Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 21:16 @Sex
Παίδες, εδώ πάλι. Είμαι 14 χρονών και Το μέγεθος πέους μου είναι 13 εκ. και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέγεθος. Το δικό σας πώς ήταν στα 14 σας χρόνια και πόσο παίζει να μεγαλώσει? Συμβουλέψτε με, παρακαλώ.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους!
Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 21:12 @Sex
gianman, εχω και αλλη μια ερωτηση. Μου αρεσει να τον παιζω βαζοντας προφυλακτικο. Τι εχεις να πεις γιαυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Παίδες, βοήθεια!
Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 15:49 @Sex
δεν ξερω. μου αρεσουν τα κοριτσια ερωτικά, αλλα σεξουαλικά μου αρεσουν οι ανδρες.
Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 17:04 @Sex
Απλα στριβεις το χερι σου ετσι ωστε ο καρπος σου να δειχνει αριστερα και αρχιζεις το ''παρτυ''
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι μαλακιας!!
Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 17:00 @Sex
gianman, το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω να τον παιξω βλεποντας straight τσοντες ομως δεν μου σηκωνεται, αλλα οταν σκεφτομαι τον τυπο με τα τριχωτα ποδια γυμνο, καυλωνω τρελα. Επισης οταν βλεπω gay τσοντες με τριχωτα ποδια και οργασμους,καυλωνω τρελα επισης. Συμφωνω μαζι σου παντως, τον θαυμαζω τον καυλιαρη. Οποτε και παλι βρισκομαι σε αδιεξοδο.
Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 14:58 @Sex
Ρε παιδια απαντηστε σας παρακαλω
Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 22:37 @Sex
Είμαι 14 χρονών και μ'αρέσει μια κοπέλα από το σχολείο μου. Εδώ είναι το πρόβλημα όμως. Τον παίζω και χύνω σκέφτοντας έναν ψηλό καυλιάρη απο το σχολείο μου, που έχει κάτι τρελά τριχωτα μπουτια που θελω οπωςδήποτε να χαιδέψω. Τι γίνεται? Είμαι bi, gay straight ή είναι απλώς της ηλικίας??? Παρακαλώ απαντήστε, ευχαριστώ.
Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 22:26 @Sex
φιλαρακι μου δεν ξερω αν την εχω καλη αλλα εγω ειμαι 14 και μου ειναι 13 εκ. σε στυση.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσα cm πρεπει να ειναι?
Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 22:23 @Sex
Εκτός από τον καλό πατροπαράδοτο τρόπο, εγώ ξέρω και άλλους δυο τρόπους. Τρόπος 1 : ο κρυφός. Εκεί που έχεις καυλώσει για τα καλά, αρχίζεις και παίζεις το κεφαλάκι μόνο. Εμένα προσωπικά μου καλαρέσει. Τροπος 2 : Η απόλυτη ηδονή. Εκεί που έχεις καυλώσει για τα καλά, όπως έχεις πιάσει το ''μαραφέτι'' σου, στρίβεις το χέρι σου έτσι ώστε να νιώθεις σαν να στον παίζουν. Εμένα προσωπικά μου φέρνει τον τέλειο οργασμό. Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι μαλακιας!! |