Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 17:36 @Κλάψιμο
Γεια σας! Είμαι Α γυμνασίου αλλά είμαι πολύ ώριμη για την ηλικία μου γιατί έχω βιώσει διάφορες καταστάσεις. Θέλω τη βοήθεια σας γιατί οι ''φίλες'' μου, αυτές που είχα διαλέξει με κοροϊδεύουν με άθλια τραγούδια ή με άλλους τρόπος με εξεφτελίζουν. Μπορώ να έχω φίλους όποιους θέλω αλλά δεν βρίσκω το θάρρος να πω στις ''φίλες'' μου να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν. Εγώ για παρέα θέλω μόνο τις μία από τις τέσσερις φίλες γιατί την ξέρω από τον παιδικό σταθμό και είναι πολύ καλή αλλά μερικές φορές μου την σπάει γιατί κάνει σαν να είναι ντίβα ή το επίκεντρο του κόσμου. Επίσης όλοι θέλουν να με έχουν φίλη αλλά δεν ξέρω γιατί οι ''κολλητές'' μου, μου συμπεριφέρονται έτσι. Στενοχωριέμαι, μου έχουν κάνει τη ζωή κόλαση και αν πάω να κάνω παρέα με άλλα κορίτσια θα πουν: Α μας παράτησε αυτή. Περνάω τέλεια με κάτι άλλα κορίτσια αλλά φοβάμαι κάπως να απομακρυνθώ από τις ''φίλες'' μου. Ευτυχώς του χρόνου θα μετακομίσω πολύ μακριά αλλά δεν θα αντέξω μέχρι τότε!!! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια! Οι φίλες μου με κοροϊδεύουν! |