Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 16:22 @Θ. Κλημεντίνη
Τα εχω εδω κ δυο μηνες με ενα κοριτσι. Ειναι ψηλη, ξανθια με μεγαλο μπουστο κ ωραιο κολαρακι. Ειμαστε κ οι δυο 19 χρονων. Το προηγουμενο Σαββατοβρεθηκαμε μονοι μας στο σπιτι μου κ βλεπαμε μια ταινια. Λιγο πριν φυγει φιληθηκαμε κ με χουφτωσε τον κολο. Αν κ εμενα δεν μου αρεσει να με χουφτωνουν, δεν ειπα τιποτα, επειδη ειμασταν μονοι μας. Την Κυριακη πηγαμε μια βολτα κ καποια στιγμη, οπως περπατουσαμε, με ξαναχουφτωσε. Οταν πηγαμε σπιτι της μετα την βολτα για ενα ποτο, της εξηγησα την κατασταση κ της ειπα οτι μπορει να με χουφτωνει, οταν ειμαστε μονοι μας, αλλα οχι εξω. Αυτη ειπε πως καταλαβε κ δεν συνεχισε η κουβεντα. Εδω πρεπει να πω οτι με αφηνει να την χουφτωνω, οπου κ αν ειμαστε κ δεν εχει προβλημα. Και εμενα μου αρεσει να την χουφτωνω κ το κανω συχνα. Την δυετερα πηγαμε για καφε κ οπως περπατουσαμε την χουφτωσα. Αυτη, ομως, αμεσως μου ειπε να παρω το χερι μου κ οτι δεν θελει να την ξαναχουφτωσω. Εγω θελω να μου πειτε τι να κανω για να ειναι τα πραγματ οπως στην αρχη. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ |