Μήνυμα στις 10/10/2013 στις 20:56 @Sex
Ευχαριστω για την βοηθεια!! Τα τεστ εχω ακουσει οτι ειναι σωστα μονο αν ειναι θετικα...
Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχει πιθανότητα;
Μήνυμα στις 6/10/2013 στις 15:27 @Sex
Πολυ διαφωτιστικη η απαντηση σου...αλλα χθες αδιαθετησα, οποτε οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες...συν οτι ημασταν και οι 2 κρυωμενοι
Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχει πιθανότητα;
Μήνυμα στις 4/10/2013 στις 16:31 @Sex
Καλησπέρα και απο εμένα σε όλα τα μέλη του φτου!! Χθές το αγόρι μου τελείωσε μέσα μου, και όπως καταλαβαίνεται έχω αγχωθεί πολύ...Είμαι στην 31η ημέρα του κύκλου μου και δεν ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα για εγκυμοσύνη...Άν ξέρετε κάτι ή οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Υπάρχει πιθανότητα;
Μήνυμα στις 3/10/2013 στις 23:16 @Sex
Αν δεν τελειωσε ειναι λιγο απιθανο, συν το γεγονος οτι εισαι ακομη παρθενα απ οτι καταλαβα...λιγο ψαξιμο ομως δεν θα εβλαπτε!!
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσυνηηη???
Μήνυμα στις 27/9/2013 στις 11:33 @Sex
Κατάλαβα...της έχεις προτείνει να βγείτε αρχικά; Και βέβαια μόνοι σας, αλλά στην περίπτωση που νοιώθει αμήχανα ή δεν θέλει ακόμα,ίσως με κάποιους κοινούς φίλους; Αν υπάρχουν θα ήταν μια καλή λύση για να "σπάσει ο πάγος" μεταξύ σας...Πόσο χρονών είναι αν επιτρέπεται;
Πήγαινε στο θέμα: Φάση
Μήνυμα στις 25/9/2013 στις 09:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η ερωτικη πραξη συνηθως βοηθαει στο να ερθει περιοδος σε μια κοπελα...κ αν ηταν η τελευταια μερα προφανως της "ξαναξεκινησε", το χω παθει κ εγω κ δεν ηταν κατι ανησυχητικο...αν ποναει ακομα μετα απο μερες ομως, καλο θα ηταν να δει καποιον γυναικολογο!Πήγαινε στο θέμα: εσπασε το προφυλαχτικο
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 21:04 @Sex
Εδω θα συμφωνησω...καθε κοπελα εχει διαφορετικα γουστα, οποτε μεσα απ συζητηση (αν προκειται για συγκεκριμενη κοπελα) προσπαθησε να την ρωτησεις...αλλιως δεν θα μαθεις ποτε τι της αρεσει κ τι οχι...στον ερωτα δεν χρειαζεται να υπαρχουν ταμπου!
Πήγαινε στο θέμα: apo4is apo ginekes pls
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 20:59 @Sex
Μηπως ησουν αγχωμενη? Πολλες φιλες μου, μου εχουν πει οτι πονεσαν πολυ αλλα ουσιαστικα εφταιγε το αγχος τους...εγω να σου πω την αληθεια δεν ενοιωσα πονο, παρα μονο μια πιεση...απλα πρεπει να εισαι τελειως χαλαρη και να μην μετανοιωσεις ποτε γι αυτον που διαλλεξες!Ο καταλληλος θα σε προσεξει και θα ειναι διαφορετικα!
Πήγαινε στο θέμα: αποτυχημενη προσπαθεια ολοκλρωσης
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 20:53 @Sex
Δεν υπαρχει καταληλη ηλικια σ αυτο το θεμα...κ εγω ειχα την ιδια απορια αλλα οταν βρεθηκε ο καταλληλος το εκανα χωρις να το μετανοιωσω! Τωρα για το αν εχεις χασει την παρθενια σου, αν δεν ειχες δει αιμα το πρωτο 48ωρο το βρισκω λιγο απιθανο, αλλα βεβαια σε καθε κοπελα ο υμενας ειναι διαφορετικος! Δεν ειναι κατι που πρεπει να σε αγχωνει. Πήγαινε στο θέμα: σε ποια ηλικια ?
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 20:49 @Sex
Η καθαριοτητα εννοειται οτι ειναι το πιο σημαντικο...απο κολπικο δεν υπαρχει μεγαλη περιπτωση να κολλησεις κατι, εκτος αν ηδη η κοπελα εχει καποια ασθενεια...τωρα για το πρωκτικο το προφυλακτικο ειναι απολυτως απαραιτητο, λογω των πολλων βακτηριδιων...κ βεβαια ποτε και τα 2 ταυτοχρονα, γιατι μπορει να κολλησει κατι και η κοπελα κατα την διαρκεια
Πήγαινε στο θέμα: σεξ χωρις προφυλαξη |