Μήνυμα στις 12/12/2013 στις 18:54 @Sex
Να εκσπερματώσει η κοπέλα σου λίγο δύσκολο..Ο μόνος τρόπος είναι να μην ειναι κοπέλα.. Πήγαινε στο θέμα: θελω βοηθεια
Μήνυμα στις 1/12/2013 στις 01:05 @Sex
Λογικό να πόνεσες εφόσον ήταν η πρώτη σου φορά, ειδικά εαν και για το αγόρι σου ήταν η πρώτη φορά και δεν ήξερε πως να χειριστεί την κατάσταση..Για τα περισσότερα κορίτσια η πρώτη φορά δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και για όλα είναι αρκετά εως πολύ επώδυνο!! Η στενότητα του κόλπου και η ρήξη του παρθενικού υμένα είναι οι λόγοι του πόνου και της αιμορραγίας σε μία κοπέλα που το κάνει για πρώτη φορά..Μερικές φορές η δεύτερη φορά είναι επίσης επώδυνη αλλά όχ πάντα..Θα σου έλεγα να το συζητήσεις με το αγόρι σου και να του ζητήσεις να προσεκτικός και να μη μπει βίαια..Μην ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογικό και όλες μας τα περάσαμε..
Πήγαινε στο θέμα: Δεύτερη φορά σεξ, πόνος
Μήνυμα στις 20/11/2013 στις 01:36 @Sex
Φυσιολογικά, αυτό το πετσάκι που λες θα πρέπει να έχει την ίδια κινητικότητα είτε το πέος έιναι σε στύση είτε όχι..Η κατάσταση κατά την οποία το πετσάκι δεν κατέρχεται ώστε να αποκαλυφθεί η βάλανος, το κεφαλακι δηλαδη, ονομάζεται φίμωση και μπορεί να είναι φυσιολογική σε αγόρια μέχρι 3 ετών και σε μικρότερο ποσοστό σε μεγαλύτερες ηλικίες..Εφόσον όταν δεν είναι σε στύση το πέος σου μπορεί και μετακινείται το πετσάκι αυτό σημαίνει ότι η στένωση δεν είναι σημαντικού βαθμού, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε χρειάζεται αντιμετώπιση..Χρειάζεται γιατί μία τέτοια κατάσταση μπορεί να έχει πολλές επιπλοκές..Μπορεί να εμφανίζεις πολύ συχνά μόλυνση της περιοχής, στύση για μικρή διαρκεια και πρόωρη εκσπερμάτιση αλλά κα άλλα θέματα..Επιπλέον υπάρχει κίνδυνος σε στύση ενώ θα μπορεσει να κατέλθει το πετσάκι να μην μπορέσει να επανέλθει στη θέση του και να συσφιγκει το πέος , κατασταση που είναι πολύ επωδυνη και μπορεί να δημιουργήσει περεταίρω προβλήματα..Το να τραβάς το πετσάκι είναι μια ενέργεια που συνίσταται να γίνεται μόνο απο το γιατρό και μόνο στα μωράκια και μικρά παιδάκια..Σε μεγαλύτερα παιδιά η λύση είναι μόνο χειρουργική, αλλά πρόκειται για μία πάρα πολύ απλή επέμβαση που γίνεται τοπικά σε πολύ μικρό χρόνο.. Στην ουσία πρόκειται για μία απλή περιτομή, αφαίρεση ενός τμήματος απο το πετσάκι, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο σε κάποιες θρησκείες όπως σίγουρα θα ξέρεις..υπάρχει επίσης και μία άλλη μέθοδος πλαστικής που δεν τη γνωρίζω όμως..Εγώ θα σε συμβούλευα ναεπισκφτείς ένα γιατρό ουρολόγο , ο οποόίος θα μπορέσει να κρίνει καλύτερα την κατάσταση.. Πάντως δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς..είναι κάτι αρκετά συχνό και μία επέμβαση ρουτίνας για οποινδήποτε ουρολόγο.. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το πεος?
