Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 00:17 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, εδω και δυο χρονια εχω πολλες τριχες στην περιοχη του πεος μου, τωρα πια θελω να τις ξυρισω αλλα δεν ξερω πως, θα ηθελα να μου πειτε με τη σειρα τα βηματα που πρεπει να κανω και αναλυτικα αν γινετε το τι θα χρειαστω να εχω για να ξυριστω? Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 15/12/2013 στις 21:57 @Θ. Κλημεντίνη
λες οτι σου συμπεριφερετε καποιες φορες σαν να τα χετε, μηπως ετσι ειναι ο χαρακτηρας της και αναλογως συμπεριφερεται και σε αλλα αγορια? Αν σου αρεσει καλυτερα να της το πεις!! Πήγαινε στο θέμα: κοπελα :( σοσ
Μήνυμα στις 9/11/2013 στις 08:05 @Sex
σε ευχαριστω πανο, να βαλω αφρο ξυρισματος για το προσωπο? τι ξυραφακι να παρω? οπως ειπες ειναι η πρωτη φορα και δεν ξερω
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 8/11/2013 στις 23:15 @Sex
γεια σας, εδω και πολυ καιρο θελω να ξυριστω στην περιοχη των γεννητικων μου οργανων αλλα δεν ξερω το πως? μπορειτε να μου εξηγησετε τι πρεπει να κανω ακριβως και τι χρειαζεται κιολας να παρω για να μπορω να ξυριστω? Ευχαριστω!!
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 23:24 @Διάφορα
γεια σας, εδω και δυο χρονια ταλαιπωρουμε απο τους προσαγωγους μου, εγω παει σε πολλους γιατρους και δεν μου βρησκουν τιποτα ουτε και οι ακτινογραφιες, με ποιανει ο πονος πολυ ψηλα προς τα γεννητικα οργανα, στο ιντερνετ που παταω μου βγαζει για κοιλιακους προσαγωγους και απο τι βλεπω εχω καποια συμπτωματα, πως μπορω να το αντιμετωπισω
Πήγαινε στο θέμα: προσαγωγοί
Μήνυμα στις 4/11/2013 στις 23:32 @Διάφορα
γεια σας, εδω και δυο χρονια ταλαιπωρουμε απο τους προσαγωγους μου, εγω παει σε πολλους γιατρους και δεν μου βρησκουν τιποτα ουτε και οι ακτινογραφιες, με ποιανει ο πονος πολυ ψηλα προς τα γεννητικα οργανα, στο ιντερνετ που παταω μου βγαζει για κοιλιακους προσαγωγους και απο τι βλεπω εχω καποια συμπτωματα, πως μπορω να το αντιμετωπισω
Πήγαινε στο θέμα: προσαγωγοί
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 21:27 @Sex
οκ σε ευχαριστω aglina, φυσικα δεν με πειραζει που απαντησες εσυ!
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 16:57 @Sex
επισης θελω να μαθω αν μετα ξαναβγαινουν κανονικα ή αν λιγοστευουν. Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 16:54 @Sex
οκ ευχαριστω φιλε, μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το κοντρα και τι ξυραφακι να παρω, μπορει να σου φαινεται περιεργο που δεν ξερω αλλα αυτην ειναι η αληθεια.
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 22:03 @Sex
γεια σας, εδω και καιρο σκεφτομαι να ξυρισω την γυρω περιοχη του πεους μου αλλα δεν ξερω το πως, ακουσα οτι χρειαζεται ξυραφακι αλλα δεν ξερω τι, μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας συντομα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πεος |