Μήνυμα στις 3/11/2013 στις 17:12 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω!! ρε παιδια βοηθηστε με λιγακι πλζ πλζ πλζ!!!
Πήγαινε στο θέμα: λαθος τακτικη η??......
Μήνυμα στις 3/11/2013 στις 16:22 @Sex
εννοειτε πως δεν πρεπει να ντρεπεσε για αυτο!!δες και την θετικη πλευρα εζησες την παιδικη σου ηλικια χωρις νταβαδες πανω απο το κεφαλι σου!!απλα τωρα χαλαρωσε και θα δεις θα ρθει απο μονο του το θεμα..και οσο αφορα το σεξ μην ανυσηχεις για ολα υπαρχει πρωτη φορα!για παραδειγμα εγω ηθελα σον και καλα σχεση περυσι και δεν μ καθοτανε με την καμια ετσι αποφασησα να μην αασχολουμε και μετα απο 4 με 5 μηνες ηρθε απο μονο του..αυτο δεν σημαινει οτι ντε και καλα μετα απο 5 μηνες θα κανεις σχεση απλα μην το σκεφτεσε.....ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Μη ολοκληρωμενη σχεση στα 18
Μήνυμα στις 2/11/2013 στις 17:26 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:βρε τι ανυσηχεις ετσι??εμενα μου βγηκανε απο τα 12..ειναι αναλογος την αναπτυξη ετσι μου πε η οδοντιατρος!ισως δεν με πιστευεις αλλα αυτη ειναι η αλη8εια!επλιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Φρονιμιτης απο τα 15
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 07:08 @Θ. Κλημεντίνη
αρχικα καταλαβε τι νιωθεις για αυτην την κοπελα αμα ειναι απλα μια ελ3η μην προχωρησεις γιατι θα βαρεθεις ευκολα αμα ομως αισθανεσαι κατι παραπανω απο μια απλη καψουρα συνεχησε.....ολα τα αλλα ειναι στο χερι σου! καλη επυτιχια και ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω μια κοπελα αν εχει αγορι
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 07:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καταρχας μπορει να ειμαι κοριτσι αλλα αυτα τα 3ερω απο το αγορι καταδευτερον μην πανοικουαλεσε και κατατριτον ψυχραιμια....ας το πιασουμε απο την αρχη:το οτι εχεις μικρο πεος δεν σημαινει πως αμα δεν σ μεγαλωσε κιαλο (που αποκλειται)δεν θα οικανοποιηεις μια γυναικα διοτι η τακτικη μετραει και οχι το μεγεδος και οτι δεν μπορεις να εκσπερματωσεις παλι δεν ειναι προβλημα διοτι το αγορι μου ηταν και αυτος 15 και στα 16 εχυνε αλλα και του μεγαλωσε....απλα χαλαρωσε δεν ειναι τιποτα!!ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: προβλημα !
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 07:00 @Θ. Κλημεντίνη
κανενας αλλος??βοηθεια.....
Μήνυμα στις 29/10/2013 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο που εκανα εγω θελοντας να χασω κιλα ηταν πολυ αποτελεσματικο!ουτε διατολογους ουτε ε3τρα λεφτα για διαιτεσ και παπαριες λοιπον θα τρως μια φραγανια το πρωι μια το βραδυ ενδιαμεσα πολυ νερο και ενα βοτανο που σου κανει κορμι λαμπαδα μελισοχορτο λουιζα και το μεσημερι μισο πιατο φαι και μιση ωρα γυμναστικη καθε μερα...περα απο αυτα επειδη λειτουργησε σε μενα δεν σημαινει πως πρεπει να λιμοκτονησεις γιατι αυτο ειναι λυμοκτονια.....αα και επεισης εχω μεσα σε μια εβδομαδα εχασα 5 κιλα και συνεχησα και σε ενα μηνα εχασα 17 κιλα ..ελπιζω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 22:07 @Θ. Κλημεντίνη
το επλιζω ......και ευχαριστω!
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
το εχουμε συζητησει και μου ειπε πως δεν τον ενοχλει πως ειμαι ακομα κατα του στοματικου αλλα να πω την αμαρτια μου ναι θελω να του παρω πιπα δεν κρατιεμαι αλλα σκεφτομαι μην μου μεταδωσει κανενα νοσημα γτ μια κοπελα ειχε κανει στοματικο και κολλησε κατι στο στομα τησ αυτο φοβαμαι!
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον τρελανω?
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 18:42 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ αλλα κατι πιο....3ερω γω πιο προτοτυπο?
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον τρελανω? |