Μήνυμα στις 19/11/2013 στις 17:23 @Sex
Κοίτα, από ιατρικής άποψης, για να καταλάβεις, η έκτρωση είναι η αφαίρεση του κυήματος, του παιδιού δηλαδή, μαζί με ένα κομμάτι του στρώματος της μήτρας, πάνω στο οποίο έχει προσκολληθεί και αναπτύσσεται το έμβρυο..Αυτό το τμήμα της μήτρας απο τη στιγμή που αφαιρεθεί δεν αναπλάσσεται..Επομένως το αν μια γυναίκα θα ξανακάνει παιδί εξαρτάται από το πόσο μεγάλο τμήμα της μήτρας θα αναγκαστεί να αφαιρέσει ο γιατρός κατά την έκτρωση..Εξαρτάται επομένως και από το πόσο νωρίς γίνει η έκτρωση γιατί όσο μεγαλύτερο το έμβρυο τόσο μεγαλύτερο τμήμα της μήτρας καταλαμβάνει και τόσο μεγαλυτερο πρέπει να αφαιρεθεί..Καταλαβαίνεις επομένως ότι οσο περισσότερες εκτρώσεις κάνει μία γυναίκα τόσο μεγαλύτερο μέρος του στρώματος της μήτρας χάνει και τόσο μικρότερες πιθανότητες έχει να πιάσει ξανά παιδί.. Τώρα όσο αναφορά τον κινδυνο θανάτου της γυναίκας κατά την έκτρωση, είναι πλέον σχεδόν μηδαμινός, αν γίνει σωστά από γιατρό..Και το λέω αυτό γιατί υπάρχουν και χάπια τα οποία μπορούν να προκαλέσουν έκτρωση και τα οποία από όσο ξέρω χρησιμοποιούν πολλές κοπέλες τσιγγάνες, προκαλλώνντας στο σώμα τους ακατάσχετη αιμορραγία που μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο..
Πήγαινε στο θέμα: έκτρωση...περιεργια
Μήνυμα στις 14/10/2013 στις 00:34 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Οι γυναίκες απέκτησαν δύναμη γιατί υποχρεώθηκαν από τους άντρες..Εκείνοι άσυναίσθητα το προκάλεσαν..Η γυναίκα ήταν υπεύθυνη για όλη την οργάνωση του σπιτιού και ο άντρας απλά έφερνε τα χρήματα..Όταν άρχισε να εργάζεται, επρεπε να συνεχίσει να διευθύνει και το σπίτι, να φροντίζει και τα παιδιά..Έπρεπε να γίνει πιο δυνατή για να τα καταφέρει όλα αυτά και έγινε..Όταν όμως είσαι δυνατή, δεν ανέχεσαι κανένα να σου λέει τι να κάνεις..Πολύ φοβάμαι ότι δε θα γίνουν ποτέ τα πράγματα όπως παλιά..Και λέω φοβάμαι γιατί ως γυναίκα, όσο και να μου αρέσει που νιώθω πλέον το δυνατό φύλο,ειλικρινά θα ήθελα πολύ να έχω δίπλα μου, ίσως και από πάνω μου κάποιες φορές, έναν άντρα που να έχει το θάρρος να παίρνει αποφάσεις και να τις κάνει πράξη..Αυτός είναι ο καημός της σημερινής γυναίκας..Πήγαινε στο θέμα: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 22:11 @Sex
Επειδή οι σπουδές μου σχετίζονται με Ιατρικές γνώσεις, σου λέω να μην ανησυχείς, είναι κλασικό σπυράκι που δημιουργήθηκε επειδή συσσωρεύτηκε πύον στο θύλακα της τρίχας..μπορεί να μείνει κάποιες μέρες αλλά μην σε ανησυχεί..αν τώρα δεις ότι επεκτείνεται και βγάλεις και άλλα (πάνω από δύο ακόμη) πρέπει οπωσδήποτε να να το κοιτάξει κάποιος γιατρος γιατί θα πρόκειται για εκτεταμένη μόλυνση..επίσης αν πρόκειται για μόλυνση κατα πάσα πιθανότητα θα ανεβάσει και πολύ λίγο πυρετό , δέκατα δηλαδή, οπότε βάλε και κανένα θερμόμετρο ( αν βγάλεις και άλλα σπυράκια εννοώ, όχι τώρα..)Βέβαια όλα αυτά σου τα λέω με κάθε επιφύλαξη, ιατρική από το ίντερνετ δε γίνεται.. Αν και το πιθανότερο είναι να ανησυχείς άδικα.. Πήγαινε στο θέμα: Μικρο σπυρακι στο πεος
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 22:01 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου ναι και στο κάτω κάτω και το πιο άσχημο σενάριο να ισχύει, δε σου αξίζει τότε και δεν αξίζει να χαλιέσαι, θα τον ξεχάσεις..αν σε κάνει πραγματικά να αισθάνεσαι άσχημα γιατί να μένεις σε αυτή τη σχέση, αν το συνεχίσει για πολύ ακόμη, βγάλε και εσύ τις παρωπίδες σου και κοίτα γύρω σου, υπάρχουν κι άλλοι, για πιο λόγο να είσαι κολλημένη?? δε σου λέω να χωρίσεις, σου λέω απλά να μην είσαι κολλημένη πάνω του..όπως σου φέρεται να του φερθείς..αυτή τη στιγμή μπορεί κάτι να του συμβαίνει και να μη θέλει να το μοιραστεί, αλλά αν το συνεχίσει, μετά είναι δική σου χαζομάρα να το ανεχεσαι..δεν είμαστε σε μία σχέση για να αισθάνεται ο αλλος καλά αλλά για να είμαστε εμείς καλά..και δεν είναι θέμα εμπειρίας στις σχέσεις είναι θέμα σεβασμού προς τον εαυτό μας..τέλοσπάντων, αυτά θα σου ακούγονται λόγια του αέρα και εσύ θέλεις πράξεις τώρα..αυτό που θα κάνεις είναι να το παίξεις όλα καλά τωρα και από κοντά να τα πείτε, αλλά μην αρχίσεις και από κοντα τη γκρίνια..γλυκά θα του τα πεις είπαμε..και προς Θεού μην του δώσεις αφορμη να σου ζητήσει αυτός να χωρίσετε!!!!!και μην τολμήσεις να το ξεστομήσεις ούτε εσύ..μη σου ξεφύγει αυτό σε καμμία περίπτωση!!Τα υπόλοιπα,τα λόγια που σου είπα, σου τα είπα για να τα θυμάσαι και να τα λες στον εαυτό σου όταν είσαι μόνη σου και νιώθεις άσχημα..να τα λες στον εαυτό σου και να τα πιστεύεις..εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου δεν μου φερετε ενταξει
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ωραία, εφόσον θέλει να τον παίρνεις τηλέφωνο, να το κάνεις κάθε βράδυ, αλλά να του μιλάς γλυκά, σα να μην τρέχει τίποτα, να τον ρωτάς για τη μέρα του , να του πετάς και κανένα αστείο και εν ανάγκη υποκρίσου ότι περνάς καλά, όσο κι αν πονάς, και όταν θα βρεθείτε απο κοντά τότε να του μιλήσεις πιο ανοιχτά (αλλά πάντα με γλύκα..)Το καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις κάτι δραματικό για να τον ταρακουνήσεις και ίσως ακόμη και να τον στεναχωρήσεις..όλες το έχουμε σκεφτεί αυτό σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι στην τελική εμείς πληγωνόμαστε περισσότερο..Μια δραστική σου κίνηση αυτή τη στιγμή , θα είναι κίνηση απόγνωσης και δε θα σου βγει σε καλό και ειλικρινά δεν έχω κάτι να σου προτείνω..Επειδή όμως σε βλέπω ότι είσαι πολύ στρεσαρισμένη και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να περνούν από το μυαλό σου πολλές τέτοιες κινήσεις, τις οποίες δεν ξέρεις πως να τις κάνεις πράξη, πες μου αν θέλεις τι δραστική κίνηση σκέφτεσαι εσύ να κάνεις και εγώ που βλέπω τα πράγματα από έξω μπορώ να σου πως πως να το κάνεις ώστε να έχει αποτέλεσμα και να μη αποδειχθεί λάθος για σένα στην τελική..
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου δεν μου φερετε ενταξει
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 07:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Άννα, ηρέμησε και μη σε πιάνει πανικός! Καταλαβαίνω ότι μία σχέση 2 χρόνων είναι πολύ σημαντική για σένα και θέλεις να παλέψεις για αυτή, αλλά για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να δεις τα πράγματα ψύχραιμα και αντικειμενικά..Όσες γνώμες και αν ζητήσεις και όσα και αν σου πουν, κανείς δε γνωρίζει την αλήθεια καλύτερα από εσένα..Είσαι με το αγόρι σου 2 χρόνια, που σημαίνει ότι γνωρίζεις καλά το χαρακτήρα του, τον τρόπο που φέρεται και αντιδρά,δεν μπορεί να άλλαξε κάτι ξαφνικά..Εγώ θα σου πω κάποια ενδεχόμενα που σκέφτομαι και μαλλον κάποια σκέφτεσαι και εσύ..Ενδεχόμενο 1ο: Μήπως όντως είναι φορτισμένος με τη δουλεία του και τον αδικείς? Μήπως είναι κλειστός τύπος και γενικά δε θέλει μιλάει για τα προβλήματα του? Τότε το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να ακούει και τη δική σου γκρίνια..Αν όμως σου ανοίγεται εύκολα και σου λέει όλα του τα καθημερινά προβλήματα, μάλλον το ενδεχόμενο αυτό απορρίπτεται.. Ενδεχόμενο 2ο: Μερικοί άντρες περνούν κάποιες φάσεις που θέλουν να είναι μόνοι τους..δεν το κάνουν επειδή σε βαρέθηκαν ή επειδή ψάχνουν ή έχουν βρει κάτι άλλο, απλά θέλουν για κάποιο διάστημα να μην αισθάνονται πάνω από το κεφάλι τους τις υποχρεώσεις μιας σχέσης..Και αυτό σου το λέω εξ ιδίας πείρας, έχω κάποιους φίλους που φέρονται κατά καιρούς έτσι στις σχέσεις τους..Σκέψου, μήπως και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ανάλογα "διαλείμματα" και είχε απομακρυνθεί λίγο από εσένα..τότε το ενδεχόμενο αυτό είναι και το πιο πιθανό..το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σε τέτοιες περιπτώσεις? Για μένα η έξυπνη λύση είναι υπομονή, αν θέλουμε όντως να κρατήσουμε τη σχέση..Αλλά!!!! σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταπιέζεσαι!!! Πρώτον, αντί να κάθεσαι τα βράδια και να τον σκέφτεσαι, βγες έξω και διασκέδασε και γενικά κάνε πράγματα που θέλεις αλλά δεν μπορούσες ούτε εσύ να κάνεις όταν του αφιέρωνες όλο σου το χρόνο (και φρόντισε να το μάθει ότι περνάς καλά..)Δεύτερον, μην του είσαι φορτική! μην τον πρήζεις όλη την ώρα και μην τον παίρνεις συνέχεια εσύ τηλέφωνα..μήν του δείχνεις ότι κρέμεσαι πάνω του..αν χάσεις την αξιοπρέπεια σου, θα χάσεις σίγουρα και εκείνον..επιπλέον είναι ένας τρόπος να δεις την αλήθεια κατάματα..μην τον παίρνεις τηλέφωνο όσο και να σε πονάει, αφησέ τον να σε παίρνει εκείνος..μπορεί να αργήσει να πάρει, αλλά αν ενδιαφέρεται θα πάρει..αν περάσουν μέρες και δεν πάρει ή αν εσύ αισθάνεσαι ότι δεν είσαι σε θέση να περιμένεις άλλο, τότε η καλύτερη λύση είναι να του μιλήσεις ευθέως, σοβαρά όμως χωρίς γκρίνια..και ίσως πρέπει να σκεφτείς και το 3ο ενδεχόμενο: το οποίο είναι δυστυχώς ότι μπορέι να θέλει να φύγει από αυτή τη σχέση, πράγμα το οποίο από αυτά που μου λες δεν το πιστέυω..θέλω να πω, αν ήθελε να φύγει, θα σε απεύφευγε, θα απεύφευγε να απαντήσει στα παράπονά σου, δε θα σου έλεγε ότι λες βλακείες ή ότι δε θέλει να σε χάσει.. Όπως καταλαβαίνεις, εγώ είμαι υπέρ του δεύτερου ενδεχόμενου, που σημαίνει ότι πρέπει να πάψεις να σκέφτεσαι τη δική του συμπεριφορά και να σκεφτεί τι λάθος έχει η δική σου..Τ α παράπονα πρέπει να τα κάνει με γλυκό τρόπο, ίσως και με λίγο νάζι, πρέπει να τον κάνεις να αισθάνεται λίγο άσχημα όχι να τον νευριάζεις και να τον βοηθάς να βγαίνει από πάνω, έτσι χάνεις το δίκιο σου.. Αν θες πολύ να βρεθείτε από κοντά, πρότεινε του να πάτε να δείτε καμία ταινία, θα το δεχτεί πιστεύω γτ δε θα χρειάζεται να μιλάτε και έτσι θα νιώθει πιο χαλαρά και δε θα φοβάται μήπως του αρχίσεις τα παράπονα..Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να σου πω, ελπίζω να πάνε όλα καλά, και αν θες πες μου αν προκύψει κάτι νεότερο.. Φιλιά! Πήγαινε στο θέμα: το αγορι μου δεν μου φερετε ενταξει |