Μήνυμα στις 17/12/2013 στις 16:34 @Διασκέδαση
Εγω ειμαι 14 εχω απο τα 13.. ΟΛΕΣ οσες καναν με πιστολακι βγαλανεε ιπλα σοτ σκουλαρικη σπυρακια που ευγει μετα απο πολυ καιρο και πονουσααν παρα πολυ.. Αν θες να κανεις τρυπαα καντην σωστα με βελονα σε ειικο ουτ εμολυνση ουτε τιποτα..αλλιως δενν υπαρχειι λογος.. δεν ποναει καθολουυ ενα τσιμπημα και ενα ακρυυ πεφτει συνηθως αντανακλαστικα σου.. Εμμ κλεισε τ ματια χαλασρωσε Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στην μυτη help
Μήνυμα στις 17/12/2013 στις 16:24 @Θ. Κλημεντίνη
ακου αναλογος.. Μπορει να νιωθει κατι απλα να μηνν της το εχεις ξυπνησειι τοσο μεσαα της.. Δεν αναφερες ηλικιες αν και αν παιζετε κατι εν υπαρχει καποιο προβλημα.. Ακου υπαρχουν ατομα που εν μπορουν να ειναι ανοιχτα τοσο απο κοντα και ειναι απο φβ ποιο πολυ οποτε μηπως φοβαται αυτοο οτι θα την δεις αλλιως απο κοντα Πήγαινε στο θέμα: Να ακουσω τη καρδια μου?
Μήνυμα στις 11/12/2013 στις 15:25 @Θ. Κλημεντίνη
σας ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Αμεση στηριξη
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 16:29 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σε ολους! Χρειαζομαι αρκετες γνωμες λοιπον.. Εχω να κανω σχεση καιρο.. Απο το καλοκαιρι μου αρεσαν αρκετα αγορια... οταν εδιναν σημασια εγω κολλουσα μαζι τους αλλα δεν γινοταν τιποτα.. Ξαφνικα απο το πουθενα αρεσα σε ενα παιδι ειχε κολλημα μαζι μυο 2 μηνες ειμασταν αρκετα μαζι χωρις να γινει κατι γιατι δεν ηξερα αν τον θελω.. δεν νιωθει τιποτα κολλησα.. Μολις τον ξεχασα και ειπα αν προχωρησω με ξανα ηθελε καναμε κατι και απο τοτε δεν νιωθουμε τιποτα ουτε εοχυμε κρατησει καποια επαφη.. Θελω να γινει κατι εμ καποιον αλλα δεν βρισκω καποιο ατομο με μου τραβαιε τν προσοχη τι να κανω:| ? Πήγαινε στο θέμα: Αμεση στηριξη
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 16:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ακου εγω πιστευω πως πρεπει να της πεις τι ακριβως νιωθεις να το βγαλεις απο μεσα σου. Να ξερεις δεν μπορεις να την πιεσεις φυσικα αν σε βλεπει φιλικα να την κανεις να σε δει αλλιως αλλα τουλαχιστον πρεπει να της πεςι τη νιωθεις Πήγαινε στο θέμα: Να ακουσω τη καρδια μου? |