Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 22:50 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ από τι φαίνεται ανήκω στο 1% :PΕγώ το έδωσα τον Νοέμβρη ή Δεκέμβρη του 2014 δεν θυμάμαι. Λοιπόν, ο εξεταστής εμένα ήταν πολύ φιλικός και πολύ πρόθυμος ( για το speaking μιλάω ). Δεν είναι ο ''κακός'' ο τύπος που θα βρει και το παραμικρό λάθος για να σε κόψει. Και άμα ''κολλήσεις'' κάπου θα σε βοηθήσει να ''ξεκολλήσεις''. Τα θέματα του speaking είχαν να κάνουν με την εκπαίδευση και την τεχνολογία και το πως θα μπορούσε η τεχνολογία να βοηθήσει την εκπαίδευση. Βέβαια τα θέματα αλλάζουν και δεν είναι πάντα τα ίδια αλλά τέλος πάντων. Στο listening τα πράγματα είναι λίγο ποίο δύσκολα ( για έμενα τουλάχιστον ) τα έλεγε κάπως λίγο γρήγορα. Το GVR ( Grammar Vocabulary Reading) είναι εύκολο το λεξιλόγιο και ο χρόνος αρκετός ( εγώ τελείωσα 15 λεπτά πριν ). Το Grammar από γραμματική είχε: Ενεργητική, Παθητική,Caustative,I'd rather (ένα παράπηγμα μόνο ), και Condistionals (υποθετικοί λόγοι ). Το writting ήταν και αυτό εύκολο το θέμα από το ένα δεν το θυμάμαι άλλα ήταν ένα γράμμα σε ένα φίλο ( δεν θυμάμαι για ποίο λόγο ) και το άλλο ήταν σε ποιον διάσημο θα θέλαμε να μοιάσουμε και πως πιστεύουμε ότι θα ήταν η ζωή μας. Για να γράψεις καλά πρέπει να διαβάσεις και καλά. Εγώ το πέρα με pass. Και μπορείς να αγοράσεις και βιβλίο προετοιμασίας για τις εξετάσεις από το internet http://www.hau.gr/?i=learning.el.alcebcce.342 εγώ αυτό χρησιμοποίησα. Πείρα και του καθηγητή και του μαθητή γιατί του καθηγητή έχει τις απαντήσεις και τα cd για τα listenings. Εάν βοήθησα πάτα αποδεκτή Πήγαινε στο θέμα: Pre-Lower Ιουνίου 2014
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 21:39 @Ftou.gr admin
1) Γιατί απαγορεύονται τα greeklish εμένα προσωπικά μεν διευκολύνουν γιατί γράφω ποιο γρήγορα 2) Γιατί δεν βάζετε paysafe είναι πολύ ποιο εύκολο ( για εμένα τουλάχιστον :P ) γιατί δεν μπορώ να πληρώσω με paypal ή πιστωτική και προοπληρομένη κάρτα ούτε ότι έχει σχέση με τράπεζες γιατί είμαι 14 και έστω πες ότι ζητήσω τη προπληρωμένη κάρτα από την μητέρα μου δεν θα μου την δώσει γιατί θα θεωρήσει ότι ο λόγος είναι ασήμαντος και δεν χρειάζεστε Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις σχετικά με το forum
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 23:13 @Sex
κανείς ρε παιδιά ???
Πήγαινε στο θέμα: Ανάπτυξη και μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 10:38 @Sex
Καλημέρα μέλη του ftou. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι 14 χρονών και τον έχω σχεδόν 14 cm (13,8 μάλλον). Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα μεγαλώσει άλλο. Υ.Γ. Είμαι 1,89 έχω αρκετά αναπτυγμένη τριχοφυΐα στα πόδια μόνο και λιγότερο στα χέρια. Ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν έχω σχεδόν τίποτα εκτός από τον κώλο και τον πούτσο αλλά εκεί τις ξυρίζω. Ούτε στο πρόσωπο έχω βγάλει εκτός από κάτι μικρές και αραιές. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: Ανάπτυξη και μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 25/3/2014 στις 00:02 @Sex
Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο το θέμα έχει να κάνει με την στύση. Έχω ένα πρόβλημα με την στύση. Όταν την παίζω δεν έχω ΠΟΤΕ πλήρης στύση. Υπάρχουν στιγμές στο παρελθόν που είχα πλήρης στύση αλλά πολύ σπάνια. Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να έρθω σε πλήρη στύση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Πήγαινε στο θέμα: Πέος και στύση
Μήνυμα στις 4/1/2014 στις 19:49 @Sex
Κανείς ρε παιδιά ????
Πήγαινε στο θέμα: Σμήγμα στον κορμό του πέους
Μήνυμα στις 4/1/2014 στις 18:44 @Sex
Για σας και χρόνια πολλά. Στον κορμό του πέος μου έχω πολλά σμήγματα πολύ μα πάρα πολύ μικρά. Τα οποία είναι ορατά μόνο άμα τεντώσω το δέρμα του πέους. Μήπως ξέρετε τι είναι και άμα φεύγουν μόνα τους και άμα μπορώ να αποφύγω δερματολόγο. Είμαι 14 χρονών και όσο νάνε ντρέπομαι να πάω σε γιατρό και να το συζητήσω με τους γονείς μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πήγαινε στο θέμα: Σμήγμα στον κορμό του πέους
Μήνυμα στις 18/10/2013 στις 15:07 @Sex
Μήπως ξέρετε κανέναν τρόπο για να χύνω ποιο πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Πήγαινε στο θέμα: Χύσι
Μήνυμα στις 7/10/2013 στις 14:44 @Sex
Λοιπόν η γνώμη μου είναι να μην ξανά γυρίσεις πάλι πίσω. Αυτό στο λέω γιατί πιστεύω ότι σε βλέπει ως ανταλλακτική λύση και σε έχει σίγουρο.
Πήγαινε στο θέμα: 2η φορα με την ιδια
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 23:40 @Sex
Λοιπόν είμαι και εγώ 13 και τον έχω ξυρίσει 2-3 φορές. Λοιπόν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το ξυράφι να βάλεις αφρό ή σαπούνι και να κάνεις κινήσεις από κάτω προς τα επάνω. Να μην κάνεις κόντρα ξύρισμα γιατί βγάζεις σπυράκια.
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα |