Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 15:59 @Sex
Γεια.Παω τριτη γυμνασιου και την εχω 10cm.Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι καλα γιατι δεν ξερω.Σας παρακαλω απαντηστε.Α και κατι αλο ποσο cm ειναι το συνιθισμενο για εναν που παει τριτη γυμνασιου?Ξανακανω αφτο το θεμα επιδη πριν το εβαλα σε λαθος κατηγορια συγγνωμη
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 15:57 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια.Παω τριτη γυμνασιου και την εχω 10cm.Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι καλα γιατι δεν ξερω.Σας παρακαλω απαντηστε.Α και κατι αλο ποσο cm ειναι το συνιθισμενο για εναν που παει τριτη γυμνασιου?
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 12/9/2013 στις 15:53 @Sex
δεν ειμαι κοριτσι για να ξερω συγγνωμη
Πήγαινε στο θέμα: περιοδοσ και εγκυμοσυνη γινεται?
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 23:17 @Sex
Γεια.παω τριτη γυμνασιου και την εχω 10 cm θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλο μεγεθος σας παρακαλω ...... γιατι αρχιζω και ανυσηχω....
Πήγαινε στο θέμα: Ποσα cm πρεπει να ειναι?
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια.Παω τριτη γυμνασιου και την εχω 8cm.Νομιζω πως ειναι μικρη αλλα πειτε και εσεις την αποψη σας.ειμαι 14 στα 15 και σας παρακαλω μην αρχισετε να κοροιδευετε....
Πήγαινε στο θέμα: Την εχω μικρη?
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:49 @Sex
ΑΑ και φιλε κατι αλλο και ποτε θα μπω στην εφηβια και πως θα το καταλαβω?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να χυσω
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:48 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ!! αρχισα και ανυσυχουσα ουφ!!! να σε καλα παρε και αποδεκτη :)
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να χυσω
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:44 @Sex
Μην ανησυχεις.Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα :)
Πήγαινε στο θέμα: υπαχει πιθανοτητα?
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 14:33 @Sex
Γεια.Παω τριτη γυμνασιου και οταν την παιζω και φτανω στην κοριφωση δεν μπορω να χυσω.Βγαζω μια σταγονα με ενα διαφανες υγρο σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω και αμα ειναι σοβαρο...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να χυσω |