Μήνυμα στις 29/9/2013 στις 22:34 @Διάφορα
ΣΥΝΟΛΟ Εξόδων για την Απόκτηση του Α’ Πτυχίου Ελλάδα € 60-70,000 (εδώ διαπιστώνουμε με έκπληξη και συνειδητοποιούμε ότι τελικά, οι σπουδές στην Ελλάδα, υπό τις πλέον συνήθεις συνθήκες, θα στοιχίσουν περισσότερο από κάθε άλλη χώρα που συμμετέχει στην παρούσα σύγκριση) Αγγλία € 54-60,000 (εκ των οποίων οι € 24-30,000 θα καλυφθούν από Κρατικό Δάνειο το οποίο δεν απαιτεί την αποπληρωμή από τον υποψήφιο, παρά μόνο όταν εργάζεται και το εισόδημά του στο προσωπικό του εκκαθαριστικό είναι άνω των € 24,000 το χρόνο!!) Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο ! Σημείωση moderator: Πιστεύεις ότι τα γραπτά σου είναι πιο σπουδαία από των υπόλοιπων και γι' αυτό τα γράφεις σε Bold; Πήγαινε στο θέμα: Σπουδές στην Αγγλια
Μήνυμα στις 29/9/2013 στις 22:24 @Διάφορα
Πολύ καλή ερώτηση αυτή ,εγώ σε ενημερώνω πως είμαι στις Η.Π.Α . :( Δεν ξέρω πως πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα ! Αλλά αν ψάξεις θα βρεις δουλειά πιστεύω ...πάντως εάν επιλέξεις να πας ,να σπουδάσεις στο εξωτερικό σου εύχομαι Καλή επιτυχία και εύχομαι και εσένα η ζωή σου να είναι πολύ ευχάριστη και να μην σου λήψει τίποτα . Αφού έχεις και υποστήριξη από ανθρώπους σου ,εκεί ...θα είναι ακόμα πιο εύκολο ! Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες στο εξωτερικο
Μήνυμα στις 29/9/2013 στις 12:55 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εάν θες να έχεις ένα ευχάριστο μέλλον αξίζει ...εγώ στο εξωτερικόσπούδασα και τώρα η ζωή μου κυλάει ομαλά !!! ;-) Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες στο εξωτερικο
Μήνυμα στις 29/9/2013 στις 10:51 @Διάφορα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , μου έδωσες σημαντικές πληροφορίες , θα είμαι καλό αφεντικό...είμαι ακόμα νέος και δεν έχω τι να κάνω . Όσο αναφορά τον εκπαιδευτή δεν πρόκειται...θα τον κάνω εγώ σωστό σκύλο . Ναι η συγκεκριμένη φυλή δεν πρέπει να μένει με μία αλυσίδα όλη την μέρα ( ίσως και καθόλου ) . Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω ...είναι πολλά τα έξοδα του σκύλου ; ( Τροφή , περιποίηση , κ.α ) Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Rottweiller
Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 12:50 @Διάφορα
Καλησπέρα σας, είμαι νέος στο ftou.gr Λοιπόν στο θέμα μας ... Έχω πάθει μανία με την φυλή σκύλων " Rottweiller " , σκέφτομαι να αγοράσω ένα από κάποιον έκτροφο . Θα ήθελα να μου πείτε ( όσοι έχετε κάποια εμπειρία ) ... είναι απαιτητική φυλή ; Χρειάζονται πολύ προσοχή ; ( Όχι ότι δεν θα το προσέχω ) . Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Pic Πήγαινε στο θέμα: Αγορά Rottweiller |