Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 17:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εσωτερικο αγχος ειναι φιλε μου. χαλαρωσε και απολαυσε τη στιγμη χωρις να περιμενεις να τελειωσεις. θα ερθει απο μονο του.Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να τελειωσω
Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 17:48 @Sex
απο οτι γνωριζω ο ιος ζει για τα πρωτα 7-10 λεπτα. αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο. δυσκολα νομιζω κολλας με αυτον τον τροπο αφου εχει ηδη οξυγονωθει ο ιος αλλα υπαρχει παλι πιθανοτητα. ο ιατρος σου θα σου λυσει ολες τις αποριες Πήγαινε στο θέμα: aids!γινεται?
Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 17:44 @Sex
μαλλιστα. πως γινεται να επικοινωνισουμε πριβε για ερωτησεις που δεν αρμοζουν στο φορουμ ? ειμαι νεος εδω και δεν ξερω.
Πήγαινε στο θέμα: malakia me filo
Μήνυμα στις 28/9/2013 στις 12:56 @Sex
το πως ενιωθες κατα την διαρκεια, εαν κολωσες στην αρχη, εαν σου αρεσε και οτι αλλο θεωρεις αναφερσιμο !
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 19:04 @Sex
ωραια η εμπειρια σου και καυλωτικη. θα μπορουσες να μου δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες?
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 15:35 @Sex
τι να πω. θα δοκιμασω κατι αναλογο μολις βρω ευκαιρια.
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 15:25 @Sex
ετσι το σκεφτομαι. να φερω το θεμα προς τα εκει. αλλα μετα τι κανω ?
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 14:59 @Sex
ναι ειναι 48 ετων. δεν ξερω. με αυτον το εχω φαντασιωθει καμια καλη ιδεα ? Πήγαινε στο θέμα: malakia me filo
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 09:47 @Sex
Εχω αρκετο θαρρος σε αυτον. Τις προαλλες με φωναξε σπιτι να του κανω μια επισκευη και μετα καιησαμε για λιγο στον υπολογιστη. ΕΕΕ του εδειξα καποια πορνοσαιτ αλλα δεν εγινε κατι παραπανω. εχει περασει ενας χρονος απο τοτε. Δεν ξερω τι να κανω για να δουμε τσοντα μαζι. Κολωνω φοβερα να το προτεινω.
Πήγαινε στο θέμα: malakia me filo |