Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 23:25 @Sex
pano98 σε ευχαριστω, αυτα τα υγρα βγαινουν παντα? εχει γινει και σε σενα αυτο? τωρα δεν εχω υγρο παρολο που μου συκωνεται....σκεφτομαι να τον παιξω παλι αλλα φοβαμαι λιγο ενω θελω...μηπως αγχονομαι τσαμπα τελικα?
Πήγαινε στο θέμα: υγρο πριν τελιωσω να τον παιζω help
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 23:09 @Sex
καποιος να μου πει ρε παιδια? θελω να τον παιξω αλλα φοβαμαι....
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 22:31 @Sex
καλησπερα, θελω να κανω μια ερωτηση...πριν λιγο τον επαιξα για 3 φορα σημερα (γενικα αυτο γινεται σχεδον καθε μερα και το χω ρωτησει και σε αλλο θεμα αν ειναι ανυσηχιτικο να καυλωνεις και αφου εχεις χυσει για τριτη φορα οπως τωρα και δεν εχω καταλαβει) και καθως τον εβγαλα αφου μου ειχε συκωθει λιγο ειχε βγαλει λιγο υγρο ασπρο...αφου τον επαιζα δε ξαναφανηκε αλλα πριν που τον κοιταξα λιγο ειχε ξαναφανει...παιζει να χω παθει κατι? μου συκωνεται παλι χωρις λογο και μονο που σκεφτομαι οτι θα το ξαναπαιξω...ξερω οτι οι 3 φορες ειναι πολλες αλλα θελω παλι....τι μου συμβαινει?το χει παθει κανεις αλλος?
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 22:07 @Sex
gianman δεν εξουθενωνομαι γιατι μου ερχεται απο μονο του δε το ζωριζω...η αληθεια ειναι οτι μετα τη δευτερη φορα που τον παιζω χυνω πιο αργα και λιγοτερο....τωρα μου ερχεται παλι για τριτη φορα....αυτο που με κανει και φοβαμαι λιγο ειναι οτι οταν μου συκωνεται οπως πριν απο 10 λεπτα αρχισε να με ποναει λιγο, και οταν αρχιζω να τον παιζω μου περναει....επισης το σπερμα ειναι αρρεο...οχι παντα ομως....συμβαινει σε ολους αυτο? πρεπει να ανυσηχισω? θελω να τον παιξω ξανα να δω αν θα συμβει το ιδιο αλλα φοβαμαι και λιγο...
Πήγαινε στο θέμα: ποσες φορες τον παιζεται? επικυνδινο?
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 17:16 @Sex
οντως καλυτερα ειναι ετσι....εχυσα ομως ηταν πιο διαφανο αυτη τη φορα και τα μπαλακια μου γιναν πολυ μικρα σαν να μην υπηρχαν....η αισθηση τρομερη....τον επαιξα καθιστος αλλα επειδη στεγνωνε με το σαλιο εβαζα νερο.....τελεια αλλα το σπερμα ηταν οντως πολυ διαφανο και μυριζε λιγο...
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός ξύρισμα και μέγεθος
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 16:37 @Sex
τελικα καθιστος ειναι μαλλον καλυτερα...εχεις καλυτερη θεα συνολικα...τα μπαλακια γινονται πολυ μικρα και σαν να εξαφανιζονται ειναι...αυτο επειδη κοντευεις να χυσεις για 2 φορα? ξερει κανεις?
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 16:29 @Sex
Σε ευχαριστω mike , ενταξει θα τον ξαναπαιξω και θα ακολουθησω τη συμβουλη σου...καθιστος και με σαλιο....απλα το ειχα κανει παλια αυτο και πονουσα λιγο...ειχα διαβασει οτι εχεις προβλημα με την οραση αν τον παιζεις πολυ. θα βαλω και σαλιο αντι για νερο να δω αν ειναι καλυτερα η πιο δυνατο. θα χυσω και πανω μου φανταζομαι αφου δε θα χω χαρτι...
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 16:15 @Sex
παιδια ποσες φορες τον παιζεται ? ειναι επικυνδινο αν καποιος τον παιζει 3 φορες τη μερα? πως ειναι καλυτερα ορθιος η καθιστος? χυνεται αρκετα? με τροπο το παιζεται? ανησυχω μηπως κανω κατι λαθος.....τον παιζω κα3 φορες τη μερα και συνηθως χυνω σε χαρτοπετσετα και ορθιος ...ειναι φυσιολογικο που τον εχω παιξει ειδη μια φορα σημερα και τωρα θελω παλι?
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 15:50 @Sex
Kοιτα τον επαιξα πριν ορθιος αλλα εβαλα και σαπουνι και ηταν πολυ τελειο, αλλα ειχα μετα κατι σπυρακια στο κεφαλακι που εφυγαν τωρα...ισως τον ζωρισα...τωρα μου ερχεται παλι να τον παιξω ειναι φυσιολογικο? φοβαμαι τωρα που ειπες για το χαρτι, γιατι το λες οτι δε θα το συνιστουσες? εσυ καθιστος νιωθεις πιο ωραια? δε σε ποναει οταν τον παιζεις καθιστος λιγο? ειναι φυσιολογικο που μου ξανασηκωνεται? να το ξαναπαιξω η θα παθω κατι?
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 15:07 @Sex
εγω εβαλα και σαπουνι ...απιστευτο...εχυσα πολυ ομως και τωρα εχει κατι σπυθουρακια στο κεφαλακι ειναι ανησυχιτικο??? τι ειναι αυτα τα σπιρακια? εχει κανεις?
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός |