ ?? να μου πει πωσ να μιν το σκεφτομε αυτο το πραγμα ???
Πήγαινε στο θέμα: πεοσ 17 ειναι καλο?
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 23:52 @Sex
ειμαι λιγο ανορθογραφοσ .πιτε μου τη γνομη σασ εχω ψυχολογικο προβλιμα
Πήγαινε στο θέμα: πεοσ 17 ειναι καλο?
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 19:54 @Sex
καλισπερα παιδια ειμαι 19 χρονον και τον εχο 17 εκατοστα στο παρελ8ον με ειχαν πει μικρο και αυτο μου διμιοθργισε φοβιεσ και προβλιμα στιν ψιχολογια μου και το σκεφτομε ακομα και τορα που εχει περασει καιροσ.μαλλον δεν τον εχο πολι χοντρο και φοβαμε να κανο κατι με κοπελα γτ φοβαμε μιν μου ξαναπει το ιδιο .ειναι καλα 17 εκατοσα? ειμαι μικροσ ? ιπαρχει περιπτοση να παχινει ?πειτε μου τι γνομη σασ σασ παρακαλο
Πήγαινε στο θέμα: πεοσ 17 ειναι καλο? |