Μήνυμα στις 18/10/2013 στις 00:31 @Sex
Εγω ειμαι 21 και την εχω 22
Πήγαινε στο θέμα: Ποσα cm πρεπει να ειναι?
Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
Μεινετε καπου μονοι σας κ πεσε του στα ψυχρα. Μην κολωνεις. Κατα προτιμηση να φορας σεξι εσωρουχα.
Πήγαινε στο θέμα: να του ζητήσω να τα φτιάξουμε ?
Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 21:26 @Flame
Καλησπερα στην παρεα του φτου. Εχω παρατηρησει οτι οπως τα χρονια περνανε ετσι κ τα πραγματα αλλαζουν. Γενικοτερα στην κοινωνια υπαρχουν αλλαγες, αλλα κυριως στις σχεσεις μεταξυ δυο ανθρωπων. Παλια οι αντρες ειχαν παντα το πανω χερι, οτι ελεγαν ηταν νομος, οιγυναικες ηταν κλεισμενες μεσα στο σπιτι κ εκαναν ολες τις δουλειες. Ο αντρας αναλογα με την διαθεση του μπορουσε κ να χτυπησει την γυναικα κ να την αναγκασει να κανουν σεξ. Με το περασμα του χρονου, τα πραγματα αλλαξαν κ υπηρχε ισοτιμια στις σχεσεις. Οι γυναικες βγηκαν στην αγορα εργασιας κ επεβαλαν κ ισοτιμια με στο σπιτι. Πλεον ομως, οι γυναικες εχουν το πανω χερι. Χαρη στην ομορφια κ την εξυπναδα τους καταφεραν να εχουν αυτοι το πανω χερι. Οι αντρες πλεον κανουν ολες τις δουλειες στο ςπιτι, δεν παιρνουν καμια αποφαση κ κανουν οτι τους λενε οι γυναικες. Η απορια μου ειναι ποιο ειναι το επομενο βημα, τι θα γινει θα νακτησουν οι αντρες την κυριαρχια τους, θα υπαρξει ισοτιμια η οι γυναικες θα μεγαλωσουν την δυναμη τους; Ιδου η απορια.
Πήγαινε στο θέμα: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 16:32 @Θ. Κλημεντίνη
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΝΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Πήγαινε στο θέμα: αρεσει και στον κολλητο μου
Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 16:18 @Θ. Κλημεντίνη
ΦΙΛΕ ΕΜΕΝΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΦΟΥΦΤΩΝΩ Κ ΤΟΝ ΚΟΛΟ Κ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
ΚΟΙΤΑ ΜΑΡΚΕΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΑΠΙΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Κ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΠΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ. Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ |