Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 13:17 @Sex
Είναι σπάνια η περίπτωση του να είσαι έγκυος! Σκέψου πως άλλοι για να πιάσουν παιδί προσπαθούν πόσες φορές και πάλι τίποτα! Απλά πρέπει να χαλαρώσεις και να μην το σκέφτεσαι! Υπαρχουν περιπτώσεις που έχει μείνει κοπέλα έγκυος και να είναι παρθένα αλλά εκεί το πρόβλημα ήταν πως το αγόρι είχε τελειώσει επάνω στο μ..νι της και συν της άλλης ήταν και στις γόνιμες ημέρες της..μην τρελαίνεσαι απλά και σκέψου κάτι άλλο,θα δεις πως όλα θα πάνε καλά! (Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή)
Πήγαινε στο θέμα: περιπτωση εγκυμοσυνης ??? βοηθεια!!!!!!!!
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 13:05 @Sex
Μίλησα για μία σταθερή σχέση όπως τη δική μου και φυσικά να έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις! Εγώ χρησιμοποιώ τα αντισυλληπτικά χάπια διότι με τη σχέση μου το πάμε σοβαρά έτσι δεν έχουμε φόβο, έχουμε κάνει τις εξετάσεις για τα ΣΜΝ και εφόσον όλα πήγαν καλά είμαστε οκ με το θέμα των χαπιών. Άλλωστε μένουμε μαζί και κάνουμε σεξ 2-3 φορές τη μέρα και δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε προφυλακτικά διότι εγώ έχω αλεργία σε αυτά και μου προκαλούν κνησμό και ερεθισμό. Αυτή τη λύση μας την πρότεινε ο γυναικολόγος μου!
Πήγαινε στο θέμα: Χθες..
Μήνυμα στις 5/11/2013 στις 12:55 @Sex
Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω κ θα δείξει..ελπίζω να πετύχει αν και το αγόρι μου ασχολείται πολύ μαζί μου και κάνει πολύ καλό στοματικό λόγω του ότι του αρέσει! Πιστεύω πως παίζει ρόλο και το άγχος μου και η ντροπή μου! Αισθάνομαι άβολα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο και μάλλον το κόβω εγώ!!! Οι πληροφορίες σου πάντως με κάλυψαν αρκετά! Να σαι καλά Εύα!
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος οργασμός
Μήνυμα στις 1/11/2013 στις 02:11 @Sex
Το έχω καταφέρει με δονητούλι,με το αγορι μου απλως δεν εχει τύχει ποτέ? Μηπως αυτός πρέπει να κάνει κατι???
Μήνυμα στις 31/10/2013 στις 18:32 @Sex
Ναι αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες! Το καλύτερο θα ειναι να σκουπίζεσαι ή να κάνεις ένα μπανάκι και μετα να ξανακάνετε σεξ,αλλά και πάλι τα υγρα που βγάζεις κατα τη διάρκεια του σεξ λένε πως κ εκέινα μπορούν να οδηγήσουν στην εγκυμοσύνη. Το καλύτερο είναι τα προφυλακτικά,εκτός αν τόσο πιά εμπιστεύεσαι την σύντροφό σου και μπορείς να της προτείνεις τα αντισυλληπτικά χάπια, ωστε να είστε πιο σίγουροι...!
Πήγαινε στο θέμα: Χθες..
Μήνυμα στις 31/10/2013 στις 18:21 @Sex
Είμαι 21 και έχω εμπειρία πάνω στο σεξ,το θέμα όμως που μ ανησυχεί είναι πως δεν τελειώνω πάντα και πως όσες φορες τελειώνω απλά γίνομαι μουσκεμα. Σφίγγω το αγόρι μου δυνατά λες και θα του κοψω δέρμα και ακούγομαι σε όλη την οικοδομή. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν πετάγονται υγρά και πως δεν γίνεται μούσκεμα απο πάνω μεχρι κάτω ο δικός μου απο τα υγρα μου! Μου έχουν πει φίλες μου πως όταν τελειώνουν καταφέρουν το λεγόμενο squirting. Εμένα δεν μου έχει συμβει,δεν ξέρω πως να το πετύχω κ βλέπω πως και το αγόρι μου το προσπαθεί αρκετά για να συμβεί αλλά δεν του δίνω τη χαρά! Τί πρέπει να κάνω?
