Μήνυμα στις 25/8/2024 στις 05:25 @Sex
Εμένα είναι 10 cm σε πλήρη στύση. Επίσης δεν βγαίνει με τίποτα το κεφαλάκι εξω ασε που αν βγεί μυρίζει ασχημα και δεν μου αρέσει. Επίσης δεν έχω ξυριστεί ποτέ αλλά μου αρέσει που είναι μαύρο δάσος
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρόνων 11 εκατοστοτα σε στύση
Μήνυμα στις 25/8/2024 στις 05:22 @Sex
Εγω ποτε δεν το ξύρισα και είμαι αρκετά μεγάλος. Είναι δάσος αλλα δεν θέλω να το ξυρίσω για να έχω μετά προβλήματα με φαγούρες κλπ ασε που θα φαινεται μικρό και παιδικό. Γιατί να το ξυρίσουμε? Για ομοφιά η για να μην μυρίζει πολύ άσχημα? Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 13/8/2024 στις 10:17 @Sex
Μια χαρά είναι και κανένα πρόβλημα.. Εγώ που δεν είχα ποτέ μου κοριτσι παίζω 4-5 φορές την ημέρα το πουλί μου για ενα κορίτσι που σκέφτομαι συνέχεια. Και αυτό κάθε μέρα εδώ και χρόνια ..Αχ αυτά τα κορίτσια μας κάνουν και παίζουμε με το πουλί μας ολη μερα Πήγαινε στο θέμα: είμαι κακό που θέλω να τον παίζω συχνά?
Μήνυμα στις 23/1/2024 στις 14:19 @Sex
Γιατί να ξυριστείς ? έχεις θέμα με μυρωδιά εκεί η μόνο αισθητικά ?
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 13/1/2024 στις 23:19 @Sex
Εγώ έχω αγοράσει πλαστικό από sex shop . Επίσης έχω ακόμα πολλά παιχνίδια όπως γάντι , αντλία και δονητή βαλάνου και 4-5 πλαστικά μ@υνια διαφόρων ειδών και κάθε μέρα χρησιμοποιώ διαφορετικό
Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικα μούνια
Μήνυμα στις 8/1/2024 στις 22:32 @Sex
Πόσο χρονών είσαι ? Γιατί τόση τρέλα με το ξύρισμα εκεί ? Εγω δεν τον έχω ξυρίσει ποτέ και είμαι γεμάτος εκεί Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 8/1/2024 στις 22:30 @Sex
Εγω δεν είχα ποτέ μου κορίτσι και είμαι αρκετά μεγάλος οπότε αυνανίζομαι κάθε μέρα 3-5 φορές
Πήγαινε στο θέμα: παίξιμο
Μήνυμα στις 15/6/2023 στις 00:24 @Sex
Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες σχετικά με τον μπρούμητο αυνανισμό και πως να το κάνω ?
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ
Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 13:54 @Sex
κι εγώ έχω τρίχες πολλές δάσος στο πουλί μου δεν τις έχω ξυρίσει ποτέ και το πουλί μου μόνιμα μυρίζει αλλά προσπαθώ να κάνω μπάνιο συχνά . Αυνανίζομαι κάθε μέρα 3-4 φορές και το πουλί μυρίζει ίσως και λόγω τις τρίχας επειδή είμαι γεμάτος εκεί μέχρι τα μπούτια
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ
Μήνυμα στις 1/5/2023 στις 09:49 @Sex
Ίσως αν παω ποτέ μου με κοπέλα τότε να το σκεφτώ . Μέχρι τώρα αν και μεγάλος δεν έχω πάει και παραμένω παρθένος άρα και δεν έχει τύχει να το δεί κάποιο κορίτσι και να μου την πει... Απλά ίσως να μυρίζει κάπως ειδικά μετά απο τον αυνανισμό μιάς και δεν το κρύβω οτι αυνανίζομαι συνέχεια
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος |