Μήνυμα στις 24/9/2013 στις 10:03 @Sex
Εε και συ μην την φιλησεις ετσι στο ακυρο..Οταν την δεις το πρωι στο σχολειο (αν πηγαινετε μαζι σχολειο) πες της "καλημερα" αν θες και "ομορφη" και δωστης ενα φιλη..ή οταν την αποχαιρετας δωστης και κει ενα φιλη.. (να τα κανεις ολα αυτα αλλα φυσικα να σου εχει δειξει οτι σε θελει εστω και λιγο αυτη ;) Πήγαινε στο θέμα: Φάση
Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 15:48 @Sex
αχαα ενταξει..ευχαριστω ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πως θα καταλαβω αν..
Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 15:47 @Sex
εε δεν ειπα να με ρωτησει ετσι..ειπαμε Αλλα θα μπορουσε να μην βαλει ολη την γλωσσα του μεσα..ή ξερω γω να μου εβαζε σιγα σιγα την γλωσσα του ωστε να το καταλαβω για να τον φιλησω και γω και οχι να αηδιασω.. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα γλωσσωφιλο
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 22:46 @Sex
Γεια σας και παλιι.. Λοιπον τωρα εχω μια απορια..πως θα καταλαβω ΑΝ θελει να κανουμε κατι παραπανω εννοω ερωτα ή κατι τετοιο?.. Πήγαινε στο θέμα: Πως θα καταλαβω αν..
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 19:08 @Sex
Μου εβαλε ολοι την γλωσσα του αηδια ;Ρ Θα επρεπε να με ρωτησει.. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα γλωσσωφιλο
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 17:44 @Sex
Γεια σας! Με λενε Ελενα και ειμαι 15..εδω και 4-5 μερες εχω μια σχεση με ενα πολυ καλο αγορι.. Το θεμα ειναι οτι δεν με ειχαν ξαναφιλησει ποτε με γλωσσα..και εκει που ημασταν αγκαλια γυριζει και μου χωνει την γλωσσα του στομα μου.. Ενιωσα χαλια! Ξαφνιαστηκα και του λεω μια "ιουυ γλωσσοφιλο" Εκεινη την ωρα αηδιασα πολυ..και δεν μου βγαινει να τον ξαναφιλησω.. ξενερωσα.. Και χτες πηγε να με φιλησει και δεν ηθελα καθολου.. Τι να κανω τωρα?.. :/ Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα γλωσσωφιλο |