Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 13:55 @Θ. Κλημεντίνη
να είναι 10-15 πόντους το πολύ πιο κοντή από εμένα
Πήγαινε στο θέμα: ψηλες ή κοντες??
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 13:54 @Sex
Πάρε όσο προλαβαίνεις το χάπι της επόμενης μέρας να είσαι σίγουρη αν και δεν νομίζω να έγινε τίποτα. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ
Πήγαινε στο θέμα: Φοβος για εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 13:51 @Sex
Φίλε απόλυτα φυσιολογικό άραξε. Τώρα όσων αφορά τη μαλακία μπορείτε να κλείσετε τα φώτα να βάλετε τσόντα και να μην κοιτάτε ο ένας τον άλλον όσο γίνεται η δουλειά και την επόμενη φορά ή τη μεθεπόμενη θα έχετε ξεθαρέψει
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 13:47 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με τον πατέρα μου, μόνο που τελευταία ψίθηκε να κάνει διατροφή και έχει χάσει. Τέσπα είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που μπήκε στη σύνταξη δεν έχει να κάνει κάτι, βαριέται τη ζωή του και ξεσπάει στο φαί. Παρακίνησέ τον να αθληθεί, περπάτημα και τέτοια, τόνισέ του ότι είναι καλό για την υγεία του αλλά πάνω απ όλα ότι τώρα είναι ελεύθερος και μπορεί να ασχοληθεί με ένα σωρό χόμπι που θέλει να κάνει και ότι η ζωή του δεν τέλειωσε με τη σύνταξη. Επίσης για να τον βοηθησεις να κόψει το φαί πές του να κόψει τη σαβούρα (γλυκά αναψυκτικά λιπαρά τυροκομμικά πλήρη κ.λ.π. ) και να τρώει όσο θέλει αρχικά από καλό κρέας, φρούτα, λαχανικά ή τέλος πάντων υγιεινό φαγητό και έτσι θα μπει σε ένα καλό δρόμο. Αργότερα θα ελέγξει μόνος του και τις ποσότητες. Αν τον πίσεις να δει και διατροφολόγο ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να σε κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: Διατροφη του πατερα μου
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 13:40 @Διάφορα
Αρχικά θα κάνεις ότι το έχεις ξεχάσει τελείως εκείνη τη μέρα, εννοείται ότι θα φέρεσαι φυσιολογικά για να μην καταλάβει ότι ετοιμάζεις έκπληξη. Το βράδυ θα της πεις να πάτε σπίτι σου ή ζήτα το σπίτι κάποιου φίλου και πες του να φύγει για 4-5 ώρες, βάλε κεράκια ρομαντική μουσική, παράγγειλε και κάνα καλό φαί από καλό εστιατόριο, αγόρασέ της και ένα καλό δώρο (π.χ. σκουλαρίκια) και είσαι μια χαρά
Πήγαινε στο θέμα: Ιδεα για εκπληξη γεννεθλιων της κοπελας μ
Μήνυμα στις 20/10/2013 στις 10:16 @Θ. Κλημεντίνη
τίποτα :) καλή συνέχεια
Πήγαινε στο θέμα: της αρεσω?
Μήνυμα στις 19/10/2013 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:ναι φίλε ειναι σίγουρο ότι σε θέλει βγάζει μάτι και ίδιο όνομα και ζήλεψε και καρδούλες;; είναι ολοφάνερο φίλε μουΠήγαινε στο θέμα: της αρεσω?
Μήνυμα στις 18/10/2013 στις 23:17 @Κλάψιμο
Κοίτα προτείνω να τις ξεκόψεις από παρέα διότι αυτό ειλικρινά δεν λέγεται φιλία. Αφού μπορείς να κάνεις παρέα με άλλα άτομα άλλαξε παρέα και γράψε τις
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια! Οι φίλες μου με κοροϊδεύουν!
Μήνυμα στις 18/10/2013 στις 23:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά γράψτε γνώμες
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κοπέλα (επήγει)
Μήνυμα στις 18/10/2013 στις 14:38 @Θ. Κλημεντίνη
Φίλοι του φόρουμ, είμαι 16-17 και πάω Δευτέρα λυκείου. Από την αρχή της χρονιάς γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι καινούρια στο σχολείο και πάμε στο ίδιο τμήμα, με την οποία και κόλλησα άσχημα από την πρώτη στιγμή που την είδα. Τα προβλήματά μου είναι 2: Α) Δεν έχω ξανακάνει σχέση διότι δεν πρόέκυψε, και επίσης κωλώνω να μιλήσω face-to-face με κοπέλα. Και όπως είναι φυσικό έχουμε μιλήσει μόνο 2 φορές και ελλάχιστα (βράστε τα). Επίσης έχει λογαριασμό στο ask.fm και της έχω πει εκεί (με ψευδώνυμο) ότι τη γουστάρω έχω κάνει κοπλιμέντα και όλα τα σχετικά, είμουν ρομαντικός και έτσι και αυτής της άρεσε αλλά της είπα ότι θα της πω αργότερα ποιός είμαι διότι έχω τους λόγους μου. Και οκ πείτε ότι της λέω να πάμε cinema ή σε καφετέρια ή τέσπα καμιά βόλτα και δέχεται, μετά δεν ξέρω τί να της λέω και φοβάμαι ότι θα την ξενερώσω. Β) Έχω λίγη ακμή (σε ένα μέρος του προσώπου αρκετά και πολύ μικρά σπυράκια που δεν κάνουν αίσθηση αλλά σε ένα σημείο (2 τετραγωνικά εκατοστά :p) έχω 3-4 κοκκινίλες. Εδώ θέλω να ακούσω γυναικεία γνώμη, να μου πείτε δηλαδή άμα η ακμή σας ξενερώνει. Έχω σκευτεί να αγοράσω την υγρή πούδρα της acnicare και θέλω να μου πείτε γνώμες όποιος την έχει αγοράσει (αν φαίνεται ότι έχει μπει πούδρα ή αν δεν ξεχωρίζει με το δέρμα, που είναι το ζητούμενο). Αν όμως εξαιρέσουμε την ακμή πιστεύω ότι είμαι πολύ ωραίος (έχω γένια, είμαι κουρεμένος γλόμπος όχι τελείως, ψηλός, μπλε μάτια. Δεν το λέω για να το παινευτώ, αλλά θέλω να σας εξηγήσω ότι η ακμή μου τα χαλάει όλα. Ξέχασα να πώ η κοπέλα φαίνεται «εύκολη», πιστεύω ότι με συμπαθεί και μου έχει κάνει λικε σε μια φώτο στο φβ. Εγώ θέλω από εσάς να με κατατοπίσετε (προτιμώ γνώμες κοριτσιών) ξέρω γω πότε να της πω να βγούμε, τί θα της λέω όταν βγούμε για να μην με βαραιθεί, πότε να τη φιλήσω (στο στόμα εννοείται), σε ποιά σημεία του σώματος να την ακουμπάω και τέτοια. Εγώ θα ήθελα κατά τα χριστούγεννα για να προετοιμαστώ αλλά μου φαίνεται λίγο αργά. Επίσης τί να κάνω με την ακμή; Πούδρα ή τίποτα; Επίσης αν με ρωτήσει τί λόγο είχα να μην της το πώ τόσο καιρό τί να της πώ; (αρχικά τα είχε με κάποιον και χόρησαν, να της πώ ότι περίμενα να ηρεμίσει πρώτα μήπως ή δεν είναι καλή ιδέα;) Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κοπέλα (επήγει) |