Μήνυμα στις 13/10/2013 στις 12:23 @Θ. Κλημεντίνη
Εσυ που γελάς ποιος νομίζεις ότι είσαι lus πόσο. Ετών είσαι ? Είναι μικρό κοριτσάκι κ ότι κ να πει δεν μπορείς εσυ να γελάς για αυτην είναι πρόβλημα γιατί είναι μικρή όταν μεγαλώσει θα καταλάβει τ πραγματικά πρόβληματα. Μικρούλα μην έχεις άγχος για αυτα σ καταλαβαίνω είχα έρθει κ εγώ στην θέση σ μικρή αλλά μην φοβάσαι θα δεις που ότι είναι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του κ πίστεψεμε θα αλλάξεις κ εσυ πολύ με τον καιρό κ θα δεις πολλά πράγματα αλλιώς κ δεν θα φοβάσαι να κανείς σχέσει κ κάτσε ακόμα είσαι μικρή θα τ καταλάβεις αργότερα δεν χρειάζεται να βιάζεσέ για τίποτα κ για κανένα λόγο τ να πεις ναι στο αγόρι μπορεί μετά να τ μετανιώσεις όμως κ μετά δεν σκέφτεσαι πως θα νιώσει μην κανείς πότε πράγματα που δεν θες να σ κάνουν φιλία να προσεχείς μικρή ....
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να κανω σχεση SOS
Μήνυμα στις 11/10/2013 στις 13:03 @Κλάψιμο
Και δεν.μπορω να πω ηταν παντα διπλα μ σ αλλα θεματα. Τον αγαπαω οπως και αυτος αλλα δεν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: με πιεζει τ αγορι μου
Μήνυμα στις 11/10/2013 στις 12:58 @Κλάψιμο
Τωρα ομως δεν ξερω τ να κανω περναμε κλ οταν ημαστε μαζι αλλα κουραστικα λιγο κ ολο χτυπαει κατι λαθοι που καναμε κ οι δυο στο πρωτο χρονο κ τωρα καθομαι μονη μ εδω σ που σπουδαζω κ δεν εχω φιλες δεν εχω τπτ θελω να παρατισω την σχολι βαρεθηκα τα παντα στο τελος θα πεσω σε καταθλιψη
Μήνυμα στις 11/10/2013 στις 10:20 @Κλάψιμο
Ενα γεια τπτ παραπανω και αμα σ πει τπτ πες του δεν εισαι σωστος και δεν εισαι καν φιλος με ολα αυτα που εγιναν
Πήγαινε στο θέμα: δυο ξενοι...
Μήνυμα στις 9/10/2013 στις 10:44 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχην. ειναι αναλογος τι ηλικια εχουν τ αγορια συνηθος στην.εφηβια τα πιο πολλα ειναι ετσι πως ειπες τ παιζοτν μαγκακια και ετσι αλλα υπαρχουν κ αγορια που δεν τ κοιτανε αυτα που ειπες. αλλα ριξε σ μια ματια γυρο μπορει να υπαρχουν αγορια διαφορετικα. που και να σ θελουν κ μα μην τ εχεις καταλαβει
Πήγαινε στο θέμα: Αγοργια
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 23:43 @Κλάψιμο
Κοιτα αυτος δεν θελει να δεχτει οπως το δεχτηκες εσυ αυτος απλα προσπαθει να καταπιεση τν εαυτο του για να ειναι καποιος αλλος και τετοια ατομα αστα καλυτερα μακρια και οσο αφορα οτι σ λειπει δεν μπορεις με τ ζορι να τν φερεις πισω μπορει αυτος να θελει να αλλαξει γουστα η τουλαχιστον να προσπαθησει για να μην εχει προβλαματα σορρυ αλλα ξερεις οτι δεν τ δεχονται πολλοι αυτο και ισως φοβαται πως θα τ παρουν
Πήγαινε στο θέμα: δυο ξενοι...
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 23:13 @Κλάψιμο
Λεω εγω τωρα μπας και δεν ξερεις πως να τησ μιλισεις ? η μπορει να μην διαλεγεις της σωστες κοιτα οταν πας και κοιτα μονο της κουκλαρες τ να σ πω κοιτα πιο γυρο σου μπορει μια αλλη κοπελα να σ θελει που εσυ δεν την εδωσεσ συμασια κ θυμησου οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος αυτα...!!!
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια(σε απογνωση)
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 23:05 @Κλάψιμο
Απλα ειχαν γινει κααποια λαθοι στο παρελθον κ απο της δυο πλευρες δεν ξερω τ να πω. ευχαριστω παντος
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 16:07 @Κλάψιμο
Γεια σας τ εχω με το αγορι μου εδω και 4 χρονια στηνεγιναν καποια μπερδεματα αλλα τ κεπερασαμε περασα σε μια σχολη κ με πιεζει πολυ δεν με αφηνει να μιλαω με αλλα αγορια δεν με αφηνει.να βγαινω εξψ με τησ φιλεσ μου. Ξερει οτι τον αγαπαω γιατι για να τ εχω μαζι του ειπα ψεμματα στους γονεις μου και με εχει φαει τ αγχοσ κ η στεναχωρια βαρεθηκα τα παντα μια αυτος να με πιεζει κ να και μια οι γονεις μου δεν ξερω τ να κανω οι φιλεσ μου εχουν απομακρινθη απο εμενα γιατι δεν κανω τιποτα μαζι τους
Πήγαινε στο θέμα: με πιεζει τ αγορι μου |