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 16:21 @Flame
Eliz19 Έτσι όπως τα λες είναι αλλά κι εμείς δεν ξέρουμε τι πραγματικά θέλουμε! Απο τη μία θέλουμε να είμαστε δυναμικες και να αναγνωριζόμαστε,να έχουμε την ελευθερία και τα δικαιώματα κι απο την άλλη μας κακοφαίνεται που γινόμαστε αυταρχικές στη σχέση και που ποτέ ο αντρας δεν χτυπάει ντο χέρι στο τραπέζι,δεν έχει άποψη παρα μόνο ''Ναι αγάπη μου,έχεις δικιο'' Ακόμη και στο σεξ όπως λες βλέπεις πως έχουν βολευτεί και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες αλλά τα θέλουν όλα έτιμα στο πιάτο! Βεβαια,φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά εγώ πιστεύω πως εμείς φταίμε για όλο αυτό που συμβαίνει..! Το ενα μας ξινίζει το άλλο μας βρωμάει..Δεν ξερουμε κι εμείς τι θέλουμε βρε παιδί μου..! Αν έχουμε κάποιον αντρα δυναμικό δίπλα μας αναζητάμε τον γλυκούλη,τον χαδιάρη,τον στοργικό..κι αν αντίθετα έχουμε τον χαδιάρη θέλουμε κάποιον να μας ταρακουνάει και να μας βάζει στη θέση μας,να μας έχει σήκω πάνω κάτσε κάτω! Εμμμ ναι....! Τελικά τι να κάνουν κι αυτοί οι καημένοι,δεν μπορούν να βγάλουν άκρη μαζί μας. Αναποφασιστες κι αχάριστες είμαστε..Ας λέμε που και που την αλήθεια!!!
Πήγαινε στο θέμα: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Προσπάθησε να κόψεις το βραδινό,άρχισε μα κάποιες ασκήσεις αερόβιας άσκησης που βοηθάνε πολύ και κυρίως μην τρως χαζομάρες του τύπου πατατάκια σοκολάτες και λοιπά! Ξεκίνα μία σωστή διατροφή με συνδυασμό άσκησης και κάνε μικρά γεύματα κάθε 3 ώρες περίπου! Πίνε πολλόυς φυσικούς χυμούς,όχι αυτούς με ζάχαρη και πολλά φρούτα! Επίσης να καταναλώνεις περισσότερο νερό απο ότι πριν περίπου 2 λίτρα την ημέρα και τέλος να τρώς σιγα-σιγά ώστε να γίνεται σωστή πέψη..μην τρως λαίμαργα..! Ααα επίσης η διατροφή δεν θέλει άγχος,διότι το άγχος λειτουργεί σαν άμυνα στον οργανισμό και έτσι κάθε τροφή που δέχεται ο οργανισμός σου την μετατρέπει σε λίπος! Καλή επιτυχία! Βάλε στόχους και μην υπερβάλλεις!!!Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 15:53 @Sex
Μπααα δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος μην το λες! Είμαι κοπέλα και μπορω να σου πω πως έχω απολαύσει περισσότερο το σεξ με νορμαλ μεγέθη παρα με κατι νουμερα οπως 19-22 cm! Εκει ίσως αρχίζει να γίνεται και δυσάρεστο και να προκαλεί πόνο αντί για ευχαρίστηση! Κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι ο άλλος να έχει τεχνική,να ξέρει πως ν ανάψει μια κοπέλα και με μαγικά κολπάκια να την τρελαίνει! Υπάρχουν πολλοί τρόποι κι αυτοί δεν έχουν να κάνουν με μέγεθος! Το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ήταν με κάποιον που την είχε 17 εκ. και δεν πρόκειται να το ξεχάσω..είχε τον τρόπο του! Θέλει πάθος και φαντασία το σεξ..όχι απαραίτητα μεγάλο πέος! Πήγαινε στο θέμα: Ποσα cm πρεπει να ειναι?
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 15:34 @Sex
Ακόμη και να σου πει όχι εσύ δεν έχεις να χάσεις κάτι..! Προσπάθησε να μην δείχνεις την ντροπή και την αμηχανία σου γιατί οι κοπέλες τα αντιλαμβάνονται αυτά ακόμη και σε μικρή ηλικία και συνήθως οι μικρες κοπέλες ψάχνουν το αγόρι που θα τις κάνει να περνάνε καλά χωρίς να έχουν αναστολές,γι αυτό και θα έχεις παρατηρήσει πως οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου ψάχνουν για μεγαλύτερους. Προσπάθησε λοιπόν να πλησιάζεις τα κορίτσια με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος! Στο κάτω κάτω δεν κάνεις κάτι κακό για να ντρέπεσαι...δείξε το ενδιαφέρον σου και μην φοβάσαι το να φας άκυρο..όλα στο πρόγραμμα είναι μην σε παιρνει απο κάτω! Δεν θέλει άγχος ούτε αρνητική σκέψη!!!
Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις |