Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 13:47 @Sex
ΟΚ φιλε θα το προσπαθησω και οτι γινει !Εχω κανει ποιο παλια 1-2 αποπειρες με αλλες κοπελες αλλα δεν πηγαν καλα γιατι ντραπηκα παρα πολυ ! αμα γινει τιποτα να της πω οτι θα ειναι πρωτη μου φορα που κανω σχεση?
Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 27/10/2013 στις 13:19 @Sex
ευχαριστω πολυ παιδια! επειδη κατι παει να γινει τωρα με μια κοπελα μικροτερη μου σκεφτομαι να της ζητησω να βγουμε καμια μερα ! τι λετε να το κανω? βοφαμε μηπως μου πει οχι! αμα κανω κατι καποια με κοπελα να τις πω οτι ειμαι τελιως απειρος η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 17/10/2013 στις 23:54 @Sex
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ ! με λενε παναγιωτη και ειμαι 16 χρονων! το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω κανει καμια σχεση με κοπελα! ειμαι καλο παιδια αλλα οχι πολυ κοινωνικος ! απο ομορφια θα ελεγα μετριος προς καλος ! αλλα ειμαι πολυ ντροπαλος και οποτε εχει παει να παιξει κατι τα εχω σκατωσει ! οταν παω να μηλισω στην κοπελα που γουσταρω κομπλαρω πολυ και αυτο εχει παιξει πολυ μεγαλο ρολο στο να μην εχω κανει ακομα καποια σχεση ! τι μπορω να κανω για να μην ειμαι τοσο ντροπαλος? ειναι φυσιολογικο να μην εχω κανει στα 16 μου ουτε μια σχεση
Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις |