Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 11:37 @Διάφορα
Θέλω να θέσω το εξής ερώτημα!! Ποιος είναι ο λόγος που δίνετε τόσα λεφτά σε χάπια, κρέμες, κρεατίνη κτλ?? Αν γυμνάζετε κάποιος και προσέχει την διατροφή του μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλει.. και με φυσικό τρόπο έχω ακούσει πολλά που μπορεί να πάθει κάποιος από αυτά τα χημικά παρασκευάσματα.. μπορεί να μην εμφανιστεί αμέσως αλλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί.. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως όλοι μας θέλουμε την εύκολη λύση... Να τρώμε του σκασμού, να πίνουμε του πνιγμού, να καθόμαστε όλη μέρα.... και με μια κρέμα να αδυνατίσουμε.... ε αυτά τα πράγματα δεν γίνονται..!!! Πήγαινε στο θέμα: Κρεμες-Χαπια Αδυνατισματος
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 11:20 @Διάφορα
Κορίτσι μου γλυκό και συνονόματο η Ελλάδα έχει τελειώσει πλέον!! Δεν ακούς τι γίνεται??? Αυξημένοι φόροι, ανεργία, φτώχεια.. το θέμα δεν είναι αν υπάρχει εδώ το επάγγελμα της βιοϊατρικής μηχανολογίας, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει δουλειά!!Ψάξε εκεί να βρεις την τύχη σου για ένα σίγουρο και σαφώς καλύτερο μέλλον. Εδώ το μόνο που θα καταφέρεις είναι σπαταλήσεις τους κόπους που έκανες για να φτάσεις μέχρι εδώ!! όποια και να είναι η απόφασή σου σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη και επιτυχία ότι και αν κάνεις!!! Σκέψου το καλύτερο για σένα :)
Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες στο εξωτερικο
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 11:07 @Διάφορα
Εννοείτε πως θα τα πληρώσεις εσύ!! το θέμα δεν ειναι ποσες μερες να την βγαζεις εξω.. δεν ειναι κανενα σκυλακι!! οποτε μπορει και οποτε μπορεις η οταν το εχετε αναγκη και οχι σε ενα μερος οπου μπορειτε!!! και να κανετε διαφορετικα πραγματα!!! οχι τα ιδια και τα ιδια!!!
Πήγαινε στο θέμα: βολτα
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 11:01 @Θ. Κλημεντίνη
το θεμα ειναι απλο, πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση... τι σημεινει κομπλαρω!! δεν υπαρχει λογος... ρωτα την για καποιο αθλημα που μπορει να κανει ή τι μουσικη ακουει, ποιος ειναι ο αγαπημενος της τραγουδιστης και τετοια!! κανε και κανενα δωρακι, ενα cd με τα αγαπημενα της τραγουδια και μια χαρα θα τα πατε..
Πήγαινε στο θέμα: Θεματα συζητησης
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 10:52 @Θ. Κλημεντίνη
Σαν γυναίκα θα σου απαντήσω ότι γυναίκες που φοράνε πρόστυχα ρούχα τις θέλουν ή για ένα βράδυ η μόνο για το κρεβάτι τους και όσοι θέλουν σχέση απλα μετα απο λιγο καιρο τους αλλαζουν στυλ ντυσιματος ασχετα που κοιτανε τις αλλες ενω καποτε ησουν και εσυ ετσι!!! (μερικοι..μην τους παρει αδικα ολους η μπαλα) απλα δεν πηγαινουν σε ολες το ιδιο στυλ!! εγω ας πουμε ειχα αυτο το εξαλλο στυλ τωρα εχω αλλαξει γιατι το βαρεθηκα αλλα το κανω που και που!!!!! το θεμα ειναι οτι αν μια γυναικα ειναι ομορφη ειναι οτι και να φορεσει αρκει να ξερει να το φοραει και να το υποστηριζει!! ας πουμε φοραω και γυαλια, αρεσουν στον αντρα μου το θεωρει sexy και ελκυστικο!!! ο εσωτερικος κοσμος μετραει αλλα συνηθως μετα το κρεβατι!! μια γυναικα οσο ασχημη και να ειναι αν ξερει να περιποιητε σωστα μπορει να γινει κουκλα!!! Πήγαινε στο θέμα: Αγοργια
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 10:32 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε νικολα το θεμα δεν ειναι να την εντυπωσιασεις με αυτα που θα σου πει καποιος να της πεις... πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να της πεις λογια απο την καρδια σου αληθεινα!! γιατι αυτο ειναι ο ερωτας αληθεινα λογια καρδιας και οχι λογια τυπωμενα σε χαρτι ή στην συγκεκριμενη περιπτωση σε οθόνη.. το μονο που μπορω εγω να σου πω ειναι να δοκιμασεις το κολπο της ζηλειας!!! πειραξε καποια κοπελα μπροστα της αλλα οχι φιλη της και χωρις να δωσεις την αισθηση στην αλλη κοπελα οτι σου αρεσεις απλα σαν φιλοι!!! αν δεις οτι τσιμπαει προσεγγισε τις φιλες της αρχιστε να κανετε παρεα και με τον τροπο σου κανε να καταλαβουν τι θελεις...αυτες την ξερουν καλα και θα σε βοηθησουν καλυτερα. Ξερουν τι της αρεσει!! μεχρι το πρωτο ραντεβου απο κει και μετα ολα ειναι ευκολα!!:)Πήγαινε στο θέμα: Την θελω αλλα δισταζω
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 10:19 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε μου βαλε και εσυ πανω τον εγωισμο σου μεχρι να τον ξεχασεις!!! το συγκεκριμενο ατομο κατα την γνωμη μου εχει χαθει... εχει μπερδεψει την σεξουαλικοτητα του ξεκινησε απο σενα και τωρα την ψαχνει σε κοριτσια!!! ψαχνει τη επιβεβαιωση για το αν του αρεσουν οι γυναικες η ατομα του ιδιου φιλου... πλεον στην σημερινη εποχη χριζουν περισσοτερης εκτιμησεις οι ομοφυλοφιλοι σε σχεση με αλλα χρονια ασε που πληθαινουν κιολας.. οποτε δεν θα αργησεις να βρεις αυτο που ψαχνεις!!απο την στιγμη που εκανε πισω τοσο γρηγορα δεν ειναι ατομο εμπιστοσυνης.. και οσο για την φιλια, μπορεις να βρεις φιλους που θα σε αγαπνε γι αυτο που εισαι και οχι να αλλαζουν συνεχεια συμπεριφορα απεναντι σου, αυτο ειναι συμφερον οχι φιλια!! :) τα φιλια μου!!!Πήγαινε στο θέμα: δυο ξενοι...
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 10:07 @Κλάψιμο
Ελένη μου καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις... έχω περάσει ακριβώς το ίδιο λούκι σε πολύ μικρή ηλικία για 3,5 ολόκληρα χρόνια!! Μεγάλωσα όμως ωρίμασα και σκέφτηκα κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Για σκέψου λίγο τι ακριβώς θέλεις εσύ από την ζωή σου?? να κρέμεσαι από πάνω του?? η να έχεις την δική σου προσωπικότητα??Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι ένας πολύ μεγάλος εγωισμός ο οποίος θέλει να κυριαρχεί επάνω σου και να καυχιέται ότι με μια του κουβέντα κάθεσαι σούζα.. εγώ είχα χάσει την κολλητή μου εξαιτίας του που ήταν η μια και μοναδική φίλη που είχα!! όταν βγήκα παραέξω και έζησα κατάλαβα πλέον πως δεν τον είχα ανάγκη!!! αν συνεχίσει έτσι δώστου το μήνυμα ότι σε χάνει!! και να σου πω και το άλλο??? ίσως και να αξίζεις κάτι καλύτερο από αυτόν...σκέφτηκες ποτέ το μέλλον σου μαζί του, αν παντρευτείτε και κάνετε παιδιά πως θα είναι η ζωή σου??? σε πληροφορώ ότι χώρισα το 2008 μαζί του και είμαι τώρα με κάποιον από το 2011 αρραβωνιαστήκαμε το 2012 και του χρόνου σκεφτόμαστε να πατρευτουμε... και ημαστε οπως ημασταν στην αρχη... αν αγαπας καποιον τον αγαπας απο την αρχη μεχρι να πεθανεις ασχετα αν φευγει ο ερωτα εμεις ομως ημαστε ακομα πολυ ερωτευμενοι σαν τον πρωτο καιρο...δεν μου απαγορευει τιποτα και οχι μονο εχω την κολλητη μου διπλα μου, αλλα εχω ακομα περισσοτερους φιλους... η αποφαση δικη σου ομως σκεψου!!! κοιτα λιγο μπροστα πριν σε προλαβουν τα γεγονοτα!!! Υ.Γ. Όταν αγαπήσεις πραγματικά και σ αγαπήσουν δεν θα διστασεις καν να το πεις και στους γονεις σου!! :) Πήγαινε στο θέμα: με πιεζει τ αγορι μου |