Μήνυμα στις 11/11/2013 στις 16:51 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!! Ειμαι με το αγορι μου δυο χρονια μαζι.. τον εχω κερατωσει δυο φοφες αλλα με εχει συνχωρεσει .τωρα μιλαω με ενα πολυ ομορφο παιδι (πιο ωραιο απο το αγορι μου) και ο τροπος που μου μιλαει ολα μαρεσουν ... βεβαια εχει και αυτος κοπελα και του αρεσω πολυ... θελει να ερθει να με βρει θελω πολυ να κανουμε κατι.. αλλα απο την αλλη δν μπορω να ξανακερατωσω το αγορι μου... σκεφτηκα να βρω μια δικαιολογια να τν χωρισω και μετα να τα ξαναβρουμε.. αλλα και παλι δν ξερω τ δικαιολογια... τι να κανω?? Πήγαινε στο θέμα: τριτο προσωπο
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 19:16 @Sex
Εχετε δικιο δεν θα γινει τιποτα τετοιο... και εγω μονο που το σκευτομαι συχενομαιι ...
Πήγαινε στο θέμα: με περιοδο
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 19:47 @Sex
Γεια σας ... το αγορι μου θελει ν δοκιμασουμε να το κανουμε με περιοδο ... υπαρχει καποιος κινδυνος ... ειναι φισιολογικο... πειτε μου !! Ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: με περιοδο
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 19:43 @Sex
Να της κανεις γλφμν... ξερω πολλα αγορια που συχενονται... αλλα αρεσει πολυ στις κοπελες.. και να γλυφεις την κλειτοριδα ενα μικρο μπκακι πανω πανω...και οταν βαζεις δαχτυλο βαλτο μεσα και κουνα το... ντραπηκα πολυ να στα πω .. αλλα ηθελα να σε βοηθησω γιατι δν βλεπω καποιος αλλος να σε βοηθαει :$
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδη με το αιδιο της
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 20:05 @Sex
Ειμαι 16-17 δευτερα λυκειου τα εχω με ενα παιδι δυο χρονια... εχω υψος 1.74 και ειμαι μονο 50 κιλα απο στηθος μικρο με μεσαιο ... εχω ωραιο προσωπο ... αρεσουν στα αγορια κοριτσια με μικρο στηθος
Πήγαινε στο θέμα: σωμαα βοηθειαα
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 19:48 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σου ... οχι δεν πηραζει δεν εχεις εμπειρια αλλωστε μπορει ουτε εκnνη μπορει να μην εχει εμπηρια... και μην το κρυψεις να εισαι ειλικρινης απο την αρχη γτ δν ξερεις που μπορει να καταληξει αυτη η σχεση ... εαν γινει σοβαρη σχεση και αρχησετε να μιλατε για το παρελθον σας δεν θα εχεις τι να της πεις και απο το να λες ψεματα ... οσο για την εμπιρια θα την αποκτησεις με πραξεις σιγα σιγα :))
Πήγαινε στο θέμα: Εμπειρία HELP
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 18:17 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 17 ... ειμαι με τ αγορι μου δυο χρονια μαζι ( εχουμε κανει τα παντα σε θεμα του σεξ) Πήγαινε στο θέμα: πως ν τον τρελανω
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 18:03 @Sex
Και εμενα το αγορι μου κανει πολυ καλο στοματικο αλλα δν μπορω ουτε εγω
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος οργασμός |