Μήνυμα στις 13/11/2013 στις 21:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοίτα...εγω πιστευω οτι εισαι μπαι αλλα πιο πολυ γκει...αλλα ρε φιλε και να γινεται αυτο μην μασας...ειναι μαγκια σου το τι θα κανεις στην προσωπικη σου ζωη...δεν ενδιαφερει κανεναν περα απο σενα...τωρα αμα θες να δοκιμασεις με αγορι, καν'το...τοτε θα εισαι πιο σιγουρος για τις αποφασεις σου!!(αμα σου αρεσε πατα αποδεκτη) Πήγαινε στο θέμα: θελω να δοκιμασω με αγορι
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 16:50 @Διάφορα
ειμαι 14 χρονων και παω τριτη γυμνασιου.. περσυ ειχα πρωτο τριμηνο 19,1... αλλα φετος απο οτι βλεπω δεν τα παω και πολυ καλα στα μαθηματα ενω διαβαζω.. τι λετε να φταιει;
Πήγαινε στο θέμα: επιδοση στο σχολειο
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 15:54 @Sex
troller_977 ευχαριστω πολυ!!! Nikolas4 ενοω με φιλους γενικοτερα!
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 10:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:οταν πας και της μιλας να προσπαθεις να μην εισαι τοσο ντροπαλος. Ακομα, να προσπαθεις να μιλας σε κοριτσια που σαρεσουν εστω και λιγο για να εχετε μια καλυτερη σχεση και να δεις αμα καμια εχει αισθηματα για σενα. μην κομπλαρεις επειδη εισαι 16 και δεν εχεις κανει σχεση...απλα χαλαρωσε και σκεψου αυτα που σου ειπα.*αμα σαρεσε η απαντηση μου πατα αποδεκτη* Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 10:06 @Sex
γεια σας μαγκεςς!! ειμαι 14 χρονων και μου ειναι 14cm ειναι φυσιολογικο? και κατι ακομα.. με τον κολλητο μου, ειμαστε κολλητοι εδω και 2 χρονια και τωρα σκεφτομαστε να τραβηξουμε μαλακια μαζι αλλα ντρεπομαι γιατι δεν εχω ξανατραβηξει.. πως να το ξεπερασω?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 09:53 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...
Πήγαινε στο θέμα: της αρεσω?
Μήνυμα στις 19/10/2013 στις 23:07 @Θ. Κλημεντίνη
πριν λίγους μήνες γνώρισα μια κοπελα μεσω κοινης παρεας. Πριν λιγες βδομαδες βγηκαμε 2-3 φορες με τους κολλητους μας και μιλαμε πολυ στο facebook. Χτες της εστειλα ενα μηνυμα και της ειπα οτι βγηκα με μια πρωην μου και νομιζω πως ζηλεψε... Οταν της ρωταω ποιος της αρεσει λεει εναν στο ιδιο ονομα με εμενα και οταν της λεω ποιος ειναι αλλαζει θεμα η βαζει καρδουλες. Τι λετε με θελει;
Πήγαινε στο θέμα: της αρεσω? |