Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 21:42 @Sex
Καταλαβαινω πως ειναι κι εγω κοντευω τα 19 σε ενα μηνα κι ειμαι παρθενα γιατι κι εγω ειμαι ντροπαλη απλα δε με ενδιαφερουν τα ερωτικα και τοσο .Δε πειραζει θα ερθει κι εσενα η ωρα σου να το κανεις μην ανησυχεις . Κι εγω εχω επιθυμια για συνουσια μερικες φορες και αυτοικανοποιουμαι Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος στα 18
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 21:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν εχεις κανενα προβλημα που εισαι παρθενος , εγω προσωπικα το βλεπω παρα πολυ θετικα .Δεν εισαι βλακας που δεν εχεις παει σε οικο ανοχης , συγνωμη που το λεω αλλα οσοι πανε μου φαινονται βλακες , πολυ καλα εκανες και δεν πηγες. Το οτι εισαι ντροπαλος ειναι γλυκο και καλυτερα να περιμενεις να ερωτευτεις πραγματικα ενα κοριτσι και τοτε να συνουσιαστεις μαζι του , αν πηγαινες σε οικο ανοχης θα το εκανες απλα με μια που εχει παει και εγω δε ξερω με ποσους , δε μπορεις να ξερεις τι αρρωστιες θα ειχε και δε θα ηταν ικανοποιητικο γιατι δε θα υπηρχαν συναισθηματα , απλα θα πληρωνες θα το εκανες και θα εφευγες , θα το εκανε μαζι σου επειδη την πληρωσες οχι γιατι θα ηταν ερωτευμενη μαζι σου κι εσυ για να γινεις αντρας υποτιθεται , σ'αρεσει αυτο εσενα ? και βλακειες ειναι αυτα που λενε οτι πρεπει να πας σε οικο ανοχης για να γινεις αντρας , και τωρα εισαι αντρας και εγω σε σεβομαι αληθεια. Καλυτερα να κρατησεις την παρθενια σου για ενα κοριτσι που θα εχεις συναισθηματα οχι με οποια να ναι . Κι αν εχεις σεξουαλικες ορμες υπαρχει και η αυτοικανοιηση . Πήγαινε στο θέμα: Παρθενος στα 18
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 14:47 @Sex
Δεν κανω τον ειδικο αλλα καλυτερα μια γυναικα να μη συνουσιαστει οταν εχει περιοδο. Κποιες γυναικες πονανε και κι βγαινει και αιμα και οντως ειναι αντιαισθητικο . Νομιζω κιολας οτι ειναι και ποιο ευκολο να μεταδωθουν ασθενειες , γιαυτο δεν ειμαι σιγουρη . Δε νομιζω μια γυναικα να μη μπορει να κρατηθει να μη συνουσιαστει για 6 η 7 ημερες . Πήγαινε στο θέμα: με περιοδο
Μήνυμα στις 8/11/2013 στις 17:44 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω πολυ με το παραπανω σχολιο , αυτα θα σου ελεγα κι εγω . Να εισαι ο εαυτος σου και ποτε μη κανεις κατι μονο για να εχεις μια παρεα . Πήγαινε στο θέμα: Πως να γινω μαγκας
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 20:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καλυτερα οχι πιστευω , δε ξερω το γιατι , αλλα εχω ακουσει οτι δεν ειναι κι τοσο καλοΠήγαινε στο θέμα: με περιοδο
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 17:46 @Sex
Εγω δυστυχως δε ξερω τιποτα για αυτα , ελπιζω να σου απαντησει καποιος αλλος που ειναι εμπειρος ,
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδη με το αιδιο της
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 17:44 @Sex
Αν δε ξερεις κατι η αν δεν εχεις εμπειριες πρεπει να της το πεις , ετσι κι αλλιως το τι αρεσει στο καθε κοριτσι διαφερει , μπορεις να τη ρωτησεις τι της αρεσει , αν σε κοροιδεψει τοτε δεν αξιζει
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδη με το αιδιο της
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 17:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:γιατι να μη καταλαβει οτι δε ξερεις ? ποσο ετων εισαι ?Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδη με το αιδιο της
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 14:56 @Sex
Ειμαι 18 χρονων , αυτοικανοποιουμαι μερικες φορες , μαρεσει καπως ομως οταν τελειωνει η πραξη ντρεπομαι πολυ . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κι οποιος θελησει ας μου απαντησει , ειναι η αυτοικανοποιηση αμαρτια η θεωρειται ανηθικη ? για τα αγορια ξερω οτι θεωρειται φυσιολογικο και οτι δεν ειναι μυστικο ενω για τα κοριτσια ειναι διαφορετικο , αλλο να ακους οτι ενα αγορι αυνανιζεται κι αλλο οτι ενα κοριτσι αυνανιζεται. Μου εχει τυχει καποιες φορες να κλαψω γιατι ενοιωθα ασεμνη , το μονο που με παρηγορει(οχι παντα) ειναι το οτι ειμαι παρθενα γιατι ετσι εχω μια αγνοτητα . Νοιωθω οτι ειμαι το μονο κοριτσι που το κανει απο ολα τα κοριτσια που ξερω ,εχω ρωτησει καποια κι ειπαν οτι δε το κανουν και οτι δεν τους ερχεται σεξουαλικη επιθυμια η οτι σιχαινονται , εγω ημουνα ειλικρινης ειπα οτι το κανω μερικες φορες, ειναι ασχημο να βλεπω τα αλλα κοριτσια σεμνα κι ηθικα ενω εμενα ασεμνη και ανηθικη. Και οταν ημουνα παιδι το εκανα τοτε με ευχαριστηση , δεν ενοιωθα ντροπη , ομως ειχε τυχει καποιες φορες να με δουν οι γονεις μου και θυμωσαν και με χτυπησαν λεγοντας μου μη το κανεις αυτο ειναι κακο, δε τους κατηγορω ισως αντεδρασαν ετσι επειδη ειμαι κοριτσι η μπορει να πιστευουν οτι ειναι αμαρτια . Τοτε ενοιωθα το μονο ατομο που το κανει αυτο , το ειχα πει και στη ξαδερφη μου και της προτεινα να το κανουμε μαζι ομως θυμωσε κι ειπε να σταματησω γιατι θα το πει στους γονεις μου. Γενικα δε μαρεσει που καποιοι ανθρωποι κρινουν οσους αυνανιζονται , αυτοι οι ανθρωποι συνηθως ειναι αυτοι που ειναι πολυ πολυ κοντα με τη θρησκεια γιατι και η θρησκεια απο οσο εχω διαβασει αμαρτια το θεωρει. Και αν δεν ειναι αμαρτια γιατι καποια ατομα οταν ειναι να μιλησουν γιαυτο το θεμα ειτε κανουν πλακα με αυτο και κοροιδευουν η γελανε πονηρα ? εγω μπορει να ντρεπομαι ομως οταν ειναι να μιλησω γιαυτο ειμαι σοβαρη γιατι ξερω οτι ειναι ενα σοβαρο θεμα . Πήγαινε στο θέμα: αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι |