Μήνυμα στις 26/6/2016 στις 22:48 @Μηχανήματα
Γεια σας μελη του φτου, Αντιμετοπιζω τον τελευταιο μηνα το εξης προβλημα. Καθε φορα που βαζω τον υπολογιστη μου να ψαχνει ενημερωσεις κανει ελεγχο για ενημερωσεις πολλες ωρες. Περιπου 6. Γιατι συμβαινει αυτο; Πως μπορω να το διορθωσω; Ειναι αρκετα ενοχλητικο γιατι πρεπει να κραταω ανοιχτο τον υπολογιστη 6 ωρες χωρις να τον χρησιμοποιω Πήγαινε στο θέμα: Windows Update
Μήνυμα στις 28/5/2016 στις 18:02 @Sex
Καλησπεριζω τα μελη του φτου. Εχω εδω και πολυ καιρο ενα μαυρο σπυρακι στη βαλανο. Σε τι ειδους γιατρο πρεπει να απευθυνθω; Ποσο σοβαρο μπορει να ειναι; Εχω ψαξει στο google να βρω τι ακριβως ειναι αυτο το σπυρι αλλα δεν εχω βρει παρομοια περιπτωση. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακι στο πεος
Μήνυμα στις 13/3/2015 στις 23:04 @Θ. Κλημεντίνη
Πριν λιγες βδομαδες το Σαββατο φασωθηκαμε με ενα κοριτσι απο το σχολειο μου που την γουσταρα πολυ και απο οτι ειχε πει και αυτη το ιδιο, δεν ξερω ομως ποσο το εννοουσε. Την Κυριακη εκεινη δεν ειχαμε μιλησει καθολου και μιλησαμε την Δευτερα στο σχολειο, δηλαδη δυο μερες αφου φασωθηκαμε. Αυτη μου ειπε οτι δεν θελει σχεση αυτη την περιοδο και εγω της ειπα ενταξει. Και απο τοτε δεν μιλαμε, το πολυ πολυ να πουμε ενα "γεια" αμα ειδοθουμε στο σχολειο. Εγω ομως την θελω ακομα, δεν ξερω εχω κολησει μαζι της. Υπαρχει περιπτωση πιστευετε να μπορω να την "κερδισω"; Εστω να συνεχισουμε να φασωνομαστε αμα δεν θελει σχεση. Θελω να της μιλησω αλλα δεν ξερω πλεον πως να την πλησιασω στο σχολειο αισθανομαι αμηχανα και αυτη ειναι συνεχια με τις φιλες της. Πως να ξεκινησω κουβεντα μαζι της ετσι στο ακυρο; Δεν ξερω βοηθηστε με πλζ.
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω ακομα
Μήνυμα στις 22/2/2015 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Να προσθέσω ότι λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι του φίλου μου, της ζήτησα τον αριθμό της και μου τον έδωσε.
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένος με κορίτσι
Μήνυμα στις 22/2/2015 στις 16:02 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα μέλη του φτου. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Καταρχάς είμαι 17 χρονών και την Παρασκευή πήγα σε ένα πάρτυ ενός φίλου που έγινε στο σπίτι του και φώναξε αρκετά παιδιά. Εκεί γνώρισα την Μαρία (την οποία την είχα δει πριν δυο μέρες και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά τότε δεν γνωριζόμασταν, 17 χρονών και αυτή). Για να μην πολυλογώ, μετά από λίγες ώρες αφού γνωριστήκαμε και αφού είχαμε πιει μερικά ποτάκια καταλήξαμε να φασωνόμαστε και κοιμήθηκα μαζί της στο σπίτι του φίλου μου. Δεν κάναμε κάτι παραπάνω απλά φιλιόμασταν για 1 - 1:30 ώρες και μιλούσαμε. Μου είπε ότι με ήθελε και αυτή. Το πρωί που ξυπνήσαμε αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν σαν να είχαμε κανονικά σχέση. Από το σάββατο μέχρι σήμερα της έχω στείλει μήνυμα και την πήρα και μια φορά τηλέφωνο και δεν απάντησε. Έτσι σταμάτησα να την παίρνω τηλέφωνο γιατί φοβάμε ότι θα ξενερώσει μαζί μου αλλά την θέλω πολύ. Πάρα πολύ. Δώστε μου σας παρακαλώ κάποια συμβουλή, τι να κάνω; γιατί με αγνοεί; Απαντήστε μου γρήγορα σας παρακαλώ δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Δίνω αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένος με κορίτσι
Μήνυμα στις 26/11/2014 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν γινεται να την ρωτησω ξερω γω "θες να φασωθουμε?" :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα! Help
Μήνυμα στις 26/11/2014 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ετσι απλα? να μην την ρωτησω αμα θελει και η ιδια? Δεν ξερω μου φαινεται λιγο δυσκολο ετσι στο ακυρο να την αγκαλιασω και να την φιλησω. Βοηθηστε παρακαλω και αν μπορει και καποιο κοριτσι να μ πει την γνωμη της :$
Μήνυμα στις 25/11/2014 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Θελω να φασωσω ενα κοριτσι που εχει δειξει οτι θελει και αυτη αλλα δεν ξερω πως να της το προτεινω. Δεν θελω σχεση μαζι της και νομιζω ουτε αυτη θελει, απλα θελω να την φασωσω. Δεν εχω ξαναφασωθει με καμια. Παρακαλω βοηθηστε, δινω αποδεχτη!
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 20:49 @Μηχανήματα
Καλησπέρα. Χθες που κοιτούσα το youtube θυμήθηκα ότι είχα φτιάξει έναν λογαριασμό όταν ήμουν μικρός στον οποίο είχα ανεβάσει βίντεο που θέλω να τα σβήσω τώρα. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Θυμάμε ποιο είναι το username και το email στο οποίο είχα βάλει τον λογαριασμό αλλά το email αυτό έχει σβηστεί επειδή δεν το χρησιμοποιούσα και τώρα δεν μπορώ να ξαναφτιάξω την ίδια διεύθυνση email. Υπάρχει τρόπος να πάρω πίσω το account μου στο youtube για να σβήσω τα βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με λογαριασμο στο Youtube
Μήνυμα στις 21/10/2013 στις 23:01 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Αγνόησε τους απλα. Μην τους αφηνεις να σε μειωνουν την αυτοπεποίθηση. Μια χαρα εισαι με τα κιλα και το υψος που λες οτι εχεις. Αφου οπως λες εχεις και αγορι απλα μην τους δινεις σημασια. Λογικα το λενε επειδη σε ζηλευουνεΠήγαινε στο θέμα: θεμααααα....